icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

dominikaromanova
17. pro 2018

@nenulinecka, je mi moc líto co prožívate, je to hrozné, ale jsem rada, ze už jste doma. 🍀🍀🍀

dominikaromanova
17. pro 2018

Holky, já vůbec nestiham sem psát, ale čtu to zde poctivě. Doma jsme se rozhodli, ze si tedy ještě jednoho pecka poridime, asi jsme šílení. 🤦‍♀️😂

Jinak, na 10 měsíční prohlídce měl maly 74 cm a 10,3 kg, ale připadá mi, ze ho nějak blbě změřili, protože velikost oblečení má 80 až 86 a je mu to tak akorát.

Už mate všechny napeceno? Mně už chybí jen trubičky a pusinky a máme vše.

bzubzalka
17. pro 2018

@dominikaromanova krásný fotky! Smekám, že chcete ještě prcka, ale pokud se na to cítíte tak je to pecka😍👏
Včera jsem dodělala vosi hnízda a tím končím. Dělala jsem sice malé dávky do 30ks od druhu, ale máme 10druhů.
Holky, jak oblékat děti v tomto počasí cca - 2?

nenulinecka
18. pro 2018

Taky chceme miminko , a zacnem tak nejak na jare
My uz mame hotovo asi 14 dni.
Holky sem uz chodi asi malo holek , co. Odpadava to tu cim dal tim vic. 😮

dominikaromanova
18. pro 2018

@bzubzalka, já malého do kočárku oblékam jen do kombinezy, čepky a fusaku.

dominikaromanova
18. pro 2018

@nenulinecka, to ano, také je teď mnohem méně času, třebas to po svátcích bude zase lepší. 😉

bzubzalka
18. pro 2018

@nenulinecka budu držet palce, ať se brzy zadari a je to v klidu.

@dominikaromanova taky dávám na body a punčochy jen kombinézu a teda mikynu ještě.

nenulinecka
18. pro 2018

Ja tez, kombineza obcas mikinka

lucikf
19. pro 2018

Já mu oblékám body, punčošky, tenčí mikinu, kombinézu a v kočárku mám fusak.
No, před Vánoci je teď docela frmol, tak není moc času sem chodit, ještě chci dneska dodělat medovníkové koule a tím moje pečení cukroví končí. Dneska tu máme krásně, svítí sluníčko, tak ještě trochu vypulíruji okna.

barushe_27
20. pro 2018

Nenulinecko, posíláme Michálkovi pusinku, at už je zdravý bobin malý. Je to hrozný čím si procházíte, když si to tu čtu tak je mi s toho hrozně ouzko. S tím dechem to má i sestrenka, mamina na ni věčně dýchá, vždycky má záchvat vzteku a celá zmodrá. Co jsem četla na netu není to nic neškodného, že ty děti můžou i omdlít, ale probudí se bez problémů, ale která matka bude při tomto stavu v klidu, žádná. Taky se mamina bojí každého pláče, ale jak je malá už větší, není to tak časté. Hlavně pevné nervíky a zdravíčko Miškovi.

nenulinecka
20. pro 2018

@barushe_27 děkuju Baru, vím vím. Věkem to odejde, jen v ten den, co jsme se vrátili z té nemocnnice už toho bylo na mě moc. Dneska už je to zase o kus lepší. Už je zdravý a už to je zase náš Smíšek a lumpik 😃jenom někdy netuším, proč se to všecko musí dít tak bezbrannému tvoreckovi ... Snad si to už všechno vybral a bude už jen dobře.

barushe_27
21. pro 2018

@nenulinecka nenuli to bylo první co jsme si s přítelem řekli, že takový drobeček a má takové trápení. Snad už to všechno zlé odejde a bude jen dobře. Ten moment když jsem si to četla, tak mě popadlo svědomí, že ty máš takové trápení a tu křičím na malou že mi mačká žaluzie. Přeji Vám i ostatním holkám zde na koníkovi krásné a klidné prožití Vánočních svátků. Hlavně ať jste všichni zdraví. A Michálkovi dej za nás pusinku drobečkovi malýmu, at je mu dobře. Nenuli nedivím se, že toho na tebe bylo dost, na takovou situaci se ani nedá připravit. I ten nejvíc necititlivý člověk by se s toho složil. HLavně ještě jednou Michálkovi a Vám hodně zdravíčka, užívejte si.

wendie
21. pro 2018

Milé lednovky a únorovky, preju vám se všemi svými chlapy krásně a pohodové Vánoce, užijte je plnými doušky, všem hlavně zdraví, bez něj to moc nejde, spokojenost, pohodu a nějaká ta splněná přání...
Loni jsme seděly u stolu s pupikama a dnes jsou tady takové krásné dětičky. Užívejte a mějte se rádi, v roce 2019 jen to nej, hlavně žádné smutky a co nejméně starostí!

wendie
21. pro 2018

@nenulinecka Leni celé tvé rodince přeji extra dávku bezstarostných dní, věřím, že už máte vybráno a bude jen dobře!!

bzubzalka
21. pro 2018

Holky, taky přeji pohodové svátky a krásné Vánoce s celou rodinou. My dnes už ozdobili stromeček, jsem zvědavá ráno na Sama co na něj řekne 😉

nenulinecka
22. pro 2018

@wendie
@barushe_27
Děkuju moc, holky 🌸😘 Také věřím v to, že už bude jen dobře.

Jinak Vám všem také přeji moc hezké Vánoce a krásný celý nový rok plný zdraví a štěstí. A doufám, že i další rok budeme sdílet společně 😃

galatea_a
22. pro 2018

Děvčata, sice sem lezu jen jednou za uherák, ale chci vám všem popřát krásné a klidné Vánoce, zdraví vám i dětem, štěstí a klid v duši 🙂 🌹

evelin1251
23. pro 2018

Ahoj kočičky, my Vám s Vendelínkem přejeme jen to nej nej, krásné a pohodové Vánoce, do Nového roku štěstí, ale hlavně zdraví, ať se radujeme z maličkostí, a nemáme žádné trápení. Ty naše dětičky, až rostou a dělají nám jen a jen radost 💐🍀🌸🌲
Holky hlavně se nestresovat a nehonit vše na poslední chvíli, už se dejte jen nožky nahoru a sledujte pohádky. Včera kvůli mojí blbosti jsme mohli malém vyhořet 😔😓 Že ještě dodělám nějaké cukroví, tak jsem si na plotně rozehřály máslo, do toho jsem šla za přítelem do dílny ( vyrobil pro malého kohouta, tak jsem ho šla obdivovat) a zapomněla jsem na to. Najednou smrad a z rendlíčku šlehaly plameny 😯 nejradši bych si nafackoval, jak mám v hlavě nas.ráno pardón. No dobře to dopadlo. No kapku mě to semlelo, a probrečela jsem celou noc. Jak jsem pitomá.
Pusu všem 🎉🎄🎊

nenulinecka
23. pro 2018

@evelin1251 ale dobře to dopadlo 💗

bzubzalka
23. pro 2018

@evelin1251 krásné Vánoce i vám. Vše dobře dopadlo, užívej Vánoce a hoď to už za hlavu.

dominikaromanova
23. pro 2018

Holky,
přejeme všem krásné prožití svátků vánočních, bohatého ježuru a vše nejlepší v novém roce 2019.

U nás je již vše nachystáno, salát, bramboračka i umyté nádobí. 🎄☃️❄️

nenulinecka
28. pro 2018

Holky, už tak týden bojuju se vztekánim. Něco nesmí, něco mu nemůžu dát, něco mu vezmu a křičí, vzpouzi se, úplně do oblouku, kope nohama, a jak už víte, občas mi i nedýchá až zmodrá. Já nevím jestli tohle je nějaké vzdorovali obdobi a jestli se to uklidní, ale už jsem hotova

bzubzalka
28. pro 2018

@nenulinecka u nás též, když mu něco nedovolí, tahá záclonu nebo nedám co chce, tak jde do oblouku a řve. Ale naštěstí ho to brzy přejde.
Vánoční čas u nás...

dominikaromanova
29. pro 2018

@nenulinecka, u nás je to samé. Když mu něco nedovolím, nedám, vezmu, začnete se příšerně vztekat, dokonce sebou i praskne o zem. Většinou ho nechám ať se vyvzteka. Občas na nej musím fouknout ať se vzpamatuje, protože se nemůže nadechnout.

nenulinecka
29. pro 2018

Takže je to všude. Děkuji

barushe_27
30. pro 2018

Taky se přidáváme do klubu, leha mě na zem a vzteka se už se mě takhle prastila o dlažbu do hlavy jak se mě vždycky snaží vzteky lehnout. Když to dělá tak ji plánu po zadku. Ani to necítí a asi to nemá ani žádný efekt.

barushe_27
30. pro 2018

Holky a ještě otázka malá bude mít 18 rok. Jak to máte u prvků vy, dáváte už vaše jídlo?

lucikf
30. pro 2018

@barushe_27 My už pomalu začali. Pořád jsem mu vařila jeho a on řval, že to nechce a sápal se na naše jídlo. Takže obědy už jí s námi.

bzubzalka
30. pro 2018

@barushe_27 taky pomalu začínáme. Snídani má to co já. Pečivo se sýrem atd. Přestala jsem snídat sladké s marmeládou pečivo, koblihy atd. Oběd jeden den má své, druhý den s námi. Jinak jogurty se snažím bílé či lipanek, presnidavky vařím bez cukru. Dávám ochutnat téměř vše co máme my.
Holky, Sam mi dnes spadl z postele. Má natekly ret úplně děs 😭zuby ok, rozsekle to nemá... Ale tolik se o něj bojím...

dominikaromanova
31. pro 2018

@barushe_27, já zatím dávám jen ochutnavat, stále mu vařím, rok bude mít 16.1.

Holky, taky mám otázku, jak to mate s nocnikem, už zkoušite nebo ještě ne? Já se přiznám, ze bezplenkovka u nás jede stále, ale do nočníku nic neudělá. Už si nepamatuji jak to bylo u decek, ale tím, ze jsou narození oba v srpnu, přišlo mi to snadnější, protože jsem je mohla nechat bez pleny cely den a posazovat na nočník.

Strana