Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky, já vůbec nestiham sem psát, ale čtu to zde poctivě. Doma jsme se rozhodli, ze si tedy ještě jednoho pecka poridime, asi jsme šílení. 🤦♀️😂
Jinak, na 10 měsíční prohlídce měl maly 74 cm a 10,3 kg, ale připadá mi, ze ho nějak blbě změřili, protože velikost oblečení má 80 až 86 a je mu to tak akorát.
Už mate všechny napeceno? Mně už chybí jen trubičky a pusinky a máme vše.
@dominikaromanova krásný fotky! Smekám, že chcete ještě prcka, ale pokud se na to cítíte tak je to pecka😍👏
Včera jsem dodělala vosi hnízda a tím končím. Dělala jsem sice malé dávky do 30ks od druhu, ale máme 10druhů.
Holky, jak oblékat děti v tomto počasí cca - 2?
Taky chceme miminko , a zacnem tak nejak na jare
My uz mame hotovo asi 14 dni.
Holky sem uz chodi asi malo holek , co. Odpadava to tu cim dal tim vic. 😮
@bzubzalka, já malého do kočárku oblékam jen do kombinezy, čepky a fusaku.
@nenulinecka, to ano, také je teď mnohem méně času, třebas to po svátcích bude zase lepší. 😉
@nenulinecka budu držet palce, ať se brzy zadari a je to v klidu.
@dominikaromanova taky dávám na body a punčochy jen kombinézu a teda mikynu ještě.
Ja tez, kombineza obcas mikinka
Já mu oblékám body, punčošky, tenčí mikinu, kombinézu a v kočárku mám fusak.
No, před Vánoci je teď docela frmol, tak není moc času sem chodit, ještě chci dneska dodělat medovníkové koule a tím moje pečení cukroví končí. Dneska tu máme krásně, svítí sluníčko, tak ještě trochu vypulíruji okna.
Nenulinecko, posíláme Michálkovi pusinku, at už je zdravý bobin malý. Je to hrozný čím si procházíte, když si to tu čtu tak je mi s toho hrozně ouzko. S tím dechem to má i sestrenka, mamina na ni věčně dýchá, vždycky má záchvat vzteku a celá zmodrá. Co jsem četla na netu není to nic neškodného, že ty děti můžou i omdlít, ale probudí se bez problémů, ale která matka bude při tomto stavu v klidu, žádná. Taky se mamina bojí každého pláče, ale jak je malá už větší, není to tak časté. Hlavně pevné nervíky a zdravíčko Miškovi.
@barushe_27 děkuju Baru, vím vím. Věkem to odejde, jen v ten den, co jsme se vrátili z té nemocnnice už toho bylo na mě moc. Dneska už je to zase o kus lepší. Už je zdravý a už to je zase náš Smíšek a lumpik 😃jenom někdy netuším, proč se to všecko musí dít tak bezbrannému tvoreckovi ... Snad si to už všechno vybral a bude už jen dobře.
@nenulinecka nenuli to bylo první co jsme si s přítelem řekli, že takový drobeček a má takové trápení. Snad už to všechno zlé odejde a bude jen dobře. Ten moment když jsem si to četla, tak mě popadlo svědomí, že ty máš takové trápení a tu křičím na malou že mi mačká žaluzie. Přeji Vám i ostatním holkám zde na koníkovi krásné a klidné prožití Vánočních svátků. Hlavně ať jste všichni zdraví. A Michálkovi dej za nás pusinku drobečkovi malýmu, at je mu dobře. Nenuli nedivím se, že toho na tebe bylo dost, na takovou situaci se ani nedá připravit. I ten nejvíc necititlivý člověk by se s toho složil. HLavně ještě jednou Michálkovi a Vám hodně zdravíčka, užívejte si.
Milé lednovky a únorovky, preju vám se všemi svými chlapy krásně a pohodové Vánoce, užijte je plnými doušky, všem hlavně zdraví, bez něj to moc nejde, spokojenost, pohodu a nějaká ta splněná přání...
Loni jsme seděly u stolu s pupikama a dnes jsou tady takové krásné dětičky. Užívejte a mějte se rádi, v roce 2019 jen to nej, hlavně žádné smutky a co nejméně starostí!
@nenulinecka Leni celé tvé rodince přeji extra dávku bezstarostných dní, věřím, že už máte vybráno a bude jen dobře!!
Holky, taky přeji pohodové svátky a krásné Vánoce s celou rodinou. My dnes už ozdobili stromeček, jsem zvědavá ráno na Sama co na něj řekne 😉
@wendie
@barushe_27
Děkuju moc, holky 🌸😘 Také věřím v to, že už bude jen dobře.
Jinak Vám všem také přeji moc hezké Vánoce a krásný celý nový rok plný zdraví a štěstí. A doufám, že i další rok budeme sdílet společně 😃
Děvčata, sice sem lezu jen jednou za uherák, ale chci vám všem popřát krásné a klidné Vánoce, zdraví vám i dětem, štěstí a klid v duši 🙂 🌹
Ahoj kočičky, my Vám s Vendelínkem přejeme jen to nej nej, krásné a pohodové Vánoce, do Nového roku štěstí, ale hlavně zdraví, ať se radujeme z maličkostí, a nemáme žádné trápení. Ty naše dětičky, až rostou a dělají nám jen a jen radost 💐🍀🌸🌲
Holky hlavně se nestresovat a nehonit vše na poslední chvíli, už se dejte jen nožky nahoru a sledujte pohádky. Včera kvůli mojí blbosti jsme mohli malém vyhořet 😔😓 Že ještě dodělám nějaké cukroví, tak jsem si na plotně rozehřály máslo, do toho jsem šla za přítelem do dílny ( vyrobil pro malého kohouta, tak jsem ho šla obdivovat) a zapomněla jsem na to. Najednou smrad a z rendlíčku šlehaly plameny 😯 nejradši bych si nafackoval, jak mám v hlavě nas.ráno pardón. No dobře to dopadlo. No kapku mě to semlelo, a probrečela jsem celou noc. Jak jsem pitomá.
Pusu všem 🎉🎄🎊
@evelin1251 ale dobře to dopadlo 💗
@evelin1251 krásné Vánoce i vám. Vše dobře dopadlo, užívej Vánoce a hoď to už za hlavu.
Holky, už tak týden bojuju se vztekánim. Něco nesmí, něco mu nemůžu dát, něco mu vezmu a křičí, vzpouzi se, úplně do oblouku, kope nohama, a jak už víte, občas mi i nedýchá až zmodrá. Já nevím jestli tohle je nějaké vzdorovali obdobi a jestli se to uklidní, ale už jsem hotova
@nenulinecka u nás též, když mu něco nedovolí, tahá záclonu nebo nedám co chce, tak jde do oblouku a řve. Ale naštěstí ho to brzy přejde.
Vánoční čas u nás...
@nenulinecka, u nás je to samé. Když mu něco nedovolím, nedám, vezmu, začnete se příšerně vztekat, dokonce sebou i praskne o zem. Většinou ho nechám ať se vyvzteka. Občas na nej musím fouknout ať se vzpamatuje, protože se nemůže nadechnout.
Takže je to všude. Děkuji
Holky a ještě otázka malá bude mít 18 rok. Jak to máte u prvků vy, dáváte už vaše jídlo?
@barushe_27 My už pomalu začali. Pořád jsem mu vařila jeho a on řval, že to nechce a sápal se na naše jídlo. Takže obědy už jí s námi.
@barushe_27 taky pomalu začínáme. Snídani má to co já. Pečivo se sýrem atd. Přestala jsem snídat sladké s marmeládou pečivo, koblihy atd. Oběd jeden den má své, druhý den s námi. Jinak jogurty se snažím bílé či lipanek, presnidavky vařím bez cukru. Dávám ochutnat téměř vše co máme my.
Holky, Sam mi dnes spadl z postele. Má natekly ret úplně děs 😭zuby ok, rozsekle to nemá... Ale tolik se o něj bojím...
@barushe_27, já zatím dávám jen ochutnavat, stále mu vařím, rok bude mít 16.1.
Holky, taky mám otázku, jak to mate s nocnikem, už zkoušite nebo ještě ne? Já se přiznám, ze bezplenkovka u nás jede stále, ale do nočníku nic neudělá. Už si nepamatuji jak to bylo u decek, ale tím, ze jsou narození oba v srpnu, přišlo mi to snadnější, protože jsem je mohla nechat bez pleny cely den a posazovat na nočník.

@nenulinecka, je mi moc líto co prožívate, je to hrozné, ale jsem rada, ze už jste doma. 🍀🍀🍀