icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

barushe_27
7. srp 2017

@nenulinecka koukám, že jsme podobný týden, ale krásně se vám kulatí bříško... Jj je krásně to sdílet s partnerem, můj si to taky moc užívá, a na diagnostice když se koukal na utz a jak se tam Bobeš hýbal, tak si málem roztrhl kouktky jak se smál... Je to krásné... 😍

elenadavis
7. srp 2017

Ahojky děvčátka 😊 taky se přidávám k bříškům i když mi tedy příjde že zatím nic moc neroste. Ale co mi dělá starosti je že jsem už v 15tt a zatím jsem nic nepřibrala ,váha stále stejná. Přitom jím uplně normálně ani jsem neměla období zvracení a tak. Je to v pořádku, nebo se mám snažit jíst fakt
za dva? Jak to máte s váhou vy? Nechci aby mě pak doktor nařkl že vůbec nejím. 🙂

barushe_27
7. srp 2017

@elenadavis já bych teda byla jenom ráda, že váha zatím nejde nahoru, miminko si z vás vezme to co potřebuje, já si myslím že nejkritičtější na priristku na váze je kolem pátého šestého měsíce asi bych to nepovažovala za něco špatného, já mám kolem dvou kil nahoru...

nenulinecka
7. srp 2017

Souhlasim ve vsem s barushe_27. Tak bych akorat opakovala, co uz napsala. Ja mam nahore presne tri kila. Ale to bude hlavne kvuli tomu, ze jsem doma ☺ , a porad chodim okolo lednice 😂

nenulinecka
7. srp 2017

@barushe_27 Taky se Vam rysuje uz brisko 🙂 Je to moc krasny vsecko, jak pisete sdilet to vsechno s partnerem.

A holky? Kdyz patrime do stejne kategorie muzem si vsecky tykat, ne?

barushe_27
7. srp 2017

No já s tím tykáním nemám žádný problém... Rýsují se celkově celá, protože jsem doma od 4 TT a "vyziram" co můžu jsem hrozná...

nenulinecka
7. srp 2017

Ted se fakt smeju nahlas, protoze ja jsem na tom stejne. 😂😂😂

nenulinecka
7. srp 2017

A doktorka spis bude silet, ze pribiram tolik. ☺

barushe_27
7. srp 2017

Ale bude to asi tím že se nudim no, ale chci zkusit jógu pro tehu, ať nejsem úplně jak dřevo...

nenulinecka
7. srp 2017

Taky se nudim. Uklizim uklizene. Je to na prd. Ja potrebuju ten gymnasticky mic, pry to pomaha na tu bolest v krizi.

barushe_27
7. srp 2017

Jojo ten si chci taky pořídit, no já ani nemám sílu na ten úklid, ale užívám si to volno, a když je jak dneska tak je to super, máme tu pěkně chladno, ty teplajsou pro mě šíleně...

vvercatkoo
7. srp 2017

Holky, tak jsme na tom stejně😀 ja mám nahoře cca 3kg a podle grafu je to špatně😀. Míč mám objednany asi 14dni a někde se to zaseklo. Zkouším cvičení tady v okolí, ale zatím marně.

86mirka
7. srp 2017

@elenadavis bud v klidu 🙂 ja uz cekam druhe, jsem ted v 17tt, bricho nikde a mam -4kg. Nezvracela jsem, jen nechutenstvi v 1.trimestru. Ted uz jim za dva a stejne vaha nejde nahoru.

nenulinecka
7. srp 2017

Tak jsem moc rada, ze tu nepribiram sama 🙂 . Co se tyka cviceni, budu si cvicit doma na mici 😀
Ja takova milovnice leta a ted to leto odpocitavam do konce ☺ A jinak si ten veget uzivam taky. Pak se nezastavime ☺ no a kdy mame kontroly holky? Ja jdu v patek ke svy, kterou mam az v Trutnove, to nevim jestli mi bude delat ultrazvuk, kdyz mi ho delali minuly tyden v pondeli. A co nas vubec ceka ted za vysetreni? Az dalsi screening a nejaka krev mezi tim?

nenulinecka
7. srp 2017

@86mirka a pritom jsi hubenounka, tak by to melo byt videt vic ☺

tereza1989
7. srp 2017

@akcejn tak u mě mám o kvalitě co mluvit,v pyžamu a jak debil. Tady vypadám spíš jednoduše tlustá než těhotná,ale tak já se po prvním na svou váhu bohužel nedostala,pred svatbou kila lítala jak na horské dráze ale díky druhému mimču(potrat v únoru) mi zůstali nejen 3kila nahoře,ale i těhotenské břicho(i u prvního jsem do 6měsíce nabrala bricho a pak uz nerostlo az do porodu) takze to teď proste vypadá takhle. No ale dobrá zpráva je,ze od původní váhy jsem jen 2kg nahore

tereza1989
7. srp 2017

@elenadavis tak zatim miminko extra živiny z jídla nepotřebuje,bere si teď co je v tobě,takže proto nemusíš přibírat a hlavně nic skoro neváží,hlavně nejez za dva. To je ta největší hloupost,pak jsou z toho těhu cukrovky a obezita nejen tvoje. To ti doktor určitě taky rekne ze to je debilní pověra

tereza1989
7. srp 2017

@nenulinecka tak myslim,ze s tim vyžíráním jsem na tom stejně,jak my bývá celé odpoledne zle,musim neustále něco ujídat,zaměstnávat žaludek prostě.až se divím,že s kily to nehýbe až tak. Jinak s tykáním souhlasím též😉

nenulinecka
7. srp 2017

@tereza1989 no prave, to je ono, kdyz se nejim je mi furt zle. Takhle mi je fajn, ale podle toho to u me taky tak vypada ☺

barushe_27
7. srp 2017

Hlavne, že je nám dobře, spokojená maminka je i spokojeně děťátko...😘

barushe_27
7. srp 2017

@vvercatkoo a nezkoušela si jógu pro tehulky doma??? Je toho plný YouTube když jsem nebyla trhu jógu jsem z netu cvičila, a tady ta slečna tam má i jógu pro tehulky... Čekala jsem právě až na druhý trimestr až bude všechno vyvinuté, abych něco nepoškodila...

vvercatkoo
7. srp 2017

@barushe_27 vím, že toho je plný net, ale taky jsem četla, že někde se dělá joga od 12tt a někde od 20tt a pak i, že doma, pokud jsi úplný začátečník, tak se to nedoporučuje. Protože tě nemá kdo hlídat, jestli to děláš správně.
Takže chci nejdřív kurz a potom můžu i doma.
Mám to vyzkoušené i s mojzisovkou, je blbost ji cvičit poprvé doma podle netu

barushe_27
7. srp 2017

A más možnost nějakého toho tehulkoveho cvičení u vás? Právě si říkám, že ten míč, je jen na povolení od bolesti a pánevní svaly, ale chtěla bych protáhnout celá, nejsou to zase tak náročné cviky, je to celkové o sklidneni celého těla...

vvercatkoo
8. srp 2017

@barushe_27 právě, že to zjišťuji, jinak bych musela jezdit do Zlína a tam maji i plavání, což mě láká taky, ale to jsem si říkala, že až od září

tereza1989
8. srp 2017

@barushe_27 jenže já právě nejsem spokojená maminka😤☺️(zatim)spís prezivam kazdé odpoledne a tesim se az vecer Terča usne a pujdu spat. Samozrejme jsem spokojená ze jsem tehotná a dokud mi neco je je vse zrejme ok,ale ten stav odpoledne je neuspokojujici.

majinka1981
8. srp 2017

holky tak jsem skončila, miminku přestalo být srdíčko ☹ zítra mě čeká revize. Stalo se nám to už po druhé. Už přestávám doufat že nám další mimčo vyjde.

galatea_a
8. srp 2017

@majinka1981 To mě hrozně mrzí, navíc takto ve 14 tt ... je mi to moc líto. 😢 Mělas nějaké bolesti a krvácení a nebo to přišlo znenadání?

majinka1981
8. srp 2017

@galatea_a ne vubec nic, před třemi týdny jsem byla na krvi. Minulý týden na kontrolu po umělém otěhotnění, vše ok. Dneska jsem šla na screening a už bylo mrtvé.

galatea_a
8. srp 2017

@majinka1981 Aha, to je mi moc líto, musel to být šok. Snad už to příště vyjde! ❤

majinka1981
8. srp 2017

@galatea_a to jo po úmělém otehotnění jsem si naivně myslela,že nebude problém. Co se dá dělat,musím se dát do kupy a děkuji za povzbuzení.

Strana