icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

aaamartisek
14. čer 2017

Holky to jste si fakt delali vice testu ? ja jeden co jsem mela doma , kdyz se mi tam objevila slaba carka tak jsem si koupila digitalni a tam se ukazalo + 1-2 tydny , pak sem se objednala k Dr. a v patek me ceka prvni kontrola 🙂

aaamartisek
14. čer 2017

@danielle94
no hold stresem trpim taly ted , hlavne se necitim nejlepe , porad jak bych mela teplotu a zacala jsem spinit , ale to vse k tomu patri holky havne necist nic spatneho , verit ze to tam je a je to v poradku 🙂 usmat se , pohladit a myslet na neco hezkeho 🙂
ja mam ted 2 kg nahore a břiško uplne nafoukle mam pocit ze to na me musi jit videt :D i kdyz vim ze neni co :D mozna tim jak se mi chce porad curat :D

sunny1sis
14. čer 2017

@aaamartisek ja som nervozny testovaci maniak, ku dnesku mam za sebou 24testov a 1 digi. Minule tehu som podla intenzity vedela, ze je to spatne a ani to nedopadlo. Takze sa uistujem, ze ci carka sili. Keby som netestovala, asi sa zblaznim. Aspon trochu ma to ukludnuje. dalsi digi robim v sobotu, jestli stoupa hcg ako ma.

mari90
14. čer 2017

@aaamartisek ja zatim tri, vzdy porovnavam, zda carka sili, ale testuju s odstupem tri dnu, denne si myslim, ze to je zbytecne

@sunny1sis teeda, to by manzel ze me asi zesilel 🙂 vis duvod proc to minule nedopadlo?

danielle94
14. čer 2017

@sunny1sis
Taky by me zajimalo proc to minule nedopadlo?:O Je tak dulezite ze carka sili? Ja jsem ze zacatku delala kazdy den a vzdy byla silnejsi. Ted uz ji mam porad stejne tmavou. Nesili-neslabne. Porad stejna. To by nemelo byt spatne ze?

sunny1sis
14. čer 2017

@mari90 @danielle94 Minule mi s odstupem 3 dnu tiez carka silila, ale bolo to malo a spatne, preto testujem denne, aby som videla, ze sili vic. Se synem mi silila denne, dokonce uz odpoledne byla silnejsi nez rano. Teraz tiez silila pomaly, skocilo to az vcera o hodne, tak sa bojim, ze by to mohlo byt zase spatne. Podrobne to mam popsane na blogu, ale v skratke...moje imunita zabiji embryjka, okrem inych problemov. Snazime se od zari 2013 a za celu dobu som prokazatelne otehotnela len 2x vratane teraz. V CARe nam povedali, ze je zazrak, ze mame vubec jedno dite, ze sance je 0.2% a 75% deti se rodi nemocnych, co u nas plati. Maly ma autismus a adhd. Nemozem sa ani tesit, neupinam sa, sance na zdarne tehu su u nas minimalne. Modlime sa za zarak. 🙏

mari90
15. čer 2017

Tak posilam fotku testu, horni delany pred dvama dny, dolni dnes, myslela jsem, ze uz carky budou stejne silne, snad je vse ok

mari90
15. čer 2017
sajul
15. čer 2017

@mari90 carky krasny 👍 ja uz si uz delala tri, a ani na jednom neni ta carka stejne syta jako ta kontrolni. Ale na netu jsem cetla, ze to i strasne zalezi na konkretnim testu, ktery pouzijes.

danielle94
15. čer 2017

@mari90
Krasny carky. Bude vse v pohode. Takhle vypada muj test az pred 4 dnama, od te doby jsem si test nedelala. 🙂 objednala jsem si jiny test nez od mamavit tak vyzkousim jak to bude ukazovat on. Snad uz by se carka mela drzet stejne tmava🙂

danielle94
15. čer 2017

@mari90
Teda ten predtim byl pred 6 dny
Pred 4 byl tenhle. To uz mi prisla nejtmavsi asi. Tak snad se to bude drzet🙂

sunny1sis
15. čer 2017

Holky, tak ja som si tiez robila test teraz a asi je to zase spatne. Dr max obden nezesilil a benu ruzovy je rozdil medzi nimi tyden, to uz mala byt dalnice jako hrom. Zrejme sa s vami za chvilku rozlucim. Dnes 19DPO.

sunny1sis
15. čer 2017

@danielle94 ty uz si zavodou, to mas dalnice jak hrom. 🙂

danielle94
15. čer 2017

@sunny1sis
Urcite to budes mit v poradku. Podle toho co na to koukam to sili. Treba pomalu ale je to rozhodne silnejsi. 🙂

No ja nevim. Porad mi prijde ze se muze neco podelat. Koupila jsem si ted jinej test. Ale trosku se desim ze kdyz si zkusim jinej tak tam treba nebude nic :D rikam si jestli nezustat u mamavitu:D jinak kontrola uz za 4 dny!! Tesim se ale bojim se hrozne!🙂

sunny1sis
15. čer 2017

@danielle94 to je prave to, ze nesili jak ma. Tak to bolo aj minule a nedopadlo to. Ja sem to tusila, ked ma ani ty prsa neboli. A neboj, pri takej dalnici uz aj na inom teste budes mat dalnice ako hrom.

danielle94
15. čer 2017

@sunny1sis
Prsa te nemusi vzdy bolet. Me treba bolela. Nebo spis takovej tlak a dneska me vubec neboli. Vubec o nich nevim. Jen pri behu. Treba to jeste dopadne🙂 budu ti moc drzet pesti🙂!!
Budu doufat a dekuji🙂

zabec
15. čer 2017

@sunny1sis prosim Te, nestresuj se, neprijde mi to na 19DPO nijak slabe, myslim, ze nejlip bys udelala, kdyby ses na to testovani vykaslala, takhle si akorat zpusobujes stres a privolavas na sebe nestesti. Me prsa hrozne bolely tyden pred a tyden po vynechani, pak tyden nic a ted zas pomalu zacinaji. Nemusi Ti byt klidne nic a muzes mit bezproblemove tehotenstvi, ale chce to byt hlavne v klidu!

sajul
15. čer 2017

Holky me teda vubec nenapadlo si delat X testu, ja delala tri, jeden druhy den vynechani MS, dalsi z odpoledni moci a pak teda jeden z ranni. Prsa me neboli vubec, akorat obcas v podbrisku.
Kazdopadne at to vsem dobre dopadne! 🙂

mari90
15. čer 2017

@sunny1sis a budes mit nejakou lecbu? Nebo uz neco beres? Pokud se tehu potvrdi, musim ihned na hematologii pro injekce na redeni

sunny1sis
15. čer 2017

@mari90 Ano beriem. Dlhodobo metformin. Na otehotnenie clostik, na ovu pregnyl, po pozit. teste utrogestan, prednison na potlacenie imunity, magnezium proti krcom a kys. listovu v davke 10 000mikrogramov (doporucena davka pre tehule je 800mikrogramov denne). Plus obden tehu vitaminy A-Z mama a DHA z dmka. Manzel sa mi smeje, ze som jak jeho babicka. 🙂

danielle94
15. čer 2017

Jeste jsem se chtela zeptat holky. Kdo z vas uz byl na prvni prohlidce potvrzeni tehotenstvi? Jak prohlidka probiha? Cetla jsem si neco o vaginalni sonde?
Dekuju.

bambinna321
15. čer 2017

@danielle94 Asi myslíš vaginální UTZ? 🙂 to se dělá běžně. takhle brzy by přes břicho nebylo nic vidět

mari90
15. čer 2017

Tak jsem dnes volala k dr. a zitra jdu na krev, videt nejspis nic nebude

@danielle94 ano ze zacatku delaji vaginalni ultrazvuk, utz pres bricho se dela az pozdeji

danielle94
15. čer 2017

@bambinna321
Dekuji za upresneni. Takze tu mi asi na prvni prohlidce potvrzeni delat budou ze? Neceka me na prvni neco extra neprijemneho? Porad si ctu jak hrozny nektera vysetreni budou. Tak at cca vim na co se pripravit alespon na to pondeli:D

danielle94
15. čer 2017

@mari90
Super tak dej vedet!🙂
Ja jsem na krev vubec pozvana nebyla. Rekla jsem ze jsem to nedostala a testy mam pozivitni a mam rovnou prijit. Ale na krev me vubec nepozvali :O tak nevim zda tam radsi nezavolat znovu a nezeptat se.

mari90
15. čer 2017

@danielle94 standartne se krev asi nebere, ja v predeslych tehu, take nikdy nebyla a vzdy jsem sla az na utz, ale potrebuji tehu potvrdit co nejdrive kvuli hematologii kam potrebuji co nejdriv zajit pro leky a kde proste chteji potvrzeni od dr.

bambinna321
15. čer 2017

@danielle94 utz, krev, moč,tlak a vaha u nás 🙂 není se čeho bát

mari90
15. čer 2017

@sunny1sis to znam, v minulem tehotenstvi j

mari90
15. čer 2017

Chtela jsem napsat, ze v minulem tehotenstvi jsem toho brala take hodne, tentokrat jsem mela imulogii dobrou, tak me ceka jen utrogestan (doufam) a miniheparin

destovakapka
15. čer 2017

Ahoj holky,tak dnesni kontrola dopadla dobre.Bije nam srdicko,merime 1cm,podle ultrazvuku jsem dneska 7+2tt a termin porodu mam 30.1.Za 14 dni dalsi kontrola.

Strana