Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@destovakapka krasne blahopřeji a jen same zdravičko 🙂
@woopi
blahopřeji a budu drzet palecky 🙂 urcite vse vyjde jak ma 🙂
@destovakapka Moc gratuluju!!!! Preju zdravicko!

@aaamartisek Děkujuuu 🙂
@sunny1sis Děkuji! zatím neberu nic, přišli mi na to před 14 dny a to jsem ještě nevěděla, že jsem těhulka 😀 měla jsem podstoupit IVF....
Jedu si v úterý pro léky a budu doufat, že to tentokráte dotáhneme do zdárného konce. Ten digi test jsem si dělala před 9 dny 😀 a ten druhý teď ve středu, abych se ujistila ,že čárka sílí......Dle kalkulačky jsem dnes 7 tt ♥♥♥. Přeji hodně síly a štěstí!!
@mari90
Holky moc Vam gratuluju! Vypada to dobre!🙂 Mate krasne carky!🙂
Dnes to vypada, ze mi zacala ranni nevolnost. Nas pejsek mel po vysetreni kde ho uspali, tak se v noci budil a ja toho moc nenaspala. A dnes je mi spatne od zaludku. Jak na vode. Zatim jsem nezvracela ale porad mi neni nic moc:/
Rano jsem si delala testik posledni pred pondelnim vysetreni a taky carky hezky🙂 drzte mi v pondeli pesti. Jsem z toho nervozni. Ze treba tehu vubec nebudu :O
@danielle94 ty mas taky nadherny carky, ty by byly videt na kilometr! Urcite to dobre dopadne 🙂
@danielle94 budes ❤co ty dalnice ❤ budu drzet pesti
Tak hcg tehu potvrdilo, na utz jdu v utery
Ahoj holky. Tak jak jste na tom? Nejake novinky/zmeny?🙂 ja jsem sice zatim v 7tt ale dnes se citim uplne nepouzitelna. Uz druhy den celkem nevolnosti a dnes i boleni hlavy. Celej den lezim a nemuzu vubec vstat. :D
@danielle94 mne je obcas spatne po nekterem jidle a docela dost citim prsa, hlavne teda v noci, jinak dobry
to je krása tolik nových těhulek 🤰❤
Ahoj, jsem objednaná na pondělí a budu 5.tt přesně a z 1. Těhotenství si nepamatuju, jestli už bude něco vidět? Alespoň dutinka? Děkuji ,furt tomu nemůžu uvěřit, dokud ho neuvidím na utz.😍
@bambinna321 mozna dutinka 😉 ja jdu v 5+2, takze asi temer stejne
@danielle94 ahoj🙂 me zatim jen poboliva v podbrisku a jsem unavena, ale oproti minulymu tehu uz tohle nebudu moct prospat, protoze ta nase mala rok+4m potvurka je megaaktivni a v dome je co delat.. ohledne te unavy bych ti doporucila magnesium, nejlepsi zdroj jsou podle me mandle, me vetsinou bolest hlavy zastavi, jim jich plnou hrst, jinak bolest hlavy je vetsinou zpusobena nedostatkem vody nebo kysliku.hlavne odpocivej kdyz muzes, a uzivej leta😘
@danielle94 ahojky 🙂 u me to porad jde, obcas mam zaludek na vode a rano se mi moc nechce snidat. Sem tam bolest v podbrisku, ale jinak se citim dobre 🙂 ale kdybych mohla, tak taky lezim 😀
@veg Dekuji za radu. Magnesium zkusim🙂 Drzim pesti at te mala necha nekdy taky odpocinout :D Je to moje prvni tehotenstvi a prijdu si fakt az trapne nepouzitelna:D
Holky mam jeste dotaz. V pondeli jdu na gyndu a budu presne 7tt nebo 7+1 bude neco vubec videt? Nebo myslite ze uz uslysim srdicko?🙂 Jsem napjata!
@danielle94 srdicko uz bude urcite videt 😉
Děvčata, už mám několik dnů ucpaný nos. Nejdřív jsem myslela, že je to alergie (jsem alergická na pyly), ale teď jsem četla o těhotenské rýmě a že jak se prokrvují sliznice, tak jsou otoky i na tom nose a to to způsobuje. Nevím, co mám užívat, aby to bylo bezpečné. Dýchám prakticky jen pusou, je to šílené ... Nemáte některá tip, co by pomohlo?
Tak dneska v pul 2 uz k dr. Drzte mi pesti az vse dobre dopadne🙂
Jinak nemate nekdo zkusenost. V noci me vzbudili silene bolesti bricha. Od prsou k podbrisku me cele bricho palelo a bolelo. Probijelo mi to az do zad. Cca 4 hodiny. Pak uz jsem to nevydrzela a vzala si prasek na bolest. Pak to teprve prestalo. Nevite nekdo co by to mohlo byt? Skoro cele dny nejim. Mela jsem jen 2 suche housky. Jednu sladkou okukurku a jednu kyselou. Jinak je mi nevolno a nic moc snist nedokazu. Dneska to chci nahlasit dr
@danielle94 dr
@danielle94 drzim pesti, pak dej vedet 😉 s tou bolesti zkusenost nemam, ale pokud uz neboli, tak to bude snad dobre

@destovakapka
Gratuluju!!!🙂 to je krasny!!! Moc drzim pesti dal! Hlavne ze srdicko bije a vse jde jak ma!🙂