icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

sunny1sis
19. čer 2017

@danielle94 drzim palce ku dr. Ja som mala vcera strasne krece, ale len v okoli podbriska. Myslela som, ze uz je po vsem, ze letime na pohotovost, ale po hodke to preslo. Takto cele brucho nevim, tipla by som, ze je to z hladu, ked nic nejis. Pak dej vedec co u dr.

danielle94
19. čer 2017

@sunny1sis
Je tak hlavne ze to preslo.🙂
Ja prave vubec nevim. Prijde mi ze by to nepalilo kdyby to by to bylo z hladu. Zkusim se dneska zeptat. Jen me tak napadlo, jestli nekdo nema podobnou zkusenost. Rikala jsem si jeste ze treba paleni zahy. Ale to mi peijdou divne ty krece. Taky me napadlo ze je mozna po vsem uz. Urcite dam vedet🙂

zabec
19. čer 2017

@danielle94 uvidis, co Ti rekne doktor, mozna by to chtelo horcik. Drzim pesti, at je u dr vse v poradku 😉

sunny1sis
19. čer 2017

@danielle94
@zabec to je pravda, ja si od zacatku davam 1 tabletu preventivne. Mivam krece v nohach a rukach.

zabec
19. čer 2017

@sunny1sis kdyztak si nech od doktora predepsat magnosolv, neni volne prodejny, akorat ho bohuzel nehradi pojistovna, ale je super, mne pomaha i na migreny 😉

sunny1sis
19. čer 2017

@zabec ja trpim na migreny tiez, ale v lekarni mi v tehu dovolili len tento druh magnezka.

simdan
19. čer 2017

@zabec mě teda Magnosolv pojišťovna hradí plně neplatím ani korunu,mám RBP pojišťovnu 🙂

zabec
19. čer 2017

@simdan tak to se mas, ja mam VZP a do unora platili vse, od unora je pry nova vyhlaska a hradi se jen pacientum s prokazanou snizenou hladinou horciku z krve, jinak se plati 150 Kc/ks :-/

mari90
19. čer 2017

Ja mam takovy pocit, ze jsem za Magnosolv take nedoplacela, ale jista si nejsem, predepisovala mi ho doktorka pred mesicem a mam VZP

danielle94
19. čer 2017

Holky tak mam po kontrole.
Mame 3 mm a srdicko nam bije. Slysela jsem ho i videla🙂 az jsem se z toho malem rozbrecela. za 14 dni kdyz bude vse v poradku a poroste jak ma tak by melo byt videt vic a mela bych mit prvni fotku 🙂 jsem podle ms 6+6 a plod je 6+2, takze zadny velky rozdil🙂. Jinak nocni stav mi vysvelila, ze se to bude stavat. Ze to mohlo byt paleni zahy a ze mam spat v pololeze. Nevolnosti prej jsou dukazem toho ze je vse v poradku:D tak jsem si koupila gravid pop proti nevolnosti a nejaky caj. Tak snad mi za tech 14 dni vse dopadne v poradku a poroste jak ma. Uz jsem z toho nervozni🙂

zabec
19. čer 2017

@danielle94 gratuluji, to jsou krasne zpravy! Ja jdu v patek na prvni kontrolu a budu taky na konci 7tt, doufam, ze se dozvim take same pozitivni novinky 🙂

aaamartisek
19. čer 2017

Holky tak ja o vikendu po revizi a laparo (mimodelozni) 🙂 tak se s vama loucim a snad priste 🙂

danielle94
19. čer 2017

@zabec
Drzim pesti! At vse dopadne jak ma🙂 Jeste kdyby skoncily ty nevolnosti tak by se clovek rad radoval🙂

@aaamartisek Moc nas to mrzi. Ale drzime pesticky dal!🙂 priste uz to urcite vyjde!!🙂

sunny1sis
19. čer 2017

@aaamartisek to mi je lito, prajem skore zotavenie a nasledne // az do zdarneho konce.

sajul
19. čer 2017

@aaamartisek to me mrzi. Drzim palce at to vyjde co nejdrive 😘

sajul
19. čer 2017

@sajul jeste se chci zeptat, mela si nejaky zvlastni priznaky, podle kterych by se dalo to mimodelozni poznat? Nebo si nic netusila az do navstevy doktorky.

sajul
19. čer 2017

@aaamartisek to melo byt pro tebe

mari90
19. čer 2017

@sajul ja vim, ze to nebylo na me, ale kamaradka mimodelozni mela nedavno, prisli ji na to vcelku dlouho, nic ji nebylo jen docela casto (mimo cyklus jak sama rikala) spinila a krvacela, ona ani nevedela, ze byla tehotna, zjistili ji to az pri laparoskopii a to jeste nahodou, jela puvodne na pohotovost s ukrutnou bolesti bricha...

sajul
19. čer 2017

@mari90 to nevadi. Ty vado, to uz to musela mit hodne ne, kdyz mela ukrutnou bolest bricha. Chudak. Jak dlouho pak byla v nemocnici?

mari90
19. čer 2017

@sajul asi tri dny, no pry ze to v sobe mela snad tri mesice, taky jsem na to koukala ☹

zabec
19. čer 2017

@aaamartisek to je mi moc lito, drzte se!

sajul
19. čer 2017

@mari90 hlavne ze je v poradku a bez nasledku.

aaamartisek
19. čer 2017

@sajul nemela jsem zadne priznaky 🙂 klasicke tehotenske , obcas spineni ktere je normalni , unava a bolest prsou to jsou klasicke tehotenske ... holky to proste melo byt 🙂 pokud se to ma stat tak se to stane 🙂 jsou i daleko horsi veci 🙂 taky jsem si rikala ze bych to nechtela a bala jsem se toho 🙂
my se ani ted nesnazili a ani priste se snazit nebudeme 🙂 co se ma stat stane se
jinak doktor to zjistil z hcg a videl neco ve vejcovodu vlevo, a hned me poslal do nemocnice , ja podle hcg vedela ze i kdyby to nebylo mimodelozni tak je to silne neprosperujici tak jsem si nechala udelat revizi a kdyz zjistili ze to v deloze neni tak potom laparo 🙂 dneska uz sem doma a krome 3 jizvicek na brisku nic nemam 🙂

vy se nestresujte a uzivejte toho stastneho obdobi 🙂

sajul
19. čer 2017

@aaamartisek to me mrzi, ale zvladla jsi to skvele. Drz se, priste te vyjde 🙂

tereza1989
20. čer 2017

Tak i já spadám do této kategorie,snad tedy budu. Zítra jdu k Dr.a jsem 6+1 ale pozitivní test se mi ukázal až týden po vynechání a ro nyl clearblue a ukazal mi 1-2tydny tak nevim jestli utz něco uz ukáze

mari90
20. čer 2017

Tak dnes jdu uz na utz, tak jsem zvedava a mam i trochu strach, snad bude vse dobre...

sunny1sis
20. čer 2017

@mari90 drzim palce, dej pak vedet!

mari90
20. čer 2017

@sunny1sis jo jo a kdy jdes ty?

sunny1sis
20. čer 2017

@mari90 zitra rano. Bojiiiim

danielle94
20. čer 2017

@mari90
@sunny1sis
Holky nebojte bude to v pohode!! Dopadnete urcite dobre. Dejte vedet jak na tom jste? Nejake priznaky uz? Jak se citite? Dostala jsem radu nepit vodu jelikoz je tezka na zaludek takze redim dzusy a jim hodne melouna. Ale ted nevolnosti porad jako blazen. Zacinam se tesit az ho vyprdnu ven a budu moct jist co chci :D

Strana