icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

vvercatkoo
8. srp 2017

@majinka1981 to mě moc mrzí, přeji hodně štěstí a sil do dalšího boje😢

nenulinecka
8. srp 2017

@majinka1981

Drzte se, vim, jak to boli. Na to jsou slova zbytecna...☹

bzubzalka
8. srp 2017

@majinka1981 moc mě to mrzí! Držte se!

elenadavis
8. srp 2017

@majinka1981 Ale neee 😢 to je mi moc líto... drž se holka ❤

bzubzalka
8. srp 2017

Holky, zítra mě čeká 1.sreening, tak začínám mít nervy.

lindabradacova
8. srp 2017

21.1 ;)

elenadavis
8. srp 2017

@bzubzalka Nádech výdech, pohoda klídek jistě bude vše v pořádku. 😉

majinka1981
8. srp 2017

holky děkuji za podporu, doufám že se to jednou podaří.

barushe_27
8. srp 2017

Proboha je mi to moc líto, hlavně ať jste v pořádku...

nenulinecka
8. srp 2017

Dnes mam uplne litostivou naladu, porad brecim a ono to nejde zastavit, vsecko mi je lito... to jsou ty hormony ? Az me mrzi, jestli to neublizuje miminku. Dnes pujdu brzy spat at uz je zitrek.

danielle94
8. srp 2017

@nenulinecka neboj. Jsem na to podobne :D taky brecim casto. Do toho moje mimco si ted usmyslelo ze mamky mocak je trampolina, takze co 10 min curam. Do toho jsem vyrizena uz v 5 a v 9 usinam. Achjoo uz to chce trosku vratit starej rezim:D

nenulinecka
8. srp 2017

@danielle94 takze to je v poradku probrecet den ☺ Take chodim, ale kazdou pul hodinku. ☺ Bude 21, tak supky jdem spat ☺

vvercatkoo
8. srp 2017

@nenulinecka
@danielle94 holky tak to jsme na tom podobně. Kolikrát si sednu na zachod a sedim klidně i 10-15minut a mezitim se třikrát vyčůrám😀 nejhorší je to v noci, to chodim co dvě hodiny. Jinak citlivá jsem asi taky, dnes mě rozbrecely zprávy o tom dedovi jak zemrel a zanechal ty dva vnuky

barushe_27
8. srp 2017

Taky jsem teď měla úzkostné období pustila jsem si Titanic potom modrá laguna no děs, a stín čůráním večer je to katastrofa, kolikrát si jen ucurnu, ale musím prostě jít mám pocit že se počítám jinak když nepůjdu...

verudona
8. srp 2017

Ahoj holky 🙂 tak my 24.1. A můžu vám říct že si přesně vzpomínám, jak mi bylo úplně stejně jako vám s mou první dcerou, v devět už jsem měla půlnoc a stále na krajíčku...teď?!..nevím, co to se mnou je, brečet se mi ani nechce, a to už mě právě u dost situací zarazilo, kde jsou ty hormony??...čurání je taky v pohodě, nic moc se neliší od normálu...nepřibrala sem ještě ani deko, a to jsem se s první dcerou ládovala sladkým jak divá, teď si dám s velkou chutí raději domácí rajčátka s balkánem..říkám si, jestli mě můj miláček nějak nešetří na horší časy 😅 nebo je klidné kvůli své sestřičce, která mi dá sem tam zabrat 😅

mari90
9. srp 2017

@majinka1981 moc me to mrzi, preji hodne sil, bohuzel vim jak ti je ☹

mari90
9. srp 2017

Holky boli vas jeste bricho? Mne ted posledni dobou docela jo, tak nevim zda je to normalni...

vvercatkoo
9. srp 2017

@mari90 mě taky, jako bych něco špatného snědla. Ale asi je to tím, jak se začíná roztahovat🙂

barushe_27
9. srp 2017

No s tím břichem můžu říct, že jsem měla snad dva dny krizi, bolelo celý den ne hodne, ale popichavalo, vystřelovala mě ta bolest do třísel, no šílené, pak se vždy desim jestli je to ok...

bzubzalka
9. srp 2017

@barushe_27 zkus magnezium, mě ho dr. Předepsala při 1.tehu. Teď jsem si sama naordinovala poloviční dávky. Večer mě občas břicho bolelo.
Holky, čekám na 1.sreen. jsem hrozně nervózní...

bzubzalka
9. srp 2017

Děkuji některé z vás za srdíčko

bzubzalka
9. srp 2017

Dle uz mimi je ok, dle krve horší, celkově dawnuv syndrom 1:600, kombinovane T13+T18 riziko 1:360. Doporučili odbery krve na to T13+T18 tak čekám, výsledky za. 14dnů a uz ještě jeden podrobnější. Dr. Mi rekla, že jsem v tzv šedé zóně. Jo rizikové berou od 1:100. Ale pokud je možnost dodatečného vyšetření...z krve řeknou pohlaví na98%

barushe_27
9. srp 2017

S tím magnéziem mám strach si ho naordinovat sama, příští úterý jdu na kontrolu, tak když to nebude nějaká hrůza tak to vydržím s tím pobolivanim, jen doufám, že to není nějaký příznak zkracování čípku. Četla jsem, že to magnezko může způsobit i porodní křeče, tak počkám na mudra ať něco nezanedbam... Doufám, že budete mít zdravé miminko a jsou to jen jejich výpočty...

bzubzalka
9. srp 2017

@barushe_27 nedostatek horciku=magnezia vyvolava kontrace =zkracuje cipek. To jsem měla u syna. Magnezium ti neublizi, kup si aspon magnezii mineralku,někdy to stačí

barushe_27
9. srp 2017

Já beru ty komplexní vitamíny gs mamvit prefolin+ DHA a taky to obsahuje hořčík...

mari90
9. srp 2017

@barushe_27 magnezko spis krece zastavuje, i kdyz v minulem tehu mi nescetne krat tvrdlo denne bricho, brala jsem osm tablet magnezia denne i jsem byla na kapackach, ale bricho si vesele tvrdlo dale...

vvercatkoo
9. srp 2017

Mě doktorka napsala magnosolv, rozpousti se to ve vodě a pije se večer. Je výborný.

barushe_27
9. srp 2017

Já vůbec netuším jestli tvrdne, to je cítit na dotek, omlouvám se moje první tehu, tak nevím...

mari90
9. srp 2017

@barushe_27 ano je to citit na dotek, ztvrdne to na par vterin a hned zase povoli

nenulinecka
9. srp 2017

Me poboliva bricho casto. Jak kdybych mela vetry 😂 ale v podbrisku a neni to ono. Taky se kolikrat leknu co to je. Tlaci, picha, vystreluje do zad, trisel vsude.Ale koukam, ze i u vas vsech to je. Take bych si magnesium naordinovala az po konzultaci s gyndarkou ☺ me se delaj nejaky suchy fleky po obliceji a na ruce 😨 a vsechno ted musim kupovat sensitive po tom mi je dobre, jinak se drbu jak pes.

Strana