icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

barushe_27
9. srp 2017

Tak to tvrdnutí jsem asi nezaznamenala je pravda, že kolikrát cítím jako kdybych měla v břiše kámen ale nikdy jsem si při tom nedávala na bříško, počkám do toho úterý co mi řekne gyndar.

nenulinecka
9. srp 2017

Me tak boli hlava dneska 😥

nenulinecka
9. srp 2017

Holky, kde jsteeeee? ☺ Barvite si vlasy normalne? Ja jsem si je barvila s respiratorem v 1. trimestru ( fakt nepohodlny ☺) bojim se to dychat. Ale ted uz muzu zejooo?

mari90
9. srp 2017

@nenulinecka ja tu jsem, ale mam uz trochu nerviky ze zitrejsiho screeningu, jinak vlasy si nebarvim, ale vim, ze v tehu by to nemel byt problem

elenadavis
9. srp 2017

@nenulinecka já to měla v pondělí skoro celý den 😕

elenadavis
9. srp 2017

@nenulinecka jinak co se týče barvení tak já už jsem na barvě byla. Měla jsem před svatbou, takže to s těmy odrosty fakt nešlo. Byla jsem sice u kadeřnice, ale taky jsi myslím že to není takový problém. 😉

nenulinecka
9. srp 2017

@mari90 To verim, ale mysli pozitivne ☺ i kdyz ty nervy ma urcite kazda. Hlavne zitra fotecku posli sem ☺

@elenadavis jojo, taky jsem se prave vdavala, ale barvim se sama, takze muzu ☺ uz bez respiratoru. Jsem cetla akorat, ze ma byt vetrana mistnost. No a kdybys videla, kolik mi nastrikala laku na uces a to vse jsem vdechla, tak je fakt, ze tohle ublizit nemuze. Dekuji Ti ☺

barushe_27
9. srp 2017

No dneska jsem si dávala na vlasy suchý šampon, no fuj málem jsem se udusila až mě to nadavovalo, jsem to krapet přehnala..😝

nenulinecka
10. srp 2017

Zitra jedu na kontrolu, ale nevim, jestli mi udela ultrazvuk 12 dni po screeningu. Ale moc bych chtela zase videt miminko ☺ No a kvuli neschopence prodlouzit. Nasla jsem spoustu duvodu, proc nemuzu jet do prace a vcera mi prisla nemocenska, snad se nespletli 😂 .

Dalsi problem, v noci nemuzu spat... ☺

verudona
10. srp 2017

@nenulinecka Taky jdu zítra na kontrolu a ultz mi teda slíbil 🙂 tak budu držet palce, ať prodlouží bez problémů 😉 a v noci na dnešek jsem taky nemohla spát, byla jsem 6x vzhůru a nemohla zabrat, jednou dcera, jednou nemocný chlap, pálení a horko v nohou....😴

barushe_27
10. srp 2017

Tak jsem dneska volala na gynekologii kvůli těm mým bolestem, tak my bylo řečeno že se rozestupují pánevní chrapavky a vázy a taky stydká kost, ale prý když dojdu na porodní že se mi to nezdá ty bolesti, tak mě neodmitnou. V úterý kontrola tak snad to vydržíme...

nenulinecka
10. srp 2017

@verudona Ja si myslim, ze udela pro jeji zase klid. Uvidime no. ☺ kdyztak poslu fotecku.

@barushe_27 To mas tak silny? To jsme si mysleli vid? Ale pokud se tim trapis, tak si tam zajed. Pro svuj klid.

barushe_27
10. srp 2017

Teď mě nic není, občas píchne ale včera jak jsem vylezla z té sprchy tak jako kdybych dostala kopu, ale jen chviličku, počkám do toho úterý, ležím jsem v klidu tak uvidíme...

nenulinecka
10. srp 2017

Jj odpocivej, nic nedelej. Taky mam prapodivny bolesti. Zitra se ji zeptam. Tak hned napisu.

nenulinecka
10. srp 2017

A na druhou stranu si myslim, ze je dobre, ze citime, ze se tam neco deje. Kdyz neni spineni nebo tak...

barushe_27
10. srp 2017

Určitě napiš, budu ráda za každý názor. Já jsem si taky říkala, že kromě těch bolavých prsou, který jsem myslela že bolí jen na začátku a konci, bych ani pořádně nevěděla že jsem tehu... Tak asi se musí ozvat prdola, jsem zvědavá co budu dělat až bude hrát fotbal, to se zblázním úplně...🙂

mari90
10. srp 2017

Tak mame po screeningu, uff, vse ok riziko na Downa asi 1:12000, akorat vzhledem k tomu, ze jsem rizikova (opakovane potraty a predcasny porod) nam oboum s manzelem braly jeste krev z toho to pak bude temer stoprocentni. A to i pohlavi. Ale na 85 % uz vime 😍

verudona
10. srp 2017

@mari90 blahopřeji a co tedy čekáte?? holčička? :-P

mari90
10. srp 2017

@verudona vypada to na klucika

barushe_27
10. srp 2017

Taky si všichni myslíme, že to bude kluk, tak se necháme překvapit, ale jinak gratuluji

tereza1989
10. srp 2017

@majinka1981 je mi to líto jak vše dopadlo,taky jsem si jedním prošla,ale vždycky jsem se utěšila tím,že asi by nebylo mimi zdravé,proto to příroda tak zařídila. Zas se vam to povede.

Jinak holky já jsem dnes po screeningu,ačkoli mimčo je menší(11+5)ale krásně roste a má se čile k světu. Ani nevíte jak jsem se v čekárně bála,jak u maturity. Naštěstí to ze mě spadlo

nenulinecka
10. srp 2017

@mari90 nadherna fotka.

@tereza1989
@mari90
super to je holky, ze je vse v poradku 💗

janallabdnah
10. srp 2017

Holky ja pribrala asi dve kila no a dnes som si stupla na vahu po desiatich dnoch a schudla som - takze mam navrch ani nie pol kila.

evelin1251
11. srp 2017

@janallabdnah
To se máš, já budu jak otesánek 😝 už teď mám nahoře z ničeho nic 3 kg.

vvercatkoo
11. srp 2017

@evelin1251 tak to jsme na tom stejně😀

tereza1989
11. srp 2017

Holky tak jsem vcera po tom krásném ultrazvuku zatoužila slyšet mimčo víckrát a pořídila si AngelSounds byď z druhé ruky,a i když je mimi teprve konec 12týdne,hned jsem to zkusila a srdíčko jsem nasla hned. Je to úžasné ho slyšet. Takze kdo uvazujete o koupi tak neváhejte.

mari90
11. srp 2017

@tereza1989 take mam a take obcas posloucham od zacatku 12tt, je to uzasne 😍

tereza1989
11. srp 2017

@mari90 četla jsem i,ze je to skodlive,ty jsi se na to neohlížela?ale i přesto jsem do toho šla a teď bych ho chtěla poslouchat pořád ale zase se bojim díky tě recenzím ze casto by to být nemělo

nenulinecka
11. srp 2017

@barushe_27 Brisko nas boli, picha, taha, protoze se mimi natahuje a natahuje se nam vse. Dnes melo trosku natazene nozky, takze tomu verim. A neschopenku mam automaticky prodlouzenou. Mam radost, ze jsem mimi videla zase ☺ Ted az za mesic.

@tereza1989 ja si pro to jedu take, za 300 na letgo az se pani vrati z dovci. Mesic cekat na ultrazvuk bych neprezila ☺

mari90
11. srp 2017
Strana