Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@evelin1251 neviem kam to jedlo ide. Viacmenej mam stale rovnake porce a bez vacsiho aktivneho pohybu a ide to dole. Si hovorim ze telo preslo sokovo z vysokej zataze a spakuje aj pri chodzi :D
@nenulinecka ty blaho vypadá že to bude dlouhé miminko, jako kdyby se tam pomalu nemohl vlézt... Ale je to krásné, nezapomenutelné ❤
@barushe_27 taky mi prijde, ze to ty nozky ma skrcene, ze mi prijde dlouhy ☺ nechas si taky fotecku v utery?
@nenulinecka já právě si vyžadují při každé návštěvě už ze mě musí být na prášky, ale když si to zaplatím..
On se totiž vždycky můj drahý těší že uvidi drobka... Ale určitě bych ji chtěla pak si s toho udělám albumek... Tak jsem si objednala tu angelsound uvidíme jestli to bude fungovat...
@barushe_27 I kdyby jednou za tyden, tak nas to uklidni slyset srdicko. Ja si taky rikam pokazde o fotecku ☺ A za mesic chci, aby muz sel se mnou a videl prdolku take ☺ Ted ho videl na screeningu, tak dovnitr nesel. Ja nevedela, ze me vysetri. Ale je to nadherny ho videt pokazde. A nic nerikala o tech trech kilech navic 😂
Ahoj holky, super jak prckove rostou. My se včera přesunuli do emirátů, bála jsem se cesty,ale vše proběhlo v klidu. Doufám, že mimco je ok, když se tak.cítím já. Je tady 46stupňů, moře má 36, tak se valim pořád v bazénu či moři😁 Je tu o 2hod víc jak u nás tak jdu na kute🙂 pa
Tyjo to tam vubec uvedene nemam, jen ten Down, ale nevim zda jsem to psala i sem, ale braly mi krev na Prenascan test, ptaly se me zda ho chci nebo ne, ze kdybych se rozhodla, jakoze jsem se tedy rozhodla, tak mi ho pojistovna proplati, protoze k tomu mam indikaci (opakovany potraty) a z toho uz to bude stoprocentni. Jinak mi je 27 a nadvahu nemam...a jaky je tedy zaver testu u tebe? A navrhly dalsi postup? Taky urcite zalezi na hodnote NT
@mari90 no já jsem řekla že budu poslouchat mimčo tak max. 2x do týdne. Dneska jsem to tedy ráno zkusila hned jak jsem ho vybalila z krabice a hned jsem ho vyzkousela,ale tak 3minutky a pak jednou s manzelem taky tak nějak. Jinak mě vyšlo u všech testů 1:20000 ta nejnižší možná pravděpodobnist nejen u Downa
Tak jsem si četla recenze na aniball, a jenom samá chvála, asi si ho koupím k dopomoci s porodem, mám strach z bolesti a celého toho porodu, tak snad mě na to aspoň trochu psychicky přípravy....
@barushe_27 jsme na tom úplně stejně, včera jsem to pročítala
@barushe_27 taky ho mam v planu koupit 🙂
@vvercatkoo právě jsem chtěla na toto téma založit diskuzí a vyjelo mi, že už existuje a nebyla ani tak stará pár týdnů, a opravdu jenom samé pozitivní zprávy ty rodičky na to psaly... Asi nový přírůstek do rodiny ve třetím trimestru přibude... 😀
@barushe_27 ja to právě četla v diskuzi "co bych změnila, kdybych znovu rodila"
No možná to byl první impuls kde jsem si toho všimla a tak jsem začala hledat dál, protože vím, že jsem si to tam taky včera četla jak tam mluvily ó těch PA a těch dulach, jj tak možná jsem si toho všimla nejprve tam...
@mari90 nosni kustka je pritomna a projasneni šíje 2,4mm dr. Na uz mi řekla, že dle uz vše ok. Nabidli odběr krve na prošetření toho T13+T18 to stanovuje taky vady. Pokud by vyšlo pozitivni pak doporučuji odběr plodovky. S těmi vysledly mě objednali na genetiku(z 1.sreen +odběru ted) a pak sreen ještě ve21tt.
@bzubzalka to je hlavni, ze je nosni kustka a sijove projasneni je v norme, verim, ze je vse ok. Mne jeste ve zprave pisi. "Doporucujeme doplnit 2. cast integrovaneho testu (AFP, HCG, E3) " takze Triple test, ktery casto vychazi falestne pozitivne, coz moc nechapu, kdyz mi screening vysel negativne a jeste mi delaji ten Prenascan. Takze budu mit vlastne troji genetiku....
@mari90 ja vím, že krev často vychází falešně, ale co ti budu povídat, jakmile se to týká osobně...člověk chce mít pokud možno jistotu a zdravé miminko.
My jsme si se synem do roka jeho života prošli náročným obdobím. Možná to bude znít zle, ale raději zdravého syna než za každou cenu dvě děti...Syn se naronarvedil o mesic dřív,ve 3m přestal dychat, ozivovali jsme ho doma, zachranila nám ho podložka nanny! V 8m měl zánět spankove kosti-pneumokok(byl očkovány).do 2let jsme čekali zda slyší na obě uši.
@bzubzalka to mě moc mrzí a ja souhlasim s tebou
Ahoj holky, taky termin 7/8.2. Tak jsem zvedava. S prvnim jsem tyden prenasela... Vsechny testy ted dobre, tak uvidime.
Dievčatá je tu niektorá s alergiou na bodnutie? Alergiu normálne nemám, ale poslednou dobou ako ma niečo uštipne tak mi to opuchne a potom zmizne a teraz mi začalo po tom ako sa poškriabem to opúchať veľa. Na pohotovosti na mňa dnes pozerali cez prsty a vraj mám ľadovať...
Neměla bych mít alergii na bodnutí, ale teď je pravda, že se mi taky zhoršila alergie, musela jsem si dát i prášek a do nosu jenom Olynth, protože mořská voda vůbec nezabírá...
@janallabdnah Teď jsou ty potvory bodavý nějak víc jedovatý 😠 Letos mě zatim nic nekouslo, nějak se mi i komái vyhybají :D Ale loni, jsem trhala jahody a štípla mě taková mini muška a měla jsem ruku oteklou 14 dní a 2 měsíce ten kousanej pořád zarudlej. Dostala jsem na to antibiotika.
Já mám hlavně strach z klíšťat 😖 přítel už měl 4, já zatim odolávám 🙂
Krásné odpoledne děvčata, musím se pochlubit co jsem vyvedla. 😀 Přesvedčila jsem manžílka ke koupi Angelsoundu. Přesvedčovat ho nebylo tak těžké, jelikož už ze mě rostl jak jsem se furt strachovala o mimi. A dneska jsme miminko po dlouhé době slyšely jupííí. Takovou úlevu jsem přesně potřebovala. Určitě jste to měli podobně, když jste slyšeli srdíčko. Už je to skoro 5 týdnů a ještě jeden zbývá než bude další kontrola. Už my z toho hrabalo,hlavně když se vůbec necítíte těhotně a ani bříško neroste. Uff pro dnešek úleva neskutečná. Jen jsem se chtěla podělit zážitek. Hezkou neděli přeji 😉😍
@evelin1251 Ja som bola vždy bez reakcie, ale teraz je to vážne na huby. 3 týždne späť som mala mega opuch a zimnici, ale na druhý deň dobré. Na dovolenke ma mohlo bodnúť čo chcelo a nič. Neviem nejako kam s tým zájsť?
@janallabdnah Já bych zašla asi za obvodním-praktickým doktorem, ten by ti mohl poradit 🙂 Taky jsem byla loni u praktický doktorky.
@elenadavis To jsem se chtela zeptat, jestli se pouziva nejaky krem nebo jak, mas olejicek ? Taky se tesim az to budeme mit ☺

@tereza1989 ohlizela ☹ proto se to snazim hodne eliminovat, na druhou stranu v nemocnici aspon v te nasi poslouchaji dopplerem 3x denne, tak si rikam, ze ta skodlivost snad neni tak velka, ale hodne to omezuji to ano, rozhodne neposloucham nekolik hodin denne jako jine maminky