Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky už jsem úplně šílená,odpočítávám denně odpoledne hodkny,kdy bude večer a budu si moct jilt lehnout, s pribývánim odpoledních hodin přichází zimnice, hrozná nálada,nevolnost jako blázen. Jak jste na tom vy co jste měly nevolnosti?každá upokojující odpověď ve stylu-už mě to přešlo mě nakopne to vydržet
Já jsem klepu na dřevo, neměla nevolnosti ani v prvním trimestru, jo je pravda občas bolela hlava a žaludek byl jako na vodě, ale nebyla ta žádná hrůza, ale teď občas taky mívám bolesti hlavy a i špatně mi bývá, ale vypozoroval jsem, že mi bývá špatně když jsem malá vyspana, když si jdu odpo na chvilku lehnout tak je to dobrý. A co se tyce toho spánku, byla jsem vždy hrozný spáč, ale teď se musím večer přemlouvat ať už jdu spát, protože než usnu přejde kolikrát hodin a já pořád nespím.
@barushe_27 zitra ultrazvuk viiiid? ☺ To boli cim dal tim vic a Tebe? Me teda nad stydkou kosti maximalne a v krizi 😨☺
@nenulinecka nechci to zakriknout ale od minulého čtvrtka jak jsem si tady stěžovala tak to přešlo, možná jsme jen rostly a tak to bolelo, ale teď mám pohodičku... Ale asi nalehame nejen na pravou stranu bříška mám to takové tvrdší jak to druhou a i duní, když si poklepu... Jj zítra ráno bože těším se na něj až jo zase uvidím....
@barushe_27 tak pak hned napis ☺ jsi o tyden dal tak to ted budu mit ja ☺ dnes mi prijde ten angel sounds, tak to zkusime s manzelem ☺
@nenulinecka dnes mi taky prislo a uz jsem poslouchala..krása!!!
@tereza1989 ahoj, já zvracela do 16tt prakticky od začátku. V 16tt už jaem byla hrozně slabá, úbytek na váze... tak jsem se nechala na 4 dny zavřít do nemocnice na kapačky a od tý doby mám klid. Teď už mi vadí jen kartáček v puse. Neskutečná úleva. Zvracela jsem i 10x denne.
@janea823 ja ho neslysiiiiim ☺ ja ho nemuzu najit nevim proste co delam spatne 😂
Tehulky mam dotaz. Jsem 15.tt a koupila jsem si angelsounds poradte. Pouziva se to s gelem na bricho? A dalsi dotaz. Sebe slysim ale maleho vubec a pritom mu sedce pry bije jako zvon. Kde prikladate? Slysite ho pokazde nebo jsou chvilky kdy ne?
@nenulinecka noooo hledala jsem a už jsem to chtěla vzdát. Ale našla jsem vlevo lehce nad linii bikin. Je fakt, ze jsem teprve 11+3, takze kdyz jsem lehce uhnula, tak jsem nic neslysela. Zase jsem musela pátrat a trosku pritlacit (ale ne nejak extra).
@danielle94 odpověď i pro tebe 🙂 a ja jsem použila kokosový olej
Ja ho nasla po peti minutach a asi 10 sekund se usmivam, jak ho slysim a ze zkusim, jestli je, na stejnem miste. Nebylo. Ja mam primo sonogel od pani pres inzerat k tomu a na youtube mela lubrikacni...
@nenulinecka to jsem říkala hlavně se nestresovat když se neslyší, v klidu a zkoušela si svoje srdíčko není chyba v přenosu, použila si gel nebo nějaký olej?
@barushe_27 jj to jsem si rikala, jestli nebudu mit nervy kdyz bude otoceny a ja ho neuslysim. ☺ ale ted jsem to zkusila na tri sekundy jestli tam je na stejnem miste a je. Ale ve stoje jsem ho nasla hned. v leze vubec☺ mela jsem k tomu primo sono gel. Ale na youtube radi, olivovy olej, lubrikacni gel a tak.
@kuhnice teda tak to muselo být mnohem horší. I kdyz on to každý pak vnímá ty nevolnosti jinak když jsou k tomu i děti.a pak ze dne na den dobrý,jo?to po tý nemocnici?
@nenulinecka já to dělám normálně jen s vodou,že namočim trochu břicho a jde to krásně
Zacinam mit dojem ze tam ani zadne male nemam. Na utz bije srdce jako zvon a tady ho neslysim. Ani v leze ani v sede. Nikde neni :O
@danielle94 hlavne se kvuli tomu nestresuj..zeptej se u Dr., kde mas hledat a pak to urcite pujde. Moje kamarádka našla az na několikaty pokus...
A jak často poslouchalte?jinak já nejprve taky našla svoje tepny a pak až prďolu na levé straně taktéž až pod místem kde končí plavky tak těsně pod
@janea823
Holky tak jsem ho vcera vecer nasla. Ani jsem nedoufala. Porad jsem hledala v okoli podbrisku a malej se presunul a uz ne vedle pupiku. Bylo to neuveritelny, srdicko jako zvon. Az mi vyhrkly slzy. U toho by se usinalo🙂 doporucuju vsem co jsou neklidne a chtej si male sami kontrolovat🙂
@tereza1989 ja vcera asi 7 minut nez jsem nasla, kamaradka pry kazdy den pet minut, druha kazdy vecer minutku. Kdyz to mam doma, nevydrzim to nepouzit ☺ vzdycky vecer az se vrati manzel, tak si ho poslechnem.☺
Me je zas tak spatneeeeee 😕🙄
@tereza1989 nalili mi do žil všechno možný, ještě asi 2 dny jsem párkrát zvracela a pak už to bylo dobrý. Ještě se mi občas udělá zle, ale to rozdejchám a pohodička.
Ja posloucham vzdy tak pul minutky a dost, je to už teď slyšet krásně a naštěstí nemusím vůbec hledat.
Holky nebolí vás jakoby pánevní dno? Mně poslední dobou docela bolí, že nemůžu ani sedět...
Holky, nabízím angel sound. Plné funkční. S baterkou, lubrikantem. Najdete u me i fotky na bazarku. Cena 550,- i s postou
Holky, kdo je na neschopence dlouhodobe, ona se nedostava vyplatnice vubec?
Jelikoz ti to po 14ti dnech plati socialka a ne zamestnavatel, tak nemuzes dostat vyplatnici podle me 🙂
@nenulinecka na očr se taky nedostane výplatnice🙂

@nenulinecka já jsem se dočetla že může být i nějaký olejíček. Měla jsem právě doma ten dětský modrý a šlo to upa v pohodě. 😉