icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
15. srp 2017

@barushe_27 tak coooo? ☺

barushe_27
15. srp 2017

No vůbec ani uzt mi nedělal, jak jsem a toho taková špatná, ale říkal, že je vse v pořádku, čipem všechno pořád zavřené, a ze mi řeknou pohlaví až v Brně na genetice, takže budu nakonec muset čekat až do toho 20 TT, vrrr tak jsem se těšila, že budeme vědět co se nám tam skrývá a nic... Hlavně že je takhle všechno v pořádku a díky bohu jen kilo navíc, doma mi váha ukazuje tři kila tak jsem s toho byla taková naštvaná a prý jen kilo nahoru tak to jsem ráda, nechci být pak balónek cemuz se asi nevyhni s mýma 158 cm 😉, takže se dozvíme 15 září co se nám tam skrývá za štěstíčko... Aspoň nebudu utrácet tak brzo, zase je to k něčemu dobré... 😅

barushe_27
15. srp 2017

A netuším proč mi koník ukazuje, že jsem v 17 TT když jsem 16+3

mari90
15. srp 2017

@barushe_27 16+3 je 17tt 😉

marketka00
15. srp 2017

@barushe_27 konik ukazuje ukoncene tydny, nepocita to na dny 🙂

barushe_27
15. srp 2017

Tak je zvláštní že to tak blbě zaokrouhluje.. ale děkuji

nenulinecka
15. srp 2017

@barushe_27 To je skoda. Ja bych to nevydrzela proste dva mesice ho nevidet. 😞 mam i aplikaci nutrimimi a take jsem 15+4 a ukazuje mi to 16. Vsude pisou, ze uz jedu 16. Tak je to v poho. @mari90 ma pravdu. Tak jdem cekat na zari ☺ budes mit ten angel neeee?

barushe_27
15. srp 2017

No ten angel by mi měl dojít do dvou týdnů, tak ať už ho mám doma, nemůžu se dočkat...

nenulinecka
15. srp 2017

To Te uklidni. 💗 Tak nebud smutna, zachvili tu je unor ☺

vanea
15. srp 2017

@barushe_27 to není blbé zaokrouhlování, tak se určují týdny těhotenství i v lékařství=) 16+3tt je probíhající 17 týden těhotenství.

evelin1251
15. srp 2017

Ahoj, poslední dobou je mi tak divně od žaludku ☹ Ale tenhle týden teda fuj. Tlačí mě žaludek, zatim nezvracim, ale mám namále :D Za celou dobu těhu mi bylo dobře, a teď mi asi začaly těhotenské nevolnosti 😢 Je mi vždycky zle až od odpoledne a táhne se to do noci, a ráno mi je zas dobře.....
Máte to některá? Nebo jsem unikát :D

barushe_27
15. srp 2017

Mě se to stává taky, ale jen když jsem unavená nebo nevyspala, tak mě tak kolem druhé začne bolet hlava, točí se mě a mám žaludek na vodě s návaly, ale když jdu po obědě spat což můžu, dětičky jiný nemám, tak je mi dobře...

danielle94
15. srp 2017

Holky s AngelSounds!! Dve veci. Funguje vam nahravani do mobilu? A druha vec...mate taky nektera maleho u pupiku uz v 16.tt? Dr mi vzdy jezdil po podbrisku a maleho kazdej vecer najdu u pupiku. Nekdy nad nekde pod a nekdy vedle🙂

evelin1251
15. srp 2017

@barushe_27 Já to chci taky vždycky zaspat. Přijedu z práce a jdu se natáhnou, jenže se s tou nevolností zas probudim. Takže to nepomáhá. Uvařila jsem si mátovej čaj a jdu zas chrnět 😴

barushe_27
16. srp 2017

Tak to mě mrzí, a zkusit studené pití já jsem pijavala ledovou Coca cola přímo doporučenou od gyndare a pomáhala

nenulinecka
16. srp 2017

Taky mi je spatne, ale uz od zacatku. Takze cim vic tydnu, tim vic cejtim ulevu od spatne ☺ Nejvic mi je zle tak okolo 20, v 21 to je mazec, ale to bude tou unavou uz a ospalosti.

@evelin1251 abych to vzdy mohla zaspat, sla jsem na neschopenku. Abych si lehla kdy chci atd

@danielle94 funguje mi jenom graf asi to neumiiiiim. A slysim ho hodne presne mezi pupikem a stydkou kosti trochu vlevo. Nad pupikem to je zvlastni ne?

danielle94
16. srp 2017

@nenulinecka podle me mi tam malej putuje. Nejvic ho slysim vedle pupiku na levou stranu. Co jineho by to mohlo byt ze😀Ja bych si to prave chtela nahrat a nejde to vubec:/

nenulinecka
16. srp 2017

@danielle94 Asi Ti lita v brisku no ☺ Na youtube byl navod myslim. Tak se podivam.

mari90
16. srp 2017

Ja ho minule nasla take pod pupikem, deloha se vytahuje, tak je to mozne 😉

nenulinecka
16. srp 2017
https://www.youtube.com/watch?v=JZjcPAtgxQ8

Ona to tam nahrava do PC dnes to zkusim taky

nenulinecka
16. srp 2017

Prosim, vracim se k tem bolestem, ja dnes bolesti ani se nemuzu narovnat, az jsem brecela. V leze to polevuje malinko, ale stejne to moc boli. Uplny krece vystrelujici do krize a trisla. Je to uplne nesnesitelny 😞 je to presne tam, kde ma mimi nozky. Jestli to do dvou hodin zas nezmizi, jsem rozhodnuta nekam jet. Pred tim jsem to mela taky ale vzdy jen pul hodinky a ted brecim, ze nemuzu ani chodit... a ultrazvuky v pohode. To fakt jako ma roztahovani a natahovani vazu tak bolet?

kuhnice
16. srp 2017

@nenulinecka
Myslim že křeče by být neměly... Být tebou zajedu k doktorovi, lepší stokrát zbytečně než jednou pozdě.

bambinna321
Odpověď byla odstraněná
bambinna321
16. srp 2017

do teď mi nešly vůbec přidávat příspěvky z pc. snad už to tedy půjde.

barushe_27
16. srp 2017

Jejda jestli je to až tak moc, asi bych nevahala a jela bych zrovna vcera mi říkal na kontrole když se mi nebude něco zdát ať hned jedu že mě nikdo nevyhodi radši jet i kdyby to nemělo nic znamenat...

nenulinecka
16. srp 2017

No uz je to zase pryc. jako vzdycky.

barushe_27
16. srp 2017

Proboha ale až tak, že je ti k pláči, to přece není dobrý, ale tak hlavně, že už se to spravilo a je vám dobře.. možná máš úzkou pánev a jak se ti ty vázy roztahují tak to bolí asi víc...

nenulinecka
16. srp 2017

Netusim... segra mi psala ze jeji kamoska mela takovy bolesti, ze chodila o berlich ☺ ze se ji natahovala stydka kost, tak asi mozny je vsechno.

nenulinecka
16. srp 2017

@danielle94 tak rano.ho nemuzu najit a ted to nahravame do notebooku a byl jak si psala pod a u pupiku uplne na jine strane. Vcera vlevo dole, dnes v pravo nahore ☺

barushe_27
16. srp 2017

Holky berete ještě vitaminky?

Strana