icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

akcejn
16. srp 2017

@barushe_27 ja brala u prvniho cele tehotenstvi femibion, tu dvojku pak jeden den tobolka jeden den ta pilulka, a ted budu pokracovat stejne

barushe_27
16. srp 2017

Já mám GS mamavit prefolin + DHA ale slyšela jsem, že se prý od jisté doby nemusí, já teda beru poctivě, protože se přiznám nejsem schopná dát do výživy všechny vitamíny, kolikrát jsou dny, kdy jim hrozné věci... Ty čtyři měsíce to ještě vydržím ať má brouček to co potřebuje...

nenulinecka
16. srp 2017

Ja mam chytre miminko a budu je brat dal. Presneee, at ma mrnousek vsecko, co je potreba. 🙂

tereza1989
16. srp 2017

@kuhnice já chci taky pustit žilou😫😫🤢

tereza1989
16. srp 2017

@sunny1sis
@mari90 taky to casto citim,nejcasteji kdyz jsem na "bobku"a nebo sedim a musim bricho trochu zmačknout,jakoby se mi nacpalo až tam dolu a ta bolest je jak pred porodem,ale kdyz se narovnám zas to zmizi.jo a nekdy pri vetsi fyzické námaze

elenadavis
16. srp 2017

@barushe_27 Ano taky stále baštim superfolin chytré mimčo 2 😉😊

vvercatkoo
16. srp 2017

@barushe_27 ja beru femibion2 a mám v plánu ho brát až do konce kojení

marketka00
16. srp 2017

@barushe_27 ja mam GS Mamavit, omega 3 aby se mu spravne vyvinul mozek, vit C protoze mam spatnou imunitu a ted jeste magnesium 🙂

sunny1sis
17. srp 2017

Holky, uz to pisu podruhe, misto draheho gs mamavitu s dha kupujte to same z dm drogerie AZ mama a omega3. Je to uplne to iste, jenom mnohem levnejsi! Za tie 2 krabicky do 200kc na 60dni! Gs platite znacku. V prvnim tehu jsem to taky brala, o dm jsem nevedela.
@marketka00
@barushe_27

danielle94
17. srp 2017

@nenulinecka tak uz se presidlil taky k pupiku🙂 vypada to ze nam tam putuje🙂

marketka00
17. srp 2017

@sunny1sis ja si to platim z firemnich benefitu a mam tam jen GS Mamavit, takze se mi to vyplati vic 🙂

nenulinecka
17. srp 2017

@danielle94 jj pekne tam litaji ☺

nenulinecka
17. srp 2017

Holky, rostou Vam briska?

mari90
17. srp 2017

Take beru Femibion, zatim dobiram jednicku, pote prejdu na dvojku

mari90
17. srp 2017

@nenulinecka jooo 🙂

nenulinecka
17. srp 2017

Ja mam siroke boky, tak me moc neeee ☺

barushe_27
17. srp 2017

@nenulinecka já jsem taky do široká, ale bříško už tak, neschovam...

nenulinecka
17. srp 2017

Na mou figuru nekoukejte ☺ ale uz se mi tam take rysuje ☺

marketka00
17. srp 2017

@mari90 ty jo,,ty mas krasny brisko! Me zacalo poradne rust az ted posledni dva tydny 🙂

mari90
18. srp 2017

@marketka00 dekuju, mne prave zacalo rust strasne brzy

Poznavaji uz na vas ostatni tehu? Na me uz dlouho, ale vcera jsem byla na kafi s kamaradkou a nic nepoznala a to mam bricho jak s dcerou ve 20tt 😀

marketka00
18. srp 2017

@mari90 jj,poznavaji :D nedavno se mnou prodavacka v Bille resila,kde budu rodit :D

nenulinecka
18. srp 2017

U me je to tak, ze to vsichni mojimojimilovani milovani vedi, takze mi jen rikaji, ze uz se tvori brisko. V praci nejsem, tam jim to urcite doslo a jediny kdo me analyzuje je pani z Albertu u ktere jsem vzdy koupila test z cestou z prace 😂 ted mi rekla " tak uz to vyslo " . Zaciname 17tt jupiiiii.

bzubzalka
18. srp 2017

Ahoj hokky, dnes mi.volali z genetu ohledně dodatečných testu z krve na ten downuv...je to NEGATIVNÍ! Na 98% čekáme chlapečka!🙂

barushe_27
18. srp 2017

Gratuluji hlavně že jste zdravi

mari90
18. srp 2017

@bzubzalka moc gratuluji
Ja stale cekam na vysledky toho Prenascanu ☹

elenadavis
18. srp 2017

@bzubzalka to je skvělé gratuluji 👏😉

nenulinecka
18. srp 2017

@bzubzalka take gratuluji 😘

nenulinecka
19. srp 2017

Angel sounds - slysite ho vzdycky? Ja jednou ne, pak to zkousime zase jindy, tak ano. Az si kolikrat rikam, ze to ma uklidnovat maminky, ne, aby se chodilo spat s pocitem, ze jsme ho neslyseli. Teda cetla jsem hodne nazoru, ze je otoceny, ze nejvic je slyset az kolem 20 tt. A taky nazory, ze to radsi prodaly holky, nez aby se nervovaly ☺ no a kamaradka ho vzdy slysela 3 sekundy pak utekl. Ja jen, jestli v tom nejsem sama a ne vzdy se Vam podari ho najit. Ja ho hledam max 3 minutky...

elenadavis
19. srp 2017

@nenulinecka já ho zatím vždy našla poměrně rychle, ale je fakt že po chvilce často cestuje a musím zas najít jiné místečko. Posloucháme max 3-5 min, vždy jen pro kontrolu a hned to vypínám a zas za dva dny třeba. 😉

nenulinecka
19. srp 2017

@elenadavis a taky ho chytim jen ve stoje ☺

Strana