Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Já mám GS mamavit prefolin + DHA ale slyšela jsem, že se prý od jisté doby nemusí, já teda beru poctivě, protože se přiznám nejsem schopná dát do výživy všechny vitamíny, kolikrát jsou dny, kdy jim hrozné věci... Ty čtyři měsíce to ještě vydržím ať má brouček to co potřebuje...
Ja mam chytre miminko a budu je brat dal. Presneee, at ma mrnousek vsecko, co je potreba. 🙂
@kuhnice já chci taky pustit žilou😫😫🤢
@barushe_27 Ano taky stále baštim superfolin chytré mimčo 2 😉😊
@barushe_27 ja beru femibion2 a mám v plánu ho brát až do konce kojení
@barushe_27 ja mam GS Mamavit, omega 3 aby se mu spravne vyvinul mozek, vit C protoze mam spatnou imunitu a ted jeste magnesium 🙂
Holky, uz to pisu podruhe, misto draheho gs mamavitu s dha kupujte to same z dm drogerie AZ mama a omega3. Je to uplne to iste, jenom mnohem levnejsi! Za tie 2 krabicky do 200kc na 60dni! Gs platite znacku. V prvnim tehu jsem to taky brala, o dm jsem nevedela.
@marketka00
@barushe_27
@nenulinecka tak uz se presidlil taky k pupiku🙂 vypada to ze nam tam putuje🙂
@sunny1sis ja si to platim z firemnich benefitu a mam tam jen GS Mamavit, takze se mi to vyplati vic 🙂
@danielle94 jj pekne tam litaji ☺
Holky, rostou Vam briska?
Take beru Femibion, zatim dobiram jednicku, pote prejdu na dvojku
@nenulinecka jooo 🙂
Ja mam siroke boky, tak me moc neeee ☺
@nenulinecka já jsem taky do široká, ale bříško už tak, neschovam...
@mari90 ty jo,,ty mas krasny brisko! Me zacalo poradne rust az ted posledni dva tydny 🙂
@marketka00 dekuju, mne prave zacalo rust strasne brzy
Poznavaji uz na vas ostatni tehu? Na me uz dlouho, ale vcera jsem byla na kafi s kamaradkou a nic nepoznala a to mam bricho jak s dcerou ve 20tt 😀
@mari90 jj,poznavaji :D nedavno se mnou prodavacka v Bille resila,kde budu rodit :D
U me je to tak, ze to vsichni mojimojimilovani milovani vedi, takze mi jen rikaji, ze uz se tvori brisko. V praci nejsem, tam jim to urcite doslo a jediny kdo me analyzuje je pani z Albertu u ktere jsem vzdy koupila test z cestou z prace 😂 ted mi rekla " tak uz to vyslo " . Zaciname 17tt jupiiiii.
Ahoj hokky, dnes mi.volali z genetu ohledně dodatečných testu z krve na ten downuv...je to NEGATIVNÍ! Na 98% čekáme chlapečka!🙂
Gratuluji hlavně že jste zdravi
@bzubzalka to je skvělé gratuluji 👏😉
@bzubzalka take gratuluji 😘
Angel sounds - slysite ho vzdycky? Ja jednou ne, pak to zkousime zase jindy, tak ano. Az si kolikrat rikam, ze to ma uklidnovat maminky, ne, aby se chodilo spat s pocitem, ze jsme ho neslyseli. Teda cetla jsem hodne nazoru, ze je otoceny, ze nejvic je slyset az kolem 20 tt. A taky nazory, ze to radsi prodaly holky, nez aby se nervovaly ☺ no a kamaradka ho vzdy slysela 3 sekundy pak utekl. Ja jen, jestli v tom nejsem sama a ne vzdy se Vam podari ho najit. Ja ho hledam max 3 minutky...
@nenulinecka já ho zatím vždy našla poměrně rychle, ale je fakt že po chvilce často cestuje a musím zas najít jiné místečko. Posloucháme max 3-5 min, vždy jen pro kontrolu a hned to vypínám a zas za dva dny třeba. 😉
@elenadavis a taky ho chytim jen ve stoje ☺

@barushe_27 ja brala u prvniho cele tehotenstvi femibion, tu dvojku pak jeden den tobolka jeden den ta pilulka, a ted budu pokracovat stejne