icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
22. srp 2017

Jo a s tim prebalovakem nevim, pry ho vetsina pouziva prvni dva tri mesice. Takze spis jen podlozku na stul nebo na nejakou skrinku, kterou vyuziju i potom. Ja uz chci, aby byl leden holky. aby se to blizilo uz. A ve stredu nam davaji male lasky ☺

elenadavis
22. srp 2017

Ahoj holky jen malé info od nás: tak dnešní UT a Triple testy v pořádku a už víme i pohlaví hurááá 😍😘😊

janallabdnah
22. srp 2017

Dievčatá, ja sa lúčim. V sobotu ZT v sedemnástom týždni. Koniec všetkého pekného.

nenulinecka
22. srp 2017

@elenadavis a bude to ?

nenulinecka
22. srp 2017

@janallabdnah 😞 drz se holka

mari90
22. srp 2017

@janallabdnah ach ne, drz se ☹

galatea_a
22. srp 2017

@janallabdnah Proboha, to je mi líto ... takto pozdě ... mělas nějaké potíže? ☹

zuzana_ka
22. srp 2017

@janallabdnah drž se! Alespon srdíčko....❤

sticker
barushe_27
22. srp 2017

Proboha to jde i v takto pozdním stádiu těhotenství, to je hrozný, drž se...

barushe_27
22. srp 2017

Prebalovak mám vymyšlený koupím komodu a na to dám podložku, líbí se mi víc když to můžeš mít takto všechno pohromadě, plinky, oblečení a potom to využijí jen jako komodu...

nenulinecka
22. srp 2017

Jj presne tak to chci taky. ☺

nenulinecka
22. srp 2017

A holky jde to, proste se jde na ultrazvuk a miminku nebije srdicko. Ale hormony vsechno jede dal, takze se dotycna citi porad tehotne. Proto me zarazi, jak se na to prijde, ze v sobotu. Asi problemy mela 😞 No kdyz je to dlouho, muze byt az otrava krcce. Je to hrozny v tolika tydnech. Pokud se takove veci maji stat at jsou brzy.

barushe_27
22. srp 2017

Taky jsem se hned dívala na diskuze, ale v takovém pokročilém stadiu šílený šok, člověk už plánuje a buduje, vůbec nad tím radši nepřemýšlet... Ta příroda si to zařídí...

nenulinecka
22. srp 2017

Presne. Tohle uz je moc rana noooo. Nene, nepremyslet...

vsude pisou, ze od 14tt budem plny energie apod. Ja jsem snad od 14tt cim dal tim vic unavena, oci se mi motaji, kdyz si nedam hodku po obede, hrozny

nenulinecka
22. srp 2017

Cetla jsem, ze uz od konce 1.trimestru mame pecovat o brisko. Uz si ho mazete a cim?

elenadavis
22. srp 2017

@nenulinecka My mažeme klasickou modrou indulonou 😉

nenulinecka
22. srp 2017

@elenadavis to jsem slysela, je to asi 2 dny, ze indulona bohate postaci nez drahy kremy. Super, tak ja do ni pujdu taky ☺

barushe_27
22. srp 2017

Taky chodivam po obědě na chvilku schrupnout, cítím se líp, je teda pravda když dlouho někde cajdam tak to na sobě cítím, bolí mě nohy a večer padnu za vlast. Ale jinak je mi dobře i uklidit zvládnu na jednou bez přestávek, jediné co mě trápí je motání hlavy, občas se zamotam i když někde stojím, a to když vypalim z postele tak o tom ani nemluvím, prostě musím pianko pohodička... Já se mazu tímto a už snad od začátku tehu, jo no jsem hrozná mám doma i bepanthen na bradavky, občas si taky maznu...

barushe_27
22. srp 2017

A modrá indulona se doporučuje i u dětí na ekzémy je hodně vodnatá takže suprově promaze...

barushe_27
22. srp 2017

A ani ten krém nestal tolik asi kolem 150 Kč a ma to 200 ml

nenulinecka
22. srp 2017

Taky tak, kdyz je dlouha prochazka, nakup, uklid, tak vecer spim jak zabita. ☺ a kdyz si nedam tu hodku, tak jsem divna k veceru. A take se mi mota hlava, zavrate mam i u vareni, takze hrnce s horkym neprenasim, ale soupu 😂 a z okna z 11. uz taky tolik nekoukam. Mam ted takovej vetsi respekt ke vsemu nebezpecnymu. Ale vetsinou kdyz mame motaci den, tak lezim ☺

nenulinecka
22. srp 2017

150 to jde nooo. Ja se podivam zitra do dm.

janallabdnah
22. srp 2017

@nenulinecka @mari90 @galatea_a @zuzana_ka @barushe_27
Moc ďakujem dievčatá. Strašne moc som sa bála na začiatku .. a toto by ma nenapadlo že takto neskoro niečo príde teraz. Dva dni ma pobolieval chrbát, brucho, nohy a bola som unavená. Pripisovala som to zhonu, že nevyspatosť a vel'a práca na turnaji. Piatok som bola už v pohode a v sobotu ma začalo strašne bolieť brucho. Takže pohotovosť .. a potom verdikt.

marketka00
22. srp 2017

@janallabdnah moc me to mrzi 😢 drz se, myslim na tebe

Priznam se, ze me to tak vydesilo, ze jsem hned vytahla anglesounds a musela se uklidnit, ze je miminak ok... porad mi hrozne tvrdne to brisko, dneska jsem musela i zustat doma. Protoze to tak boli, krece v podbrisku, v krizi... pomaha klid a teplo. Tak uvidim... ale doufam, ze jen roste, aby byl velkej kluk jako tata...

galatea_a
22. srp 2017

@janallabdnah To je hrozné, vůbec si to nedovedu představit 😢 A screening jsi měla dobrý?

sunny1sis
22. srp 2017

@janallabdnah je mi to strasne luto!!! Prajem skore zotavenie po vsetkych strankach a skore // do zdarneho konca.

@marketka00 Inak ja tiez bojujem s bolestami. Od soboty vecer mam krce ako velmi silne ms bolesti, bolia z toho krize, trisla, oblicky, podbrusko, stehna, trva to niekolko sekund vo vlnach a cele to do 5 minut prejde. Bola som vcera na pohotovosti a nezistili pricinu. Nasadili mi 3x magnezko, ale krce aj tak vnoci prichadzaju. Mam hrozny strach.

marketka00
22. srp 2017

@sunny1sis taky mam 3x denne magnesium, ale moc to nepomaha :( doktor mi rikal, ze to muzu mit i ze stresu a unavy. A ze mam popremyslet, zda uz nechci zustat doma. Tak nevim, ale jak pises... krece v brise, strili to do zad :( tak snad to bude ok

nenulinecka
22. srp 2017

Ja zacla pit pouze magnesii a zadnou bolest uz nemam.
Nebo jestli to je tim, ze se mimi posunulo pod pupik...

mari90
22. srp 2017

@marketka00 mne v tehu s dcerou tvrdlo bricho snad 100x za den,bylo to priserny a horcik absolutne nezabiral. Nejdrive jsem mela Magnosolv s tim to bylo o neco lepsi, ale pak mi ho dr. nechtela psat, tak jsem brala Magnesii lactaci 8 tablet a bez efektu, bylo to priserny, ale jde hlavne o to, aby se nezkracoval cipek, jinak je to neskodny

marketka00
22. srp 2017

@mari90 cipek je pry v klidu, kontroloval. Me magnesko predepsal, v lekarne me upozornovali,ze je to pripravek s vysokym obsahem 😀 snad to bude dobry, kdyz tak proste zustanu uz z prace doma. Miminacek je dulezitejsi a ja uz o nej prijit nechci...

Strana