icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

sunny1sis
22. srp 2017

@mari90
@marketka00 holky, mne tiez skontrolovali cipek a pry je v poradku. Len ta bolest je neskutocna. Strasne sa bojim, aby to miminku nerobilo zle, az by to bolo neskodne pre neho, tak to rozhodne vydrzim aj bez inych zasahov. Cele dni lezim s nohami hore a to trosku pomaha. Ked idem varit anebo uklizet, nebo sme sli autom jenom do obchodu, tak krece byli vnoci intenzivnejsi.

vvercatkoo
22. srp 2017

@janallabdnah mooooc mě to mrzí, vůbec bych nevěřila, že se to může stát😢

vvercatkoo
22. srp 2017

Tak já dnes byla na kontrole a čipek v 41mm, minimum je 30mm. Tak říkal, že super. Chtěla jsem vědět pohlaví a odpověděl mi, že není pedofil, aby koukal miminku mezi nohy😂. Mám smůlu, viděli jsme jenom hlavu nos a oči, jak kouká. Zase nic nebylo vidět. Musím si počkat na genetiku do 11.9.
Já se mažu skoro od začátku. Toto mám teď. Předtím jsem měla nějaký olej z dm, elasti-q mi nevyhovuje, špatně se roztira a ještě mám midrou indulonu tělové mléko

vvercatkoo
22. srp 2017

Nějak se to blbě vyfotilo

galatea_a
22. srp 2017

@vvercatkoo Co to je na té fotce? 😲

galatea_a
22. srp 2017

Ahá, já viděla jen tu první 🙂

evelin1251
22. srp 2017

@janallabdnah Drž se kotě ❤

janallabdnah
22. srp 2017

@galatea_a Áno. Všetko bolo v poriadku. Na začiatku som bola len viac pod dohlaďom, pretože som neočakávala tehotenstvo a zistila to neskôr a mala som veľkú fyzickú aktivitu.

@sunny1sis Ďakujem vám. Už som spontánne raz potratila v 6-7týždni. Neviem si predstavit teraz nič..

janallabdnah
22. srp 2017

@evelin1251 Ďakujem. Našťastie bol v tej chvili môj muž so mnou.

nenulinecka
22. srp 2017

Dekuji za srdicko 💗

mari90
23. srp 2017

Ja tu mam na strie ElastiQ, jednou jsem ho tu vyhrala, tak uvidim, ale me se nastesti strie na brise nedelaji, za minule tehu jsem na brise mela jednu jedinou.

Jinak jsem dnes take vyfasovala magnesium a dokonce dvoji, nastesti zatim preventivne, ale co me prekvapilo, tak mi dnes doktor rikal, ze to tvrdnuti souvisi hodne se zacpou, minule jsem na ni trpela hodne a taky, ze hodne tvrdlo bricho, tak na tom asi neco bude

barushe_27
23. srp 2017

Holky tak angelsound je doma, a už jsem prdolku slyšela, takový dusdusdusdusdusdus, bože je to tak krásný, ale po chvilce utekl, a tak jak jsem si myslela, že mě naléhá na pravou stranu tak jsem ho nasla vlevo podbřišku, je teda pravda, že mě i ráno ten levém podbřišek bolel, tak si tam asi hledal polohu bože chce se mi plakát, jsem taková citlivka, omlouvám se ale musela jsem se podělit o radost....

nenulinecka
23. srp 2017

Moc krasny vid? ☺

barushe_27
23. srp 2017

Nádherný pocit, akorát mě překvapilo jak je nizoucko, ale asi je mu tam dobře, proto často mívám ty křeče do spodku, ale super to je a ještě počkat na drahého a ještě mu dát poslechnout

nenulinecka
23. srp 2017

U me je teda divny, ze vzdycky ho najde manzel ☺ jinak dneska slysim svoje streva ☺ a Ty jsi ho hledala v leze? My ho najdem jen ve stoje ☺

barushe_27
23. srp 2017

Zkoušela nejprve ve stoje, myslela jsem pri tom totiž na tebe že ti to v leze nešlo, ale já ve stoje nenašla nic, tak jsem si dala vrstvu Nivea krému a lehla jsem si a to jsem našla krásně...

nenulinecka
23. srp 2017

☺ jestli je mimi vzadu u me nevim cim
to je ☺

A jinak jsem zjistila, ze zacatkem zari budou tehu oblecky v lidlu. Posilaj me tam spoluzacky a tak. Tak se tam podivam.

barushe_27
23. srp 2017

Doufám že to bude až po 15, ať vím jestli pro kluka nebo pro holku

mari90
23. srp 2017

@nenulinecka nevis kdy presne? Nebo proste hned zezacatku? Uz bych docela uvitala tehu rifle

barushe_27
23. srp 2017

No tehu oblečky byli teďka minulý týden ne, v září mají být mimi, nebo já už se do toho tak motam

nenulinecka
23. srp 2017

Nene, zajimala jsem se primo pro nas, nejaky leginy a podobne, tak budou pry zacatkem zari. Psala mi koncem leta. Hlidam to furt, az mi to nedalo a psala jsem na zakaznickou linku email ☺ co tam bude za hadriky to nevim ☺ a rifle si koupim tady u vietnamce. Ma uplne bozi material.😂

nenulinecka
23. srp 2017

No ja teda taky doufam, ze uz nam 8. rekne natuty pohlavi ☺ ale Ty jsi o tyden dal a o tyden dyl jdes. Tak mas vetsi sanci ☺

barushe_27
23. srp 2017

Přeci ve 20 TT už mi to musí říct, ikdyz je pravda že 100% potvrzení máš až se ti to narodí 😂😂😂, pokud teda nemáš krevní testy na pohlaví, ale už jsem pátý měsíc s pořád nic, pak se tu budeme radovat spolu, jak já budu mít určitě toho chlapečka jak mi každý říká a ty ani nevím tvůj tip...

nenulinecka
23. srp 2017

Uz aby to bylo☺ mas pravdu jistotu mas az na sale 😂 nam rekli 60:40 chlapecek. A ja jim verim ☺ nechate si 3D pak?

barushe_27
23. srp 2017

Určitě necháme chci vidět tu naší papulinku na koho je podobná, třeba tam něco vykoukame...

vvercatkoo
23. srp 2017

@barushe_27
@nenulinecka taky jsem zvědavá, co to bude. Pořád nic. Doufám, že 11.9. se to na genetice konečně dozvíme 🙂

nenulinecka
23. srp 2017

Je to uplne nekonecne to cekani ☺ hlavne to sem hned napsat holky musime ☺

vvercatkoo
23. srp 2017

Ja uz se nemůžu dočkat. Zatim mám uhackovane backurky, ale rada bych použila už konkrétní barvu

barushe_27
23. srp 2017

Koukám, že máme stejné trable.😉😅❤💃

barushe_27
23. srp 2017

🤰

Strana