Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Tak jsem dnes byla na kontrole u gynekologa, kvuli tem krecim v brisku a zadech. Cipek vypada dobre, mame ale podezreni na infekci mocovych cest. Zvysil mi magnesium na 3x2 a zitra musim jeste na vysetreni moci...tak snad to bude ok
Holky tak koukám na výměnu manželek a normálně regulérní kopnutícko a když jsem si dala ruku na břicho tak kopnuticko bylo ještě jednou, bože to je nádhera i slzicka ukápla... Normálně už kope woow 😍
@barushe_27 juuuuu😍 ja se taky těším až to přijde
Je to uzasny...a strasne uklidnujici 💕
No je super citit, že tam je, ale bylo to cítít jako kdyby se tam s někým pral... 😅
@barushe_27 obcas mi prijde, ze se snazi nakopat me :D kdyz se mu neco nelibi :D
Zavidim holky ☺ 💗 jeste chvili a uz ho ucitim taky... ta vymena manzelek byla strasna 😂 a ja v noci cumakovala do stropu, me to vubec neslo spat. ☺
@marketka00 Sme na tom podobne. Aj ja dnes byla na poradne a magnezko zvysila na 1-1-2, mam to hlavne vnoci po 9h, cipek v pohode. Pry to na mna doslo velmi skoro to tvrdnuti, ale nic s tym neudelame. Snad to miminku neublizi a prejde to este.
@barushe_27 brisko uz mas hezoucky videt 🌼 uz jsis koupila tehotensky hadriky? ☺
@barushe_27 ahojky,my sháněli ored 3lety kocarek hodne prostorný aby mi v nem malá vydrzela od zárí alespon do brezna nabo dubna a kocarek s opravdu velkou korbou(trojkombinace vyuzivaná až do 2,5let) je zn. Firkon. Je to polská značka,ale nemuzu si ho vynachvalit,schovala jsem si ho. I ta sportovní verze je hezky polstrovaná a dlouhá takze Terezka mi v kočáře spala krásně až do těch 2,5let. A do hlubokého se vešla ve fusaku krásně a i na šířku je prostorný takže tam nemusela mít ručičky natažené. A do terénu taky super(nebydlíme s nim ve městě takže lesní cesty na pohodu. Skládání jednoduché. Cena 9000. Za mě super koupě. Zkus mrknout na net
@tereza1989 super, děkuji za tip, určitě se podívám, nechci dát za kočárek 20000 takže cena vypadá dobře, a jde mi hlavně o tu prostornost
Holky, omlouvám se za strašně spamovani tady, ale chci se zeptat, jak jste na tom s prsy vy, mám je pořád hrozně zapálené, na dotek teplé, bolí jako blázen, pod levou bradavkou oteklé, podprsenka je velká není to otlačené, a co je dneska nové mám kolem bradavek cerveny pruh, s pupínky a popraskanymi žilkami a na bradavkách mám jako kdyby takové nahnědlé jakoby strupy, mazu bepanthen, ale když jsem řekla doktorovi tak se ani nepodíval a že prsa bolet budou, ale nezdá se mi to, děkuji za každou odpověď...
Tak jelikož mi je pořád zle tak jsem si na uklidněnou chtěla poslechnout miminko ale nejak mi přišlo,že mu srdíčko ťuká skoro jako mě a tepna to nebyla. Je možné ze kdyz spí tep je pomalejsí?
@tereza1989 kocarek vypada hezky ☺ a tep by mel mit porad rychly. I kdyz spinka. Ja se sama sebe slysela treba i na peti mistech.miminka tep je nezamenitelny. A nestresuj se... nekdy ho nemuzu najit cele dva dny a pak ano
@barushe_27 prsa me boli a hori jen s podprsenkou, ale doma chodim bez ni, takze nic necitim. Bradavky mam na dotek hodne citlivy. Ale jinak zatim nic vic se nedeje. Takze Ti neporadim.
No bez podprsenky občas spím, jinak bez ní nedám ani ránu, jak se ty prsa spustí tak bolí ještě víc, uvidím jestli to přestane...
Abys nemela nejaky zanet noooo. Ale jinak vsude pisou zmeny v prsou, natekle, bolestive, i ty zilky... tak uvidis.
@barushe_27 dle popisu se mi tie prsa nelibi, mne muj byvaly doktor tiez s nimi nic nerobil a to som mala krvave od spatneho kojenia a zapal. Prisla na to az detska lekarka, bola zhrozena, poslala ma rovno na pohotovost, tam pichli injekciu. Ale to bolo uz po narodeni miminka. Zasla by som na pohotovost, takto to nema vypadat.
Ještě počkám do pondělí jestli se to nejlepší a půjdu, ať něco nezanedbam
Tak jsem sundala podprsenku a jsem na volno a je to krapet lepší, nápad přítele, tak možná je to nějaká reakce na materiál nebo netuším, už ty prsa nejsou ani tak zapálené tak budu bez podprsenky, budu to muset vydržet a uvidíme s odstupem času, ale už teď je to lepší
@barushe_27 Taky jsem si myslela, ze by se Ti mohlo ulevit. Ja chodim doma jedine bez ni. Me ted vsechno i hrozne svedi, jak jsme citlivy asi, tak ariel sensitive, sprchac i sampon sensitiv 😂 ale jak mi je dobre. 🌼
No teď ráno už je to úplně minimálně zarudlé, no pradlo peru v detskem prášku i aviváží, lactacid na spodek, lactovid na tělo, taky se snažím s přirozeným pH.
@barushe_27 Bacha na tu aviváž, zkus ji úplně vyřadit 😉
@galatea_a a co způsobuje, myslela jsem že když je dětská je to ok
@barushe_27 Tak dětská je asi určitě lepší než normální, ale přece jenom, pořád je to aviváž, není to nic zdravého. Když máš problémy, zkusila bych ji vyřadit, stejně jako prádlo, které není bavlněné.
Zaciname 18tt jupiiii, uz chci kopanecky takyyy
My máme "narozeniny" zítra 😅
😂 ted mame kazdy tyden vid
Ano ano... Vždy se na ně těším, ale letí to jak blázen, za chvilku prcky budeme držet v náručí

😂