Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka tak to byl asi muj taky jsem ho nasla na vice mistech. Nechci o ozařovat moc dlouho takze jsem tam slysela jen jak kdyz se pretaci a pak muj tep teda,srdicko uz sem pak nehledala. Takze je normalní ho asi neslyset vzdy,tos mě uklidnila,diky. Na kontrolu jdu pristi stredu,i kdyz zase bez utz,ale i tak se tesim,hrozně mě to uklidní.
Holky nevíte náhodou,na co všechno byla ta krev u prvního screeningu?krom Downa tam jsou dalsi 3 pravděpodobnosti.
A je to tady holky. Byla jsem se projit do Billy ( znate to, par dobrutek v akci ) a prodavacka mila mi povida: " Vy jste dlouho nebyla a necekate miminko? Ted jste takova kulatoucka a slusi Vam to " 😂😂😂 Tak uz to poznavaji lidi ...
@tereza1989 tusim, ze Edwardsuv a Patauuv syndrom
@tereza1989 take mu nechci ublizovat, tak kdyz ho nenajdu, netrapim se a reknu si, ze kdyby ten pristrojik neexistoval, tak musime stejnak vyckat. Ted jsem ho zas nenasla. ☺ a v leze? Ho neslysim nikdy nikde
Holky? V pondeli jdu na kontrolu na utz. Myslite ze v 17.tt by uz mohlo jit videt pohlavi? Chtela bych se dr zeptat.
@nenulinecka mě včera řekla známá, že se bála, že jsem tolik přibrala...paráda...jsem 16tt a nahoře mam 1kg,ale bříško už mám. Od včera jsem nějaká unavená, jestli zas změna počasí. No po obědě si vždy schrupnu.
@danielle94 já myslím, že pokud bude dobře natočené tak jo.
@bzubzalka Tak uz se opravdu kulatime ☺ Obcas taky musim po obede spat, jinak tu uz v 21 knouram ☺
@danielle94 zalezi na tom, jestli to mimi ukaze, jaky ma super ultrazvuk, ale podle me by mohla
@nenulinecka no já mám teď dovolenou, ale od příštího týdne tas do práce, tak budu chodit zas spát ve 21,abych to dala.
@bzubzalka To bych nedala...
Dneska me boli dasne to neni mozny
@nenulinecka 😉 mě ta práce baví, lidi fajn. Ale vstávání je náročný. Ty jsi na neschopence?
@nenulinecka já už jsem.objednala k zubarce na prevenci, abych mela i razitko do prukazky.
@bzubzalka jj jsem. No, ja se chci take objednat, ale az na podzim ☺ ja tam vzdycky v lete prilitnu uricena 😂
Taky jdu k zubaři v říjnu, mívala jsem problémy se zuby i normálně, mám celiakií takže se mi trochu více kazí, přišli mi na to až ve 24 letech, ale teda taky mám často takové to zvláštní boleni, a střílí to do skrani, a když si čistím zuby tak i krvacim, ale je to asi tím tehu si pořád říkám, protože tyto problémy nastaly až v jiném stavu
@barushe_27 a ja mam paradentozu na peti zubech a ted jak kdyby se neudrzovala, ale rozjizdela zas. Je to tim tehu noooo. pry proudi vic krve...Musime pit hodne mlika alespon
pro ten vapnik ☺ 🌸
Já dlabu kvanta jogurtu a ty vitamíny do toho tak si říkám, že ještě že ty vitamíny jsou, protože bych asi nedala všechny ty vitamíny ze stravy...
Taky ne, to bych placala paty pres devaty ☺ to je dobre. Ja mam rada taky. A syry ☺
Já jsem říkala, že jediné co mi chybí je niva a hermelín, vím že si to někdo dává normálně ale já nechci riskovat dám si pěkně až po porodu...
@nenulinecka já ji volala teď, ale objednana jsem az v říjnu...tak to bude akorát.
Ujizdim teď na jogurtech a na másle, hrozně. Už 2den mám pocit v obličeji jak kdybych měla horkost, teplotu, ale asi to je hormonama. Je mi chvilemi horko hrozný...
@barushe_27 já měla nivu na pizze, ale to prošlo tepelnou úpravou😉
Jojo, to bude hormonama ☺ a ja musim zacit den chlebem a tavenakem a mlikem a tim ho i ukoncuju 😂 jinak mi je rano zle i v noci kdyz se nenajim. Taky nejim hermelin a chybi mi, ale minule jsem delala nivovou omacku... hezkou noc, jdem do postylky ☺
Tak budu muset k zubarce... boli me zub 😥
@nenulinecka no snad to bude v pocatcich, pokud by musela vrtat tak.ať to dáš bez injekce ☹
@bzubzalka jj, snad to je jen kaz, injekci natoz nejaky rentgen to bych se bala 😞
@nenulinecka vubec ti nezavidim, já mam ze zubaře hrůzu. Jsem objednana na kontrolu, tak doufám, že bude vše v poho.
Holky a co otoky? Mě otekaji vnitřní kotníky
Moc Ti ( Vam) ☺ to slusi 🌸 krasna fotecka
Bylo to tak nesnesitelny, ze mi muz zajel do lekarny, tam mu dali paralen. Tak snad to mrnouskoj opravdu neublizi.
Jejda chudero to všechny ty zuby jo

Uz, aby to bylo. 🌷