Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka Injekce se neboj, ta děťátku neublíží. Když se budeš trápit bolestí, tak to pro něj taky není dobrý 😉
@galatea_a dekuju. prave. To jsem vcera vsecko studovala, ze radsi jeden prasek a byt spokojena nez se trapit a mimi s Tebou. Tak uvidim jestli to neni jenom ze sladkych potravin. Ale stejne se objednam pro jistotu.
To radši ano než se s tím trápit a injekce na umrtvení by měla působit jen lokálně si myslím nemělo by to přestupovat přes placentu, ale zubaři ví co a jak, já bych teda vrtani nezvládla bez injekce
To jsem se taky docetla. Ze kdyz Ti nedaji injekci, tak treba ja jsem vysrresovana u zubare, tak pry se Ti ze stresu uvolnuje adrenalin, ktery zpusobuje spatny prokrveni plodu. Tak taky doporucuji umrtveni i jenom na kaz. Nojono. Dnes to je o moc lepsi ☺ a co Ty a Tve trapeni s prsy?
Holky jak jste na tom s briskama? Prijde mi ze mi teprve ted zacina rust. Co jste pocitovali kdyz roste? Ja uz v noci nemuzu spat na brise. A to ho mam male ale tlaci. A rano se budim takovym natahovanim a tlakem v brise. Jak kdyz se zpevnuje a roste. Mate to nektera tak? Jinak maleho jsme vcera po dlouhe dobe nemohli najit angelsounds. Asi byl otocenej prdelkou nahoru 🙈
@danielle94 mam, ja spim s kojicim polstarem mam ho mezi nohama a podpira mi brisko trosku a spim uz jen v takove te stabilizovane poloze na boku ☺ me taky roste az tenhle tyden. To natahovani mam i v noci pri otaceni. A miminko taky pokazde nenajdu. Litaj nam po brisku noooo 🌸
@danielle94 ja spim take s takovym delsim polstarem, ktery mi podpira bricho, ale obcas spim i na brise, protoze mi to je zatim prijemny, i kdyz uz roste.
A co se angelsoundu tyce, tak ja zatim vzdycky najdu hned, dnes jsem poslouchala a nasla jsem do 10 vterin, ale asi je to tim, ze uz vim kde hledat.
@nenulinecka injekce se neboj 🙂 dostala jsem lokalni anestetikum do ruky a miminko je v poradku 🙂
Co se týče mých prsou jak jsem přestala nosit tu podprsenku úplně se spravili, ale se v té podprsence dusily netuším, ale už je to dobrý, na spaní si taky musím podpírat bříško, protože já jak už ho mám větší a na tom boku se mi sesune dolů tak je mi to nepříjemný, a taky ho mám takové napjaté, postipkava mě, pořád škrábu a mazu krémem, a mám takový pocit jako kdybych v tom bříšku měla kameny...
Přitom tam je tak 200 g drobek a voda...
Zdravím holky, normálně asi už začínám cítit pohyby.😍 Je to takové šimrání,nejvíce když jsem v klidu. Je to moc fajn pocit cítit mimčo že tam opravdu je, snad to není jen výplod mé fantazie. Jinak někdo se ptal na bříško, tak u nás začíná taky konečne růst jupí. Na břiše nespím už dlouho je mi to taky nepříjemné,jen na boku nebo na zádech. Chtěla bych si pořídit též kojícì polštář, ale ještě nevím zatím slouží milion polštářů. 😃 A abych nezapoměla tak my s manžou angelsound stále jen vychvalujem a vždy mimčo najdeme,pěkně tam sebou škube chichi 😉
@barushe_27 v úterý začínám 19+0 a pohyby mám už přes 2týdny :D je to boží
A me se nezvetsuje jenom brisko, ale i stehna a zadek koukam 😂
Ahoja, ten koník mě nějak děsí. Dnes mi hlásí 19tt, což je půlka 2.trimestru, nějak rychle to utíká 😵 😍
Přes týden jsme si s přtelem užívali sluníčka a koupání v rybníku, a nějak jsem podcenila to koupání....četla jsem někde o spešl tamponech pro těhulky, ale nekoupila,což byla chyba 😒 V pátek večer jsem cítila začínající mykozů, fakt to bylo nepříjemný, v lékárně mi normálně dali Canesten čípek a mazání. Vyřadila jsem mé milované sladkosti :D a dopuju se jogurtem a laktobacily :D a teď už je to lepší.🙂
Tak ještě, že to byla "jenom" mykóza, kamarádka skončila v nemocnici měla porodní křeče, koupala se v bazénu, je to zrádný... Ale pořád si říkám že nejsme nemocné ale jen těhotné, ale já si radši dávám pozor...
A ano utíká to jak blázen od příštího měsíce už musím pomalu nakupovat nemám vůbec nic ještě, teďka výdaje za svatbu ne naší, ale i tak to stojí majland, stavíme domeček to jsou taky strašně výdaje, tak musím od příštího měsíce pomalu nakupovat ať to vše do porodu stihneme...
@barushe_27
Já taky už nemám co na sebe, všechny kalhoty mě tlačí, naposled jsme jela autem a musela jsem si rozepnout knoflík. Mám 4 kg nahoře a je to mazec. V září má být v Lidlu akce na těhu oblečení, tak to vezmu útokem. Objevila jsem boží bundu https://www.bonprix.cz/produkt/thotenska-bunda-... 🤰
Bundička je pěkná, ale já na to moc nejsem, přijde mi to nebezpečné co se týče třeba zakopnutí, ale možná to moc řeším... Já zatím řeším leginama, ty se ještě dají ale v zimě radši nebudu vylézat ven ať mě chodí točit ozvy domů 😒, protože si nebudu mít co obléct, zimní bundu mám že sportisima z minulého roku tak doufám že ji před pupek zapnu, je až ke kolenům skoro mám to ráda, když mi netáhne na zadek..
A s tím nakupováním musím vše nemám ani prd pro miminko jen přebalovací podložky těch mám kopu dvě bodicka a dvě botičky, na okrasu, tak to budou pěkně výdaje, ale přebalovací komodu už mám vymyšlenou jak to udělám, no bude to každopádně zajímavé, ale už se těším...já mám nahoru kolem dvou kil, ale cítím to na nohou hodně, a i když se snažím občas nějak zacvičit zlehka tak citim jak to vůbec nezvládám jak jsem zlenivěla ale to je téma vycházkáma pořád myslet na to kdy musím být doma je šílené, takže většinou sedím doma na zadku nebo max přesun na domeček na který musím autem protože je to asi 7 km, bude to šílený návrat po porodu, zase než se rozbeham a rozhybu budu trpět, doufám že budu kojit, prý se tím dosti hubne...
Tak jdu dneska po 5 tydnech na dalsi kontrolu! Je to sileny ted chodit po 5 tydnech!!! Snad mi ted rekne ze uz treba po min. Doufam, ze je malej v poradku a ze mi dnes uz povi zda je to holcicka nebo kluk. Drzte pesti! Dam pak info🙂
A ja jdu zitra v 13 k zubari. Zas budu platit vse sama, pry maji lekari s vzp dovolenou. Kecy. Nesnasim Prahu uz tady na to. Jen vydelavaji na bolesti druhych. I presto, ze si platime zdravotni. Minule jsem byla u Rusek, moc mily, moc drahy, zub me stal vycisteni 3x, plomba, umrtvovaci vlozka cca 3000 a stejne mi ted praskl. Jsem uplne hotova, ze ja kdy odesla od zubarky z Trutnova. Zpet uz asi nevezmou ze ne? Dekuji, ze jsem si mohla ulevit 😞
Holky jeste se zeptam. Vy co citite pohyby a kopani. Jak to pobiha? Co citite? Mam dojem ze mala (clovek se hrozne rychle upne k tomu co mu reknou i kdyz to neni 100 procentni :D) dneska kopla nekolikrat. Do podbrisku. Spis takove stipnuti. Nevim uplne jak to popsat. Bylo to hrozne zvlastni.
Nedokážu to popsat, hodně citim na dotek na břichu pulzy asi břišní tepny, ale když to začalo byly to takové mini bublinky a teď mě dlouho nekopl ale když ano tak je to jako kdyby se mě někdo trochu více dotkl, nebolí to nic a je to vždy v podbřišku
Ja jeste niiiiic necitim
@danielle94 u nás manžel chtěl poprvé holku a když nám řekli, že čekáme kluka byl zklamaný tak, že jsem to obrečela. Chtěl ji tak moc, že nechtěl ani vybírat jméno pro kluka. Jen co se Erik narodil byl poprdeny 😁a je do dnes, rozdal by se pro něj!
@nenulinecka jaká část prahy je pro tebe nejlíp dostupná?ja chodila k dr.na senovazne náměstí Themer a nebyl drahý, pak jsem začala chidit u nás k zubařce-chodime k ní všichni.
@evelin1251 bunda super, chci po ní kouknout na aliexpresu tam.bzde určitě levnější. Určitě budu potřebovat i kozacky na zimu k leginam,do teď jsem nosila podpadiy a to si v zimě nelajznu. Teď už nosím max.klinek
@barushe_27 já taky satkovat a podobně nebudu, mám problémy s ramenem, takže jakýkoliv popruh nemohu ☹ ale bunda se da nosit i bez toho"vaku" mi přijde dobrý, to po tehu vyndas ten pruh a můžeš nosit i pak😉
@bzubzalka Jéé ty máš syna s jménem Erik to je úžasné. Moc se mi líbí už několik let, bylo to mé vybrané jméno č. 1, ale u manžílka bohužel neprošlo. Naštěstí čekáme holčičku a s výběrem jména jsem měla volnou ruku. 😀😍

@barushe_27 jojo dasne, ale jak kdyby se mi to usadilo v jednom. Uz vcera me to budilo a ten 1 paralen zabral dost. Tak nebudu jist nic sladkeho vubec a uvidime.