icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

tereza1989
30. srp 2017

Holky tak mě srdíčko nenašel teď v úterý ani doktor,az pak na utz,který původně v plánu nebyl a tam bilo jako zvon. Prý jak tam jsou před ním namačkaná střeva tak to občas nejde najit. Ale ten utz mě uklidnil. V pátek 1.9 jdu znova z protekce díky tetě protože i když jsem ho viděla nesvá maličko jsem. Nekoukalte na nově na ten nový pořad Malé lásky? Já dneska abych viděla co to jsou opravdové kontrakce a bolesti a hlavně ze zvědavosti koukala. No u kazdého narozeného jsem bulila a už se na svuj porod těšim

galatea_a
30. srp 2017

@danielle94 Nemáš to z jídla? Každopádně jestli máš nějaké pochybnosti, tak radši jeď, ať máš klid 😉

nenulinecka
31. srp 2017

Ja jsem zvracela jeste hodnekrat, pry je to, ze nam tlaci mimi na zaludek.

nenulinecka
31. srp 2017

@tereza1989 To jsi musela byt vydesena vid 😞 🌸 hlavne, ze je vse v poradku

mari90
31. srp 2017

@tereza1989 ty jo, take by me to pekne vydesilo, ale hlavne, ze je vse ok

Ja dnes budu muset neplanovane na gyndu, mam asi kvasinky, ale z lekarny mi tablety nepomohly ☹ a svedi to a pali to hrozne, tak mam strach co to bude...

danielle94
31. srp 2017

Holky, tak nam rekli ze mame pockat. Ale asi to dnes budeme resit. Vypada to ze jsem chytla nejakou virozu nebo strevni chripku. Mel jste to nekdo v tehotenstvi? Cekame co bude dal a pak kdyztak budem volat a pojedem. Zvracela jsem 15xpo sobe. Od pul 10 do 4. Pak trosku spala a ted zase zvracim. Z jidla jsem tohle nikdy nemela. Boli me zada,hlava a to zvraceni. Obavam se te chripky.

galatea_a
31. srp 2017

@danielle94 A klíště jsi nechytla?

danielle94
31. srp 2017

@galatea_a nene nechytla. Prohlizela jsem se na chate porad.

katyangela
31. srp 2017

Ja mam 11.2alebi dle utz mam 16.2tak a snad v podoli držte palce)

nenulinecka
31. srp 2017

Co Vy a briska? Ja uz ho mam vetsi jak zadek, ktery neni malej ☺☺☺☺

deniskaaap
31. srp 2017

@nenulinecka To je krásnej pupíček 🙂 Já už jsem prý "jezevčík" s mírami 90,90,90, takže na to, jak jsem byla až moc hubená to je teď vtipný :D

nenulinecka
31. srp 2017

@deniskaaap uz se kulatime noooo, zadny pas ☺ 🌸

barushe_27
31. srp 2017

Přítel mi taky řekl že jsem nějaké zvíře ale už nevím jaké říkal velkej pupek a tenký nohy... 😅

nenulinecka
31. srp 2017

Hezoucky ☺

elenadavis
31. srp 2017

@nenulinecka Tak u nás se tam pomalu taky něco rýsuje chichi. 😉 Dokonce se mi už poštěstilo, že mě chtěli v autobuse pustit sednout. 😂

danielle94
31. srp 2017

@barushe_27 ja zatim moc ne. Jelikoz zase chripka a zvraceni tak zas hubnu. Nicmene jsem mela trosku pupek a pritel me nazval hezkym dinosaurikem😀

nenulinecka
31. srp 2017

@elenadavis tedaaaaa ☺ to cucim, ze jeste takovy lidi jsou. Hezky brisko 🌸

barushe_27
31. srp 2017

To zvracení je blbý, ale zase člověk tolik nenabere teď si hrozně ujizdim na lovecaku sežeru ho tolik a samotný, ale tak ke chutná... Ale zatím jen dvě a něco kola nahoru tak to zatím jde...

barushe_27
31. srp 2017

Ale už je to lepší ze začátku na mě cucely lidí a připadala jsem si tlustá že tak koukali, ale teď už je to vidět a hned je to lepší, ale všichni pořád tak divné koukají jako kdybych byla jediná tehu na světě

nenulinecka
31. srp 2017

@barushe_27 ja asi 4 kila. A ty lidi jsou divny ☺

marketka00
31. srp 2017

Holky!! Vy me desite 😂 ja pribrala 9,5kg!!!

barushe_27
31. srp 2017

To záleží od každého já se snažím držet jsem malé postavy 158 cm a mám strach aby že mě nebyl tučňácek, ale když se cítíš dobře vůbec bych to neřešila budeme všechny kojit a kila půjdou dolů jedna báseň

evelin1251
31. srp 2017

@marketka00
@nenulinecka
@barushe_27
Já mám nahoře 6kg 😝 no mazec, ale spíš si furt připadám tlustá než těhotná....dokonce mám pocit, že se za to "vyžraný" břicho stydim a mám tendenci ho zatahovat.....🤐 Takže se tak těšim až bude těhotensky vykulený :D

barushe_27
31. srp 2017

A mimco mi už začíná cestovat nebo se zvětšuje a když poslouchám tak už to mám na středu mezi podbřiškem a pupkem normálně jsem poslouchala vždy v podbřišku, ale můžu říct že asi vyrostl la, protože mám dva dny bříško jako kdybych v něm měla balvany je to takové jinačí

nenulinecka
31. srp 2017

Tak to ja uz ho mam u pupiku dlouho, jen ho porad necitim jeste.

nenulinecka
31. srp 2017

@evelin1251 a Ty se nestyd, budouci maminka neni oskliva zadna ☺ 🌸🌸🌸 a na lidi prd.

nenulinecka
31. srp 2017

@evelin1251 maminka je kulata ne tlusta 😂

bzubzalka
31. srp 2017

Ahoj holky, dnes jsem.byla na kontrole. Malej hrozně na uz kopal a dr.mi udělala i fotku pindourka 😁 i z profilu. Já mic na tom uz nevidím, ale dr.říkala, že leží na placente a prý zival.jinak jsem 1kg zhubla,ale říkala, že malý prospívá rak to nebudeme řešit, jsem 17tt. Oznamila jsem to i v práci, vedoucí mi řekl, že ho stvu,že mu odejdu,ale gratuloval a hned mě pusinkoval🙂 bylo to hezký...

bzubzalka
31. srp 2017

Dávám fotku😁

nenulinecka
31. srp 2017

Doufam, ze mi 8. take potvrdi uz, ze je to tedy na modrou vybavicku ☺

Strana