icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
31. srp 2017

Já dnes stála v CA a váhala zda už něco koupit. Měli tak hezký bodicko s dinosaury. Odolala jsem...

barushe_27
31. srp 2017

Holky zase to budu vědět poslední taky čekám na modrou...

barushe_27
31. srp 2017

Já se taky držím ale je to jen tím že pořád nevím pohlaví

bzubzalka
31. srp 2017

@barushe_27 no pravda je, že neutrálního oblečení je málo...

bzubzalka
31. srp 2017

@barushe_27 já mám i oblečení schované po synovi, tak musím taky zkouknout co vše máme a nakupovat dle toho. Ale určitě nějaké body navíc pořídíme😉

barushe_27
31. srp 2017

Mám zatím jen jedno modré a zelené body a dvoje capáčky a dudlana do třech měsíců, toto je vše co mám pro dítko takže toho mám kupovat ještě kvanta postylku prebalovak no bože když na to myslím abych to stihla do toho ledna a to se ještě budeme stěhovat do nového, stavíme domeček a přítel chce dodělat vnitřky než se prdous narodí, tak uvidíme, každopádně je to šílený business s tím novorozeneckym, příští měsíc začínám teď jsme měli výdaje na svatbu ne naší a od října pomalu začínám kupovat...

evelin1251
31. srp 2017

Jé holky, vy chcete všechny chlapečka?? Já si přála od začátku holku (růžových oblečků mám na půdě hafo - z mojí strany se rodí zásadně holčičky, takže mám hadříky schovaný, ještě i po mě 😅 , ale teď si spíš představuju, že to bude kluk. Příteli je to jedno, ten chce aby bylo mimi hlavně zdravý 😘 .A vlastně jsme se domluvili, že se necháme překvapit, a pohlaví zjišťovat nebudeme. Jestli to teda vydržim a nebudu moc zvědavá, uááá 😎

barushe_27
31. srp 2017

My jsme si strašně přály holcicku, ale všichni v okolí ty budeš mít kluka vypadáš na kluka a všude to bude kluk takže už počítame s malým Petříčkem, ale hlavní je to aby byl prdos zdravý...

evelin1251
31. srp 2017

@barushe_27 Petr je pěkný jméno 😉
Já už musim jít chrnět, abych byla čilá. Zítra mě čeká nemilá návštěva na gyndě. Chci totiž změnit doktora, a potřebuju, aby mi dali zdravotní kartu a já ji přinesla k tomu novému. Jen mám trošku strach 😀 😨 co mi na to ten stávající MUDr.řekne....

barushe_27
31. srp 2017

Ale bude to v pohodě máš na to plné právo vybrat si doktora, a proč chodit někam kde ti to není třeba příjemné

bzubzalka
1. zář 2017

@evelin1251 už máš nového Dr. zařízeného? Kamarádce onemocněla gynekoložka v průběhu těhua nikde ji nechtěli vzít, že je pro ně nevýhodná! Chodila pak do nemocnice!
@barushe_27 co se týká oblečků tak pokud ti nevadí tak na miminka se dobře nakupuje na bazárku, ty mimča to nestihnou zničit. My máme postýlku i jídelní židličku schovanou po synovi a nějaké oblečení taky, dokonce asi i dvě nebo 3povlečení do postýlky. Jen syn byl v létě a teď bude malej v zimě, tak budu muset kouknout co je třeba.

bzubzalka
1. zář 2017

@evelin1251 manžel chtěl holku strašně u prvního, odmítl i vybrat jméno na kluka 😉 nakonec ho ale vybral on🙂 teď nám to bylo oboum jedno jestli holka nebo kluk, hlavně ať je zdravý.

nenulinecka
1. zář 2017

Toto leti, na to, ze jsem doma. Uz zaciname 19. My uz mame kolebku, postylku, matracku, perinku a polstar, zavinovacku, ty rucniky s usima, par body od nasich ☺ zidlicku uz i na jidlo ☺, dokonce mame i objednane zavesy do detskeho pokoje. I kdyz bude s nami chceme mit uz pokojicek, aby tam byly jeho jeji veci. Ja se tak tesiiiiiiiim.

monickalea
1. zář 2017

@nenulinecka
@evelin1251
@barushe_27
holky můžu se vás zeptat, kdy máte termín? všechny máte 19tt ale někdo máte psaný termín v lednu a nenulinecka v unoru? tak nechápu :( já mám termín 21.1.2017 tak jsem zvědavá :D 4.9. mám jít na velký utz, tak uvidím, jestli už mi konečně řekne dr. pohlaví

nenulinecka
1. zář 2017

Me ted konci 18, takze lekarsky mi zacina 19, klasicky pojedu 18+... holky jsou ted ve stejnym treba, protoze to tak vyslo, ale zitrkem uz zacnou lekarsky 20 tt - klasicky 19+...

Proste v jednom tydnu se to kazde zmeni a ne o tolik, ja jsem 2.2. Tak to bude o par dni rozdil.presne jak v tom tydnu, co se to kazde meni.

Ja bych teda svoje vysvetleni nepochopila 😂😂😂

monickalea
1. zář 2017

jo, ty kalkulačky jsou děs :D stejně každé mimčo ví moc dobře kdy se narodí a vše je jen orientační ,-)

nenulinecka
1. zář 2017

Presne kolikrat se muze narodit i o mesic driv a kolikrat i o par dni dele ☺

deniskaaap
1. zář 2017

@bzubzalka Gratulace ke klukovi 🙂 Já se včera taky dozvěděla co to je a taky to má pinďoura :D A vypadá i dost podobně jako ten tvuj :D teda tvýho prcka 🙂 No přála jsem si spíš řešit růžovou, ale i ti kluci mají něco do sebe 🙂

nenulinecka
1. zář 2017

manzela platebni kartu, s holcickou po nakupech 😂 , kyticky, culicky a u kluka se budem nekde divat, jak hraje fotbal v blate 😂

lucie_91
1. zář 2017

Ahojky, sice mam skupinku Termin porodu unor 2018, ale vy jste tady, tak pisnu... Je mi 26, mam doma dve deti a cekam treti aktualne 18.tt. Rodit budu na Obilnaku. Je tu nekdo podobne?

barushe_27
1. zář 2017

Holky my budeme vlna kloucku určitě, no já mám termín 27 leden, zítra budu 19 TT, no když si tady tak čtu co vy všechno máte no musím pomalinku od příštího měsíce doplňovat, jj ty oblečky na to miminko to obleče jednou a dost a navíc si myslím, tě dostanu spoustu oblečku od známých takze vůbec nevím jestli toto mám nějak řešit, jj asi bude potřeba nějaký fusak a kombinézka, do těch zim co budou, dneska se mi dokonce zdálo že už jsme dojeli domů z porodnice, a já nebyla schopná ani mimco vyslect tak to musel dělat přítel, to bylo vtipné 😅

barushe_27
1. zář 2017

Teďka známá rodila na obilnaku a nemohla si to vynachválit, taky bych tam jela, ale je to 50 km a mám strach abychom tam stihli dojet ještě vůbec nevím

bzubzalka
1. zář 2017

@monickalea já jsme 17tt a termín mám 12.2
@deniskaaap my máme syna a je to teda mamánek🙂 Dokonce to i řekne, že mám maminku nejraději ze všeho na světě, vždy vidím, že to je manželovi líto a mrzí ho to☹ je mi to vždycky blbý..ale je to mamánek no...jsme na sebe hrozně napojený, možná to je i kombinací našich znamení. Jinak syn se narodil dřív, jsme říkala, že LVA bych nedala tak je rak🙂 ale já tomu teda nepomáhala, aby jste si nemysleli🙂

bzubzalka
1. zář 2017

já mám registraci k porodu v Motole.

barushe_27
1. zář 2017

Já budu mít malého vondare, to jsou kombinace já střelec přítel blíženec a vodnář, ale budeme se milovat už jsem s přítelem 12 let, takže to zvládneme

nenulinecka
1. zář 2017

Ja budu rodit v Apolinari. ☺ taky si myslim, ze to bude samy kluk tady. To bude mazec ty kombinezky a fusak, to jsem koukala, ze neni nejlevnejsi. A sny mam taky zivy. Taky uz jsme doma kolikrat tri ☺ a jsou ve snu s nami i ti, co uz tu nejsou roky... blazinec. Konecne se dela krasny vzduch, alespon pro me ☺ a chvalila jsem si do vcera plet. Holky, co me se udelalo na zadech 😨 za velky punti 😨 asi deset okolo sebe a boooooo, tak jsem se hned objednala na kozni. A ted mam dva maly punti na obliceji. ☺ faaaakt budu krasna, popuňťovana, kulata a v pondeli bez zadniho zubu 😂

nenulinecka
1. zář 2017

@barushe_27 moc krasny 12 let 🌼

barushe_27
1. zář 2017

Já mám záda ramena a dekolt taky šílené olezly, i když čistim i když nečistím, teď mám na nose asi tři červené bolaky který svítí na humny daleko, ale to je to poslední makeup mi vždy pomůže

monickalea
1. zář 2017

@bzubzalka já jsme račice a mám doma lvici Leonu a je to teda masakr :D

barushe_27
1. zář 2017

Jo a co se týče toho vzduchu dneska tak je poradne

Strana