icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

vvercatkoo
1. zář 2017

@barushe_27 ahojky, taky budu zitra 19tt. Akorát já pořád nevím, co to bude

nenulinecka
1. zář 2017

@barushe_27 takze nejsem sama ☺

nenulinecka
1. zář 2017

Ja beran, manzel beran ( rikala jsem, ze se pozabijime, ale naopak se moc doplnujeme ) a mimi by melo byt vodnar noooo.

barushe_27
1. zář 2017

@vvercatkoo já taky ještě nevím copak se nám tam skrývá za štěstíčko snad 15 se dozvíme, jj jsem ráda za to ochlazení trpěla jsem v těch vedrech toto léto jsem si vůbec neužila, ale užívám si ho jinak po svém...

danielle94
1. zář 2017

Tak mam zase po dnesni kontrole. Kvuli te viroze vcera. Vypada to ze mame zase potvrzenou holcicku🙂 na to ze mi bylo mizerne tak mala si to uziva. Litala uvnitr po hlave a naprosto spokojena:D

barushe_27
1. zář 2017

Je už se taky těším až nám to řeknou

katyangela
1. zář 2017

Ja mam 16+1den a mam teemin unor 12-16/2podle utz takze presne nevim a ted som nemicna drzte i palčeky aby to male zvladlo mklujem

nenulinecka
1. zář 2017

@katyangela copak Ti je?

bzubzalka
1. zář 2017

@monickalea já jsme štír a matka štír a syn lev je blbá kombinace, syn si pospíšil a je rak, a to jsou prý závisláci na mámě, což teda u nás zatím platí...
@nenulinecka sny mám taky živý a taky se mi zdálo o dědovi, který už tady není ☹

barushe_27
1. zář 2017

Holky chci se zeptat máte to taky tak, pořád cítím jak mi tepe břicho, kolikrát je to nepříjemné něco si položil na břicho a zvedá se to a úplně to cítím máte to taky některa

mari90
1. zář 2017

Ahoj holky, tak jsem vcera musela na gyndu, protoze jsem mela strasne svedeni. Dostala jsem antibiotikovy krem, protoze si doktor mysli, ze mam nejake bakterie, kdyz mi Clotrimazol, ktery jsem si brala pres vikend nezabral, tak snad uz to bude dobry, jinak se udrbu ☹

bzubzalka
1. zář 2017

@mari90 držím palce!

nenulinecka
1. zář 2017

@barushe_27 ja citim tep vsude teda ☺

nenulinecka
1. zář 2017

@mari90 at je lepe 🌼

barushe_27
1. zář 2017

Holky chci se zeptat jestli víte nebo máte zkušenosti co je lepší, fusak nebo zavinovačka

tereza1989
1. zář 2017

Holky tak dneska jsem byla zase u tety pro dalsi poslechnuti od toho nepovedeného ctvrtka a už je místo mého protivného starého doktora nový(sel do duchodu k 1.9.) a ten mi udelal rovnou utz,stdce jako zvon a nelze prehlednout ze to je kluk jako buk,tak manzel jásal. Klasicky nejdrive ze je mu to jedno hlavne at je to zdravé,ale kluka si pral. Jen nevim co s tolika ruzovou doma🤔 Ze prý pres streva se to nekdy dá poslechnout jen utzvukem. Jinak já mám těhotenské vricho extrém a nahoře zatím jen 1kg i kdyz jim neustále ale asi menší porce nebo nevim

tereza1989
1. zář 2017
tereza1989
1. zář 2017

@barushe_27 pod slovem fusak si oředstavím teplý do kočáru na zimu,to určitě a nejlepe stahovací aby se tam obeplo sebemensí mimčo. Jinak na doma doporucuju koupit zavonovačku,nase Terezka v ní i v noci spala cítila se sevřená jako v břišku a i bezpečně(prý to tak na ně působí) a i na manipulaci pri prenásení vlastně nikak mimco nekroutis,pri chování je to bezpecnejsi jsk bude zprvu malé,lip se kazdému uchopí a zas to má vliv na ten pocit bezpeči. Reknou ti to i v porodnici. Za mě kup oboji

barushe_27
1. zář 2017

Krásné bříško, dneska jsme zkoumali s přítelem to že jsem shubla na nohou tak jestli se to vše přesunuje do bříška netuším 😅 a to taky kolikrát placam páté přes deváté

barushe_27
1. zář 2017

Jj super děkuji no chtěla jsem zavinovačku hlavně kvůli tomu obepnuti a zadickum ať se zbytečně nekrivy páteř kdyby někdo špatně vzal a choval, děkuji moc našla jsem tu na koníků krásné a úplně nové jsou z nějakého e-shopu ale ještě musím počkat na pohlaví ale líbila se mi tam taková žluto béžová takova uni

vedado
1. zář 2017

@barushe_27 do kočárku je určitě lepší fusak. A na doma plánuju pořídit takové to hnízdečko, aby se v tom mimčo mohlo hýbat.

barushe_27
1. zář 2017

Jj to hnízdečko se mi taky líbí ale na to chování je zase dobrá ta zavinovačka já nevím je toho hrozně moc a já už se do toho začínám úplně motat

cetinka
1. zář 2017

Přesně 🙂 já už mám taky pořízené to hnízdečko 🙂 a potom budu dávat i mimco do lehátka taky super 🙂 já už mám všechno nachystané 😀 a to mám do porodu ještě času 🙂

barushe_27
2. zář 2017

Lehátko to je takové to jakoby vajíčko v kterém leží když má pár měsíců

barushe_27
2. zář 2017

To jsem se snažila taky včera a nenašla nevěděla jsem jak se tomu říká, super

cetinka
2. zář 2017

@barushe_27 jo je to lehátko já mam teda houpaci a myslím hraje nebo něco 😀 mám to ještě u mamky v Ostravě 🙂

cetinka
2. zář 2017

@barushe_27 sehnala mi to mamka v Ostravě od jedné paní úplně jak nové nepoškozené nebo nové je to docela drahé ty lehátka a v Boleslavi na bazarkach co jsem na fb taky docela drahé 🙂

barushe_27
2. zář 2017

No dívala jsem je a je to tisíc a vic, ale na těch dětských večer se obecně vydělává, je to všechno neskutečně drahé, ale bude to dobrý i na první krmenicko...

cetinka
2. zář 2017

@barushe_27 to jo je to super věc fakt 🙂 hlavně si ho můžeš všude dát a vidíš na to miminko 🙂 můžeš třeba něco udělat mezitím 🙂

cetinka
2. zář 2017

@barushe_27 já mám teda i hnízdečko pro mimco 🙂 manžel pracuje na směny tak aby se vyspal 😀 taky všude můžes dát 🙂

Strana