icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

barushe_27
2. zář 2017

Je toho tolik že ani nevím co všechno koupit, bylo by fajn kdyby tu holky napsaly co všechno máte ať se můžu inspirovat od příštího měsíce začínám kupovat

evelin1251
2. zář 2017

Ahoj, včera jsem měla lítání, nejdřív jsem zařizovala tu zrav.kartu, pak jsem měla rande s kamarádkama, těm jsem konečně řekla, že čekáme Mangolda (pracovní název pro mládě 😍 , myslim, že minulý týden mi hlásil koník, že je velké jako mango, a my mu začali říkat Mangold = pak jsem vygooglila, že je to želenina podobná špenátu 😂 ). A pak jsem jela na dožínky, v práci jsme měli mecheche, a o půlnoci jsem byla už v pelechu.... Ale dnes jsem jak mrtvola, docela vyšťavená 😴

evelin1251
2. zář 2017

@bzubzalka
Jinak, nového Dr. jsem měla už telefonicky domluveného. Bydlíme totiž v takový prdelce vesničce, a patřím do spádové oblasti pod toho nového doktora, takže mě vzal bez problémů. K tomu původnímu Dr. jsem jezdila 20km daleko,tohodle novýho mám 5km.

evelin1251
2. zář 2017

Asi to tu zahltim 😝
@barushe_27 Zdrav. kartu mi samozřejmě do ruky nedali, že si ten nový doktor musí zažádat. Takže to proběhlo v pohodě a ten strach jsem překonala 😉

Volala jsem to tomu novému, a rovnou si mě pozval, takže jsem tam hned jela a udělal mi klasickou prohlídku, byl moc sympatickej a příjemnej, všechno mi vysvětlil a tak. A dokonce mě poslal na 2.screening do special. pracoviště. To jsem teda moc ráda, protože říkal, že by tyhle velký ultrazvuky měl dělat gyn. odborník na ultrazvuk. Řešila jsem tu ten 1.screening možná i s @bzubzalka, že mi ho dělal muj gyndař a nic mi k němu neřekl, nedělal projasnění ani nic, a stejně jsem za to platila.
Ale teď už je to fuk, mám prostě radost 😇 Tak mějte taky pěkný den....

barushe_27
2. zář 2017

Cože jakto že ti nedá kartu, vždyť je paradoxně tvoje, nechápu to aby se nezbláznil kdyby dělal to co má tak bys od něj neodcházela ne... No mé první screening doporučil ten jsem si zaplatila a na druhý my napsal zadanku takže super už jen 13 dní a budeme vědět koho pak to nosím v bříšku, už se nemůžu dočkat, jak malé na bonbón

nenulinecka
2. zář 2017

Ja jeste 6 dni. Snad uz to budem vedet taky. Akorat v pondeli to trhani achjooooo bojiiiiim.

nenulinecka
2. zář 2017

Dneska uplne chcipla jsem... v krizi podbrisku me tlaci, porad se mi mota hlava...

nenulinecka
2. zář 2017

Kousek z moji vybavicky, jako rekla jsem nasim, ze to bude na 60procent kluk a uz mam i mimi kosile modry ☺

nenulinecka
2. zář 2017

💗

barushe_27
2. zář 2017

Je to je krásný, taky už se těším až budu kupovat ať už to konečně víme ještě 13 dní odpocitavam jak dítě do prázdnin

tereza1989
2. zář 2017

@barushe_27 kvuli zádům a chování je to super,obzvlast kdyz zprvu chce chovat kazdej. Já měla taky univerzalní barvy a jsem ted za to ráda ze je muzu vyrahnout znova na nase piňďu

barushe_27
2. zář 2017

Já jsem taková ta že chci buď modré nebo růžovoucke, šatičky, sukýnky, nebo košile, prostě se mi to líbí právě se mi nelíbí kupovat neutrál už chci kupovat na tuty jen doufám že se v tom pohlaví neutnou 😅

nenulinecka
2. zář 2017

Taky uz chciiii, jak rikas Ty. Neutral, neutral... ja chci takyyyy modrou nebo ruzovoooou.

nenulinecka
3. zář 2017

Jeste 23 hodin a budou mi trhat ten zuuuuuub 😨😨😨

barushe_27
3. zář 2017

To zvládneš za 25 h budeš doma a trošku to cítit opravdu to bude v pohodě, bolet to bude asi urcite, ale dá se to

nenulinecka
3. zář 2017

@barushe_27 dekujuuu. Ja vim, ze to dam, nesmim mit nervy kvuli mimi noooo. Ale zubar je vzdy moje smrt ☺

alenaurb
3. zář 2017

Ahoj holky, já 14t ale na prvním prenatalu pohlaví nepoznali, takže výbavičku zatím nemám a nesháním, až budu vědět pohaví. Mám často bolesti hlavy a prsou ale jinak si to snažím užívat, mýt pohyb a odpočívat a hlavně se nestresovat. Termín byl 2.3. a nyní 28.2. (tak, jako u mé první dcerky).
Přeji hezkou u nás deštivou neděli Všem 🙂
Alena

mari90
3. zář 2017

@nenulinecka to zvladnes, to budou trhat moudrak? Mne moudrak trhaly pred otehotnenim a vubec to nebolelo, spis ta injekce byla neprijemna, ale dalo se to

nenulinecka
3. zář 2017

@mari90 toho se bojim nejvic vzdycky injekci a budou mi trhat 6 stolicku uplne rozpadlou, tak bojim bojim bojim, jestli to budou muset nariznout. Ale jinak dekuji ☺

cetinka
3. zář 2017

@nenulinecka krásné 🙂 moje mamka taky nakupuje ve velkém už 😀 mě doktor řekl 65 procent kluk tak uvidíme no 🙂 sestřence řekli 80 procent holčička a má kluka 🙂 😀 hlavní je aby to bylo zdravé a vše v pořádku 🙂

nenulinecka
3. zář 2017

@cetinka to urcite ano, hlavne, aby bylo zdrave. No s tim pohlavim to u porodu muze byt sranda ☺ snad se to uz dozvime vsichni brzy ☺

cetinka
3. zář 2017

@nenulinecka to jo 😀 ale já myslím že u nás to ten chlapecek bude 😀 uvidíme no 🙂 😀

nenulinecka
3. zář 2017

Bude to asi vic chlapeckovska skupina ☺

marketka00
3. zář 2017

@barushe_27 jestli se u nas v tom pohlavi sekli, tak jsem v haji abude mit vse modry 😂😂😂

mari90
3. zář 2017

@marketka00 lepsi holka v modre, nez kluk v ruzove 😀

barushe_27
3. zář 2017

To jsem taky říkala že se to pořád nějak dá udělat ze holčička může být v modré ale chudák chlapeček.... Mě je dneska nějak divné Zaha mě pali, hlava mě bolí jsem jak kdyby na me ležela chřipka hrůza a o tom ucpanym nose to už je denní rutina

nenulinecka
3. zář 2017

Zaha me pali furt, myslim, ze dnes po sekany. Hlava me boli taky casto, to si zas myslim ze od zubu a nos to uz mam u postele kapky na noc. Ja jsem furt strasne ospala uz tri dny, v noci spim, ale i presto musim i odpoledne. Uplne bez energie zas.

barushe_27
3. zář 2017

No já mám hrozný problém usnout večer, a kapky ty už používám Olynth protože mořský mi vůbec nezabírají akorát víc ucpávají, možná je to jen nějaký blbý tlak zítra bude líp určitě

nenulinecka
3. zář 2017

Jojo uvidis, taky kolikrat citim nemoc, radsi si dam stopbacil, ale rano je lip. Olynth mam tajy, ta sul je uplne k nicemu.

nenulinecka
3. zář 2017

Nas top kocarek. 9900, hluboka korbicka, trojkombinace. Maji i tmavsi. Tak v rijnu se pojedem podivat ☺

Strana