Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@deniskaaap 🌼 ten nas Michal po tatinkovi ☺
@tereza1989 na příbuzné bych se vyprdla, já dokonce chvíli myslela na to, že bychom měli stejné jméno, jako partnerovo dítko s předchozí manželkou
@evelin1251 Evelína je krásný!
@tereza1989 Adámků je opravdu hodně a Tobiášů taky - ten mi doma neprošel🙂
@deniskaaap Vítek je taky hezký! Ale byl to můj první přítel, tak to nemůžu🙂
@nenulinecka jéé tak chlapeček gratuluji 😍
@elenadavis dekuju ❤ konecne jasno v barvicce
@nenulinecka gratuluji 😍
Ja až v pondělí🙂
@bzubzalka nebude🙂 my cekame princeznu🙂
@vvercatkoo 🌼 dekuju. Tak pak taky dej vedet ☺
@barushe_27 jsi na svatbe? ☺
Holky já vím že je ještě brzo,ale už teď přemýšlím jakou značku mléka dám mimcu až přestanu kojit.Nevim které je asi tak nejlepší Beba nebo Hipp? Poraďte 🙂
O mleko se teprve budu zajimat. A co fusak na zimu? Mate nejakou predstavu ? 👶
@cetinka syn v půl roce skončil na Hame. Nutrilon mu způsoboval zácpu.
@nenulinecka mám po synovi emitex, byla jsem s ním spokojená. Nechám ho jen vyčistit-přeci jen je 5let schovaný v krabici😀
@nenulinecka my meli emitex ten 3v1 a super teplej, ani podtim nebyla moc oblecena, jen to co doma a navrch mikca takova ta chlupata a cepka, takze super 🙂
Ja mam po dceri take Emitex 3v1 😉
Jj je to tedy top ☺
Ja porad holky necitim pohyby.
@cetinka tak ono taky zalezi jaké ti vezme, ale dobre je to obcas prostridat,je to vyhoda pak i v tom,ze kdyz zrovna nemuzes sehnat jedno sezenes druhý a nemusíš se bát,že nebude chutnat. Teda tohle je zkušenost mé kamarádky,mě třeba Terezka nechtěla nic,takze já začla po konzultaci s lékařkou v 1,5roce dávat normálně kravské mléko to čerstvé plnotučné v láhvi. Od roka ho prý můžou
@nenulinecka neboj to příjde😉
@nenulinecka asi tam má dost místa. já cítím slabě a nepravidelně o jsem těhotná po druhé a dnes začínám 19tt
@tereza1989 mléko u 1,5letého prcka bych už zas až tolik neřešila, přeci jen už je i na normální stravě, ale třeba o půl ročního nebo ještě menšího to asi potřeba řešit je daleko víc, přeci jen mají převážně mlíčko
@nenulinecka Já jsem taky doposud nic moc necítila, ani pořádně nevím jestli to občasné šimrání bylo mimčo a nebo zaražené prdíky 😂. Ted už ale začínám cítit takové slabé nepravidelné ťuk ťuk a už jsem jsi jistá že je to naše prďolka.😍 Jistě se brzy dokčáš, já jsem se do teď uklidňovala aspoň angelsoundem. 😊😉
@elenadavis jj srdicko slyset je krasny, ale uz chci taky ☺
Já cítím pohyby od 15.tt jako šimrání, teď už kopanečky a nejlíp se mu kope do močáku, hlavně plnýho - 19tt.

Ach jo, zase se mi to odeslalo, driv nez jsem chtela...u nas to nejspis bude prave Tobias, zadneho neznam tak mi nevadi, ze jich je hodne. Prvni je Terezie a siroko daleko take zadna neni. I ve skolce je jen jedna..