icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

mari90
8. zář 2017

Ach jo, zase se mi to odeslalo, driv nez jsem chtela...u nas to nejspis bude prave Tobias, zadneho neznam tak mi nevadi, ze jich je hodne. Prvni je Terezie a siroko daleko take zadna neni. I ve skolce je jen jedna..

nenulinecka
8. zář 2017

@deniskaaap 🌼 ten nas Michal po tatinkovi ☺

garalela
8. zář 2017

@tereza1989 na příbuzné bych se vyprdla, já dokonce chvíli myslela na to, že bychom měli stejné jméno, jako partnerovo dítko s předchozí manželkou

bzubzalka
8. zář 2017

@evelin1251 Evelína je krásný!
@tereza1989 Adámků je opravdu hodně a Tobiášů taky - ten mi doma neprošel🙂
@deniskaaap Vítek je taky hezký! Ale byl to můj první přítel, tak to nemůžu🙂

elenadavis
8. zář 2017

@nenulinecka jéé tak chlapeček gratuluji 😍

nenulinecka
8. zář 2017

@elenadavis dekuju ❤ konecne jasno v barvicce

vvercatkoo
8. zář 2017

@nenulinecka gratuluji 😍
Ja až v pondělí🙂

danielle94
9. zář 2017

@bzubzalka nebude🙂 my cekame princeznu🙂

nenulinecka
9. zář 2017

@vvercatkoo 🌼 dekuju. Tak pak taky dej vedet ☺

nenulinecka
9. zář 2017

@barushe_27 jsi na svatbe? ☺

cetinka
10. zář 2017

Holky já vím že je ještě brzo,ale už teď přemýšlím jakou značku mléka dám mimcu až přestanu kojit.Nevim které je asi tak nejlepší Beba nebo Hipp? Poraďte 🙂

mari90
10. zář 2017

@cetinka ja po kojeni presla na Bebu comfort, predtim byla dcera chvili na Nu

mari90
10. zář 2017

@cetinka Nutrilonu, ale rozhodne neni tak super, jak reklamy prezentuji, malou neskutecne ucpaval..

cetinka
10. zář 2017

@mari90 děkuji 🙂 taky si myslím že Beba bude asi nejlepší sestřenka ji taky měla u obou kluků 🙂

nenulinecka
10. zář 2017

O mleko se teprve budu zajimat. A co fusak na zimu? Mate nejakou predstavu ? 👶

bzubzalka
10. zář 2017

@cetinka syn v půl roce skončil na Hame. Nutrilon mu způsoboval zácpu.
@nenulinecka mám po synovi emitex, byla jsem s ním spokojená. Nechám ho jen vyčistit-přeci jen je 5let schovaný v krabici😀

akcejn
10. zář 2017

@nenulinecka my meli emitex ten 3v1 a super teplej, ani podtim nebyla moc oblecena, jen to co doma a navrch mikca takova ta chlupata a cepka, takze super 🙂

mari90
10. zář 2017

Ja mam po dceri take Emitex 3v1 😉

nenulinecka
10. zář 2017

@bzubzalka
@akcejn
@mari90 tak jednoznacna odpoved ☺ jdu se hned podivat

bzubzalka
10. zář 2017

@akcejn 3v1 je ten nastavitelný? Jestli ano, tak ten jsem mela taky😉

akcejn
10. zář 2017

@bzubzalka jj ten nastavitelny

nenulinecka
10. zář 2017

Jj je to tedy top ☺

nenulinecka
10. zář 2017

Ja porad holky necitim pohyby.

tereza1989
10. zář 2017

@cetinka tak ono taky zalezi jaké ti vezme, ale dobre je to obcas prostridat,je to vyhoda pak i v tom,ze kdyz zrovna nemuzes sehnat jedno sezenes druhý a nemusíš se bát,že nebude chutnat. Teda tohle je zkušenost mé kamarádky,mě třeba Terezka nechtěla nic,takze já začla po konzultaci s lékařkou v 1,5roce dávat normálně kravské mléko to čerstvé plnotučné v láhvi. Od roka ho prý můžou

vvercatkoo
10. zář 2017

@nenulinecka neboj to příjde😉

bzubzalka
11. zář 2017

@nenulinecka asi tam má dost místa. já cítím slabě a nepravidelně o jsem těhotná po druhé a dnes začínám 19tt

bzubzalka
11. zář 2017

@tereza1989 mléko u 1,5letého prcka bych už zas až tolik neřešila, přeci jen už je i na normální stravě, ale třeba o půl ročního nebo ještě menšího to asi potřeba řešit je daleko víc, přeci jen mají převážně mlíčko

elenadavis
11. zář 2017

@nenulinecka Já jsem taky doposud nic moc necítila, ani pořádně nevím jestli to občasné šimrání bylo mimčo a nebo zaražené prdíky 😂. Ted už ale začínám cítit takové slabé nepravidelné ťuk ťuk a už jsem jsi jistá že je to naše prďolka.😍 Jistě se brzy dokčáš, já jsem se do teď uklidňovala aspoň angelsoundem. 😊😉

nenulinecka
11. zář 2017

@elenadavis jj srdicko slyset je krasny, ale uz chci taky ☺

lucie_91
11. zář 2017

Já cítím pohyby od 15.tt jako šimrání, teď už kopanečky a nejlíp se mu kope do močáku, hlavně plnýho - 19tt.

Strana