Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@evelin1251 ty saty jsou desny 😂
Holky uz je to osm dni po tom vytrzeni zubu... porad se to nezatahuje, je to mozny? Zub nezub uz me netrapi, ale jak to je asi otevrene nebo mi poskidila nrjaky nerv ja umiram bolesti ve spanku. Nekdy to jakztakz jde, ake v noci to je masakr. Nevite nekdo, co to muze byt? Az to sroste treba to prestane... ja uz nemuzu jak nemuzu brat furt paralen. Hermankove vyplachy nic, teple obklady nic, vyplachy nic, dnes uz i nosim cepici na pokus nic. Ja uz nevim, co delat 😞
Myslim uplne krecovitou bolest ve spanku v hlave. Jsem to blbe napsala
@bzubzalka tim spis se mi ulevilo ze to neni jeste 6.mesic:D kdyz nekomu reknu ze jsem v 5.tak na me hledi s tim a kde mam bricho. Je to neprijemny:/
@mari90 dekuju🙂 ja doufam ze poroste. Sice vim ze pak budu nadavat ale k tehu brisko patri. A ja uz bych chtela citit pohyby,kopance a videt velke vlnici se brisko a stale nic z toho. Tak jsem takova posmutnela. Jako by tam mala ani nebyla:/
@nenulinecka dojdi určitě k zubařce, zda tam nemáš zánět nebo nenechala kus zubu☹ Snad to bude ok!
@danielle94 v práci je těhotná kolegyně - je v 6měsíci a oznámila to 14dní přede mnou. Mám větší bříško jak ona. Každá jsme jinak, neřešila bych to pokud jsou kontroly vždy ok. Já když byla na poslední kontrole tak jsme byla -1Kg a dr. řekla, že to řešit nebudeme dokud malý roste, že ona je spokojená. Tak já taky🙂 Pohyby určitě každým dnem už ucítíš, neboj...😉
@bzubzalka a jak casto ti to tvrdne?
@nenulinecka chudaku, ty si teda uzivas ☹ snad uz ti lekar pomuze
Holky můžu se zeptat? V čem bych měla prát věci pro mimčo? Vůbec nevím jaký prášek použít. Máte už s nějakým zkušenost či doporučení?🙂
@mari90 spíš odpoledne nebo k večeru nebo při dlouhém stání, nemám odpozorovaný jestli 5x za den nebo víc...dost ale cítím na pravé straně tlak, ale to nevím jestli tam není blbě poskládaný, protože když si sáhnu, tak břicho třeba vždycky tvrdý není. Jak jsi na tom ty?
@elenadavis Já prala v lovele myslím, že se tak ten prášek jmenoval, ale jen první 3m, pak už jako naše, ale synovo jsme pak dala ještě jednou přemáchnout.
Nenuli, já bych určitě neproolachovala teplým, spíš bych pila studenější pití i jídla, a zbytečně nevyplachovat ať si nesplachujes tu zátku na tom zubů, měla ti tam udělat aspoň dva vstřebatelné stehy, zkus tu dáseň ledovat, jestli ta bolest nepřejde, chudero a jestli nic šla bych k doktorovi
A prací prášek já mám od Persil dětský a dětský cocolino, vůbec nevím jestli to bude dobré, ale je to přímo pro dětičky, tak snad se po tom prdolka neosype... A holky už mám doma vaničku, kolotoč, přebalovací podložku, lehátko do vany, mám radost pár prvních vecicek...
@barushe_27 zitra uz jsem objednana
Tak uvidíš, snad ti tam dá stehy ať se ti to stáhne rychleji
Uvidime, uz me to stve byt porad bez nalady a paralen na noc kvuli malemu.
Holky co máte angelsounds. Slyšíte tam pohyby miminka? Dneska jsem po dlouhé době poslouchala. Už přesně vím, kde ta malá je. Mám z toho radost. Dneska jsem tedy poslouchala a slyšela jsem srdíčko a přišlo mi, že to jak kope a pohybuje se :O Normálně to znělo jak kdyby člověku trošku škrundalo v břiše nebo tak něco :D Ale bylo to úžasný! Máte to tak taky některá? 🙂
@danielle94 Jasně že jo chich pěkně tam sebou miminka škubou, je to fakt sranda poslouchat. 😉😃
@elenadavis takze je to ono ten zvuk ze?:D ja porad premyslela jestli jsou to pohyby nebo tam proste neco susti:D
@bzubzalka jo to ji,taky normální kravské mléko mohou až od roka,ale tak chtěla jsem aby tam bylo vic zivin pro vývoj,ale nechtěla tak nechtěla.
Tak u toho vytrzeneho mi stolicku otevrela a dala umrtvovaci vlozku, vedle tehle stolicky mi vytrhla moudrak. Uz ne-mu-zu . 😨
@nenulinecka Počkej jako že ti vytrhla další zub? 😨 Ježiš ty zkusíš, to je mi líto 🌷
@galatea_a ano dalsi injekce tudiz dalsi bolave vpichy, moudrak pryc, hlava me boli porad stejne a uz mam strach. Vim, ze se paralen muze, ale ja uz ho mam na kazdou noc 11 dni. 😞 achjo. O me nejde, ale o mimi se moc bojim
@nenulinecka To věřím, že se bojíš. Ale zase lepší paralen než abys trpěla a obyčejný paralen se opravdu může. Držím palce, ať už je ti brzy líp! 🌞

Ahoj, já jsem taky včera před screeningem vzala Lidl útokem a nic moc tam na mě nezbylo 😒 1 legíny, 1 tričko, podprsenku a ty šílený šaty - ty se chystám vrátit, protože mi teda fakt neslušej 😖
Jinak jsem byla na tom ultrazvuku, Mangold je v pořádku. Mudr se ptal jestli cchi znát pohlaví, tak jsem řekla, že to mám zakázané a říkal, že je to super, že jsem snad jediná 😀 . Chtěla jsem po něm ale fotku (byla jsem tam sama, doma rekonstruujeme a přítel dělal s topenářem koupelnu), jenže ten náš stydlínek se fotit nechtěl, pořád si dával před obličej ručičky, jediný co mu bylo vidět bylo ouško. Navíc jsem tam byla snad 45 min, Mudr už byl zoufalej, že mu prostě vyfotit nejde 😅 , hlavně je to velkej tanečník a akrobat, protože celou dobu mi břichu skákal kozlíky a dělal kotrmence, byla to fakt legrace 😀, takže Mudr končil se slovy že je to naše dítě fakt hrozný,a že jestli chci toho satana 😈 vyfotit, ať si příjdu zítra. Tak jsem říkala, že jestli je vše v pořádku, tak fotku oželim.