Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka proboha to snad ne, myslím na tebe, protoze to není možný během týdne dva zuby, kdyby člověk nemel to štěstíčko v bříšku tak to tak neřeší a tu bolest zažene léky, ale tak je to jiný... Hlavně se nestresovat prdolka je v pořádku a myslí na mámu... 😘A dala ti aspoň steh na tu osmičku když ti ji vytrhla, je to dolní nebo horní, na horní mi steh nedávala ale trvala to déle než se to zatáhlo, ale na spodní mi dával dva, přeci je to větší díra tak ať se to rychleji zatáhne... Takže zase hlavně jíst kašovitou stravu, studené, chladit a nevyplachovat, ještě že jsou ty vitaminky pro prdolky, když je to teď tak divoký s tou stravou... Drž se a posílame sílu...
@barushe_27 Jste hodnounky 💜 prave, normalne hodim do sebe ibalgin a funguju, takhle je to tezke, presne, hlavne, ze dostavaji prdolky vitaminy. Stehy ne, oba to byly nahore. Dekuju moc za podporu. A pozitivni vety 🌼 i mamka rikala, ze mimi se ma hezky, proto me trapej zuby, ze on si to ze me bere ☺ . Kdyz jsem odchazela rikam: doufam, ze se uz uvidime az v unoru. Uz nechciiiiii. Doufam, ze je konec. Me by to nevadilo, jak rikam bojim se tech stresovych hormonu z bolesti a nadruhou stranu paralenu kazdy den. Uz se chci zase radovat. Kdy, ze to jdete na ten ultrazvuk ?
Neboj zvládnete to, zkus si to pořádně zachladit ať tu bolest otupis... Jdeme zítra už se tak moc těšíme až nám řeknou... Teď zrovna ležím a užívám se to hyperaktivní dítko v mém břichu, už je to cítí i na dotek ty jeho boxokopy nebo co tam provádí... Opravdu dvacátým týdnem se to překlenulo a já každý den cítím pohyby, je to krásný... Teď jsem si ještě vzpomnela že by si neměla moc polehavat spíše sedet ať se ti to moc neprokrvuje...
@barushe_27 jj je to lepsi v sede vsechno, do toho mam zvracici den dneska. Ja ho jeste necitim, nebo pres ty zuby nevnimam. Spis vubec nekope jeste 😞 tesim se, co napises zitra 🌼 no a my uz pristi patek screeningovy ultrazvuk... uz ho moc chci a vedet, ze je vse v poradku po tom vsem snad💗
Určitě budete v pořádku, mamka je silná až až, tak prdolka bude taky.. jdeme sice až na jednu hodinu, ale vyjedeme už tak v deset protože dálnice je tak na dvě hodiny z půl hodinové cesty... Já jsem taky do dvacátého týdně měla jen jednou ty zvláštní motylky a od toho dvacátého pořád, ale je to individuální každý to má jinak, všichni mi říkají ať si užijí volná od kopání že je to pak až nepříjemné... Neboj vše bude v pořádku🤰
To jsem taky slysela ☺ Tak snad se dockam ☺ a dekuju moc 🌼 zitra samozrejme hned napis ☺
Holky, tak ja pohyby jeste necitim, ale uz 2x se zadarilo ze jsme videli jak se mimco hybe na pupku, normalne se hybal nahoru dolu- myslim primo pupik 🙂. To bylo super. Mate nektera podobnou zkusenost?
@akcejn manzel rikal : ja ho vidim, rikam : to je blbooost, ja ho ani necitim, to vidis tep, jak se zveda brisko ☺ On je presvedceny proste. Ja teda vubec.
Dnesni noc bez paralenu 😱neuveritelny. Uvidime, jake udou dalsi dny.
Holky já se od čtyř hodin převalují jak jsem nedočkava, vůbec jsem nespala, navíc mě trápí prdy a bolí podbřišek, už se nemůžeme dočkat
Tak jsem nejspis videla a citila prvni pohyb!!!! Dnes rano. Z podbrisku takova vlnka do bricha!! Bylo to trosku jak kdyz projede prd nebo velka bublina. Slo to citit i na dotek. Jsem z toho uplne paf! Modlim se aby to bylo opravdu ono a ted uz to snad uvidim kazdy den!!🙂
@nenulinecka no meoa som silnu rymu a kašel uz je to lepsi musela sem si dat ape olynth nedalo se mi dychat
@nenulinecka ja sem taky narodena 3.3 a pritel 3.2 a mimco bude mozno taky 16.2nebo 14.2 hlavne at je v pořadku sme ted stale nemocna do toho hrudnik boli zablokovane žebra
@barushe_27 uz vyjizdis pomalinku vid, se tesim az napises pohlavi ☺
@katyangela stoji to za prd tyhle trapeni 🌼
Rozjely se nekomu jako me zase nevolnosti ? ☺
@nenulinecka holka, ty to fakt nemáš vůbec jednoduché😔. Vůbec ti nezávidím.
Já až na ty kopance, teď byl nejsilnější (tak už to asi začíná), rostouci bříško a otekle kotníky nemůžu pořád tomu uvěřit, že jsem těhotná😍
Od kamaradky jsem dostala zahradniky, tak se v nich pěkně naparuji, ať všichni vidí😂
@vvercatkoo Jaký zahradníky? 😲
Tyhle😂
@vvercatkoo Ahá 😀
@vvercatkoo slusi Ti to 🌼
Děkuji
Tak holky už se k vám můžu připojit s pohlavím, prý ukázkové kávové zrno, nožky roztáhly jen čekala jako kdyby to tušila, papulu zabořenou do placenty takže nemáme přední 3d utz, přes 400 g asi 26 centimetrů, roste tak jak má, všechno krásně vyvinuté, jsme zdravé jak ripy, máme s toho ohromnou radost, Barunko už se na tebe moc těšíme, a konečně můžu jít do té růžové... Z profilu celá mamka, horním rtem bradickou, proste se nezapre a je moje, do přítele bude povahou a to mě bude lozit i po stropě... ❤
@barushe_27 moc gratuluju k Barunce 🌼 krasnoucky. Super, mam radost s Vami holky 🌼
Tak jak mě každý přesvědčoval že to bude kluk tchýně tezickem taky, že to bude kluk tak jsem v holčičku ani nedoufal, musím se naučit mluvit na bříško v holčičku rodě, mluvila jsem v klučičím, tak se musím předělat
@barushe_27 moc gratuluju k holcicce!! Hlavne ze je mala zdrava! Taky to vypada u nas na holcicku. Dvakrat potvrzena ale nejiste. Tak doufam, ze mi na druhem screeningu 3.10.nereknou ze je to kluk😀Uz na ni mluvim v holcicim a hlavne mam ruzove veci😀
@vvercatkoo prosimte ohledne tech kopancu. Jsou to jako takove velke bubliny co te jakoby bouchno do podbrisku?:D ja cekam prvni a neumim to vubec rozeznat. Mam takovej dojem ze dneska porad kope. Takove jak kdyz velke silne bubliny. Ale na brisku mi to prislo viditelne jen rano jinak ted uz zase ne😀Citila jsi to pak od prvniho kopance kazdy den a silneji?
Ani jsem nedoufala, že by to mohla být holčička, ale jsme rádi, já si od toho 20 TT užívám kopanecky každý den, je to taková ďáblice, říkám celý přítel, ale už ji chci držet v náručí, těšíme se na ni moc, a teď začíná nákupní horečka...

@galatea_a Dekuju moc 🌼