icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

barushe_27
15. zář 2017

Jestli už vám řekli že by to mohla být holčička tak snad to bude, určitě to bude, klukovi by se blbě nosila růžová, na té holčičce se modrá ztratí ale ta růžova ne, určitě to bude holčička

nenulinecka
15. zář 2017

☺ ja mozna zadne bublinky a tamhleto tohleto, jak jste psali necitila ale vsadila bych se, ze kopanecky citim taky... take se moc tesime az ho budeme chovat. Uz jsme malinko za pulkou, tak to snad utece 👶

barushe_27
15. zář 2017

No kdyz si řeknu že ještě plus mínus 19 týdnů tak si řeknu to je salto za chvilku

danielle94
15. zář 2017

@barushe_27 nam se to vecer hrozne rozjelo. Videla jsem hejbani briska a vylozene jak kdyz se me mala dotyka v brise. Je to neuveritelny pocit. Nekolikrat stouchla🙂
No snad uz to bude ta holka. Rika se ze kluk se pozna vetsinou hned a lip. Takze snad kdyz tam naznak pindika nebyl to bude uz holcicka:D

vvercatkoo
15. zář 2017

@danielle94 je to různý, ale dnes to bylo silnější a intenzívnější. To poznáš. Je to něco nového😉

vvercatkoo
15. zář 2017

@barushe_27 moc gratuluji a mame to stejně, já ji pořád říkala Boňo v mužském a teď už ji říkám Belčo😍

barushe_27
16. zář 2017

Za chvilku vás tady budu otravovat s tím jestli koupit radši to nebo to, už mám domluvenou schůzku s kamarádkou říkala že mi taky zkusí poradit ať zbytečně nekupuji věci navíc, když je třeba i nevyužili, je to šílený business a navíc těch věcí je tak strašně moc, že vůbec nevim co prioritne mít a co už je nadstandard. I když pro princeznu vše, ale taky musím přežít 😅

barushe_27
16. zář 2017

Holky od té doby co cítím pohyby mi přijde, že ta naše prdelka vůbec nespi, pořád tam něco vyvádí kracmera jedná... 😅

vvercatkoo
16. zář 2017

@barushe_27 jsme na tom stejně😀 a nejvic kope, když sedim na schodku nebo bobku😂
Já jsem se zaměřila vic na overalky, že v zimě budou vic praktičtější, než abych ji davala tricko, bodyčko, dupačky. Mam par kousku velikosti 56, jinak vše už 62

barushe_27
16. zář 2017

No na tu velikost jsem se taky dívala jak mám vědět jak bude drobek veliký, ale asi bude lepší mít malinké jen pár kousků, stejně ty mimca rostou jak z vody... A zbytek pokoupim šedesát a více, stejně v té zime nebude hola v kočárku takže nikdo neuvidí kdyby jí to náhodou bylo větší... Super díky za tip

katyangela
16. zář 2017

@nenulinecka to jo ja jen dufam ze v utery bude mimi v poradku na prohlidce jde i pritel skusime s ezeptat na pohlavi ale mam napsane ze to stoji 600kc tak nevim jestli to je z krvi nebo jak za utz take drahe som zvědava kežby sa ukazalo a ja zatik necitim pohyby s v 18tyzdni, ani nevim jak to mam rozeznat asi ještě necitim snad je vše v poradku

garalela
16. zář 2017

Tak já pořád nic necítím, jelikož to stále přikládám nadýmání, dle toho, co jím. Ale po neděli jdu k Dr. Nicméně se mi začalo tvořit mlezivo.

danielle94
16. zář 2017

Holky ja z toho normalne brecim! Je to tak nadherny. Videt jak se zveda brisko a citit ty kopanecky. Vcera to zacalo tak doufam ze to bude kazdej den videt vic a vic❤️❤️

mari90
16. zář 2017

Holky boli vas nektere bricho? Ja prave prijela z pohotovosti, protoze mam velke bolesti bricha a tvrdnuti. Vse je v poradku, dostala jsem vyssi davky magnezka...ale ta bolest ☹

barushe_27
16. zář 2017

Mě nebolí bříško, ale podbrisko uvidím čím to je, ale v bříšku Mimi, placenta, čípek všechno je v pořádku... Uvidíš snad se to po magnezku zlepší. Já už si říkám když si lehnu na bok, tak malá se tam mele tak si říkám prcko spinkej chci si taky chvilku zdřímnout, ale to nejsou ještě kopy takové jaké nás čekají, šišaté bříška, jakoby výrůstky na bříšku jj už se těším

garalela
16. zář 2017

@mari90 Já mívám takové tuhnutí, koupila jsem si MG v DM drogerii, 400mg v jedné dávce mi přijde slušný

nenulinecka
16. zář 2017

Vsem mym podporovatelkam ☺ neboli me uz ta papula ☺ a uz spim jak zabita bez paralenu. Jupiiiii. Jinak ja kopanecky furt nic 😞 ale v leze se mi brisko take vlni. ☺ , tak to prikladam mym sirokym bokum, te tam ma dost mista noooo, nebo ja nevim. ? A magnesium piju v magnesce a je mi dobre. A neprijde mi, ze tam je maly Misa, ale ze mam tasemnici 😂

galatea_a
16. zář 2017

@nenulinecka Tak to je super, že už je ti líp! 🙂

mari90
16. zář 2017

@garalela to je vetsi davka nez v Magnosolvu teda, tak na to budu muset kouknout, kolik ae jich muze

mari90
16. zář 2017

@garalela kolik se jich muze za den?

barushe_27
16. zář 2017

@nenulinecka tak to je super už ti je líp, pockej pár dní za chviličku to přijde teď sedím a bastim špagety a zase kopka mami máš skryple břicho nemůžu se hýbat 😂, naše láska

nenulinecka
16. zář 2017

@barushe_27 uz chci takyyyy. Pockej pak budem tady knourat, ze uz nechcem 😂

barushe_27
16. zář 2017

Právě zase ležím koukám na zprávy a už o sobě zase dává vědět, tatínek tu mluví tak si chce taky povídat

danielle94
16. zář 2017

@barushe_27 ja mam taky bolesti v podbrisku. Co ted zacala kopat tak me dost casto boli podbrisek i celej den jako pri menstruaci. Za tyden jdu na kontrolu tak se na to zeptam. Prijde mi to divny:/

bzubzalka
16. zář 2017

@mari90 já tohle měla u syna, měla jsem také vysoké dávky magnezia a narodil se 36tt.

nenulinecka
16. zář 2017

Uz vite holky, co za mimi kosmetiku budete pouzivat ? Myslim znacku

bzubzalka
16. zář 2017

@nenulinecka ja určitě ne Niveu a Jonsns, na ty bývají hodně děti alergicke-osypou se. Měla jsem pro syna klasický modrý olejicek a pak kosmetiku modrou z lékárny mudchen nebo tak nějak se jmenovala a weledu

nenulinecka
16. zář 2017

@bzubzalka slysela jsem negativni veci na tyhle 2 noooo. Pry je to i prevoneny na jejich citlivy nosanek. Tak se podivam na ty druhy z lekaren. Uvidime noooo

elenadavis
16. zář 2017

@nenulinecka Já bych chtěla zkusit weledu. Kámošky s ní zatím byly spokojení, tak uvidíme co my. 😉

bzubzalka
16. zář 2017

@elenadavis weledu jsem mela krem na zimu si pamatuji a raky spokojenost. Nejvic jsem ale davala obyčejnou vodu bez pěny atd.

Strana