icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

barushe_27
16. zář 2017

Na weledu jsem taky slyšela pozitivum, sebamed občas alergie, a teď má kámoška babylove z dm tak jsem zvědavá

garalela
16. zář 2017

@mari90 Ja vim, ja jsem na tohle expert, kdyz nam mudr doporucovala na tehu pro muze lykopen, taky jsme vysmejdila nej davku. Tohle je baleni pytlicek jako magnosolv jedna davka balena kazde zvlast.
@nenulinecka Koupila jsem si dětskou řadu v pátek v akci z Havlíkovy apotéky, když to sedět nebude, spotřebuji na sebe

hanulkaha
16. zář 2017

@nenulinecka ahoj, mám 4mesicniho rošťáka a od malička pouzivam kosmetiku Babylove (krem na opruzeniny, telove mlicko, krem na oblicej, myci gel) a uplne bez problemu. Sama jsem atopik a mela jsem strach, aby nebyl maly po me, ale zatim bez problemu 😉
Jsem na vyrobky Babylove celkem "ujeta", vyhovuje mi vse, co pouzivam, tj. detska kosmetika, plinky, ubrousky, sacky na plinecky, mlicko pro maleho... Ale kazde ditko je jine, nekomu muze vyhovovat a nekomu ne, za sebe ale mohu doporucit 😄

akcejn
16. zář 2017

Holky co uz citite pohyby, kde je citite? Dnes vecer jsme s manzelem neco citili, jak vlneni ale uplne v podbrisku. Neni to moc dole? Nemelo by byt mimco uz vys? Dekuji

danielle94
17. zář 2017

@akcejn ahoj. Ja pohyby a kopance citim od vcera. Je to ruzne. Jednou v brise a vcera jela celej den v podbrisku. 🙂 neni to dole. Je uz vetsi takze nozkou klidne muze kopnout do podbrisku. Co jsme se rozkopali, tak ted jedeme cele dny a prijde mi, ze ani v noci nespi😀Doufam, ze az se narodi, tak nebude takhle ciperna😀

barushe_27
17. zář 2017

Moje prvni pohyby byly taky v podbřišku, hodně dole, ale teď je to všude kde se princezně zamane. Včera to bylo až nepříjemné asi se tam vspirala nebo nevím co, ale myslela jsem že mě proderavi bříško. A za tebe teda ten babylove top.

mari90
17. zář 2017

@garalela mam to podobne, dokonce i muj muz bral Lykopen...a kolikrat denne to Mg tedy beres?

nenulinecka
17. zář 2017

@hanulkaha baby love mam na brisko ted.... pravda, kazde ditko je jine, tak musime najit svou znacku ☺

nenulinecka
17. zář 2017

Holky, vitamin si beru kazde rano po snidani. Ja si vzala asi dva 😖 omylem jako... vadi toooo?

bzubzalka
17. zář 2017

@nenulinecka nevadí, většinou to jspu vitaminy rozpustne ve vodě tak to tělo vyloučí

nenulinecka
17. zář 2017

@bzubzalka uf 😱

barushe_27
17. zář 2017

Neboj tělo si vezme jen to co potřebuje a moci ten zbytek vyloucis, ptala jsem se gyndare jestli musím brát a říkal, že pokud mám pestrou stravu tak nemusím, že to bylo hlavně komerční pro matky kuřačky a soc nespolehlivé matky, a že je hnupina aby miminko mělo větší váhu jen kvůli tomu že jiné vitamíny, smál se mi když jsem mu to řekla...

nenulinecka
17. zář 2017

jj, ja ji pestrou moc nemam, muzu banany a syr nejvic ☺ a divny je, ze cely zivot nejsem na maso a ted ho jakoby potrebuju. Mam na nej uplne chut. Dnes jsem si udelala z makrel pomazanku. Mame jednou tydne rybu. Mnaaaamiiiii. Jeste pet dni a velky ultrazvuk. Ja uz tam chci byt. S tou vahou by se mi smal taky, kazdy miminko bude velkyyyy a bla bla bla.

nenulinecka
17. zář 2017

Mi rikali lidi s tema vitaminama. jsem zapomela napsat.

vvercatkoo
17. zář 2017

@barushe_27 teď si mě trošku vydesila s tou kosmetikou sebamed. Ja dnes trosku nakupovala na feedo.cz . Mají tam akci a plus jsem měla ještě slevovy kupon na tuto kosmetiku, tak to bylo opravdu za hubičku. Nechame se prekvapit😉

janea823
17. zář 2017

Ja brala vitaminy hlavne pred pocetim a v prvním trimestru..ted jsem si sice neco koupila, ale beru je hodne zřídka. Co teda pravidelně beru, tak to je vitamin C, magnezium a nyní jeste rybí olej..

barushe_27
17. zář 2017

@vvercatkoo to záleží od každého miminka, odzkousis a uvidíš, ale kolegynky v práci ne moc dobré zkušenosti, ale třeba to mimi bude úplně skvěle vyhovovat. Dneska jsem si četla diskuzi na umělé mlíčka a taky sto lidí a sto názoru, takže je prostě potřeba zkoušet

akcejn
17. zář 2017

@vvercatkoo dceri teta od sebamedu vyhovoval krem- me prisel az jak zazracnej vsechno ji vylecil 🙂 facial cream od sebamedu 🙂

vvercatkoo
17. zář 2017

@akcejn objednala jsem skoro vsechny druhy😀

nenulinecka
18. zář 2017

Tak už jsme se dlouho nechlubili briskama. 🌼

barushe_27
18. zář 2017

Mě přijde že mi během týdne hodně povyhupslo, ale nenuli ty jo máš krásné ❤ jj princ na bílým koní, už se tesim na naše fotecky z porodnice 😅 jsem blázen

nenulinecka
18. zář 2017

Taky se moc tesim ☺ mas krasne kulatoucky, za to ja jsem kulatoucka cela ☺☺☺

barushe_27
18. zář 2017

Snažím se jíst opravdu menší porce a moc se neprecpavat já mám totiž strašný strach abych nenabrala dvacet kilo, moje noční můra, protože jak jsem malinká tak je na mě každé deko navíc hned vidět, strašně se musím držet abych neměla pořád plnou papulu, ikdyz myvam své dny kdy sporadam kila jídla ale potom jsou další dny vzteku, výčitek a odříkání 😅

barushe_27
18. zář 2017

A proč kulaťoučka celá, máš pěkné bříško

garalela
18. zář 2017

@mari90 Ahoj, vůbec mi nešlo z domu odpovídat. Denně vypiji 1 magnesii, beru jeden ten pytlíček - od výrobce je uvedeno na obalu, že je to jedna dávka na den. Možná je ještě krapet v těhu vitaminech co mám, ale nejsem si jistá. Ono každý má jinou potřebu Mg, je potřeba probrat s lékařem, vím, že některé těhu braly i 800mg na to tuhnutí, ale to si člověk neordinuje sám...Nicméně mně ten pytlíček pomáhá, v práci mne přepadá hrozná únava.

mari90
18. zář 2017

@garalela mne prave jen zaskocilo, ze je ho ve volne prodejnem vice nez v tom co je na predpis, ale je fakt, ze ac v pribalovem letaku pisi 1-2 sacky denne, lekar na pohotovosti mi rekl, ze klido muzu brat 3, zatim beru dva a bolest bricha (tuk, tuk) presla, jen obcas bricho tvrdne

garalela
18. zář 2017

@mari90 Tak zrovna z Mg hrozí max průjem, ne?

barushe_27
18. zář 2017

Mě paní v lékárně dokonce říkala ať si magnesium neordinuji sama ať se radši domluvím s Mudr protože prý může způsobovat děložní stahy...

simi1510
18. zář 2017

@barushe_27 já mám třeba z nemocnice naordinováno, že mám brát 4x denně 2 tablety magnezka - té lactici... a taky třeba tam v letáčku píšou, že je snad max. 6... Ale že by způsobovalo děložní stahy, to mi doktor tedy nic neříkal, spíš naopak, že to má potlačit, i když děloha normálně pracuje

garalela
18. zář 2017

V každém případě jak už jsem psala výš, poradit se se svým lékařem, to, že se něco volně prodává neznamená, že toho člověk sní celou piksli naráz.

Strana