Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Pry se nemuzou jatra v tehu jooooo?
@nenulinecka To je kvůli vitamínu A, v játrech je ho hodně a předávkování by bylo špatný ...
@nenulinecka obcas nevadi, obcas si je dam
@nenulinecka taky jsem játra měla. Dr. mě vysloveně upozornila na plísňové sýry, šalvěj a papáju akorát🙂
Já měla jen jatrove knedlicky v polevce a domaci paštiku. Jinak se jim snazim vyhýbat. Nivu jsem měla jednou v syrové omáčce a jinak jak jsem se držela, tak teď si dávám majonezu delikates k jídlu
@vvercatkoo paštiku jsme měla včera - Májku, měla jsem na ní hroznou chuť. Niva v omáčce by vadit neměla, přešla varem🙂 já měla i na pizzu.
Je to skoro 23tt a ja chodim cim dal tim hur, po dlouhe prochazce me boli v krizi,nohy, a zadejchavam se i u hovoru, coz teda jsem stastna, ze nemusim byt v praci, funici operatorka. Neumim si predstavit, jak se budu kolibat ve 30tt
Holky tak dneska asi po peti dennim maratonu toceni briska, na videu konecne videt pohyby, vzdycky prestane kdyz vytahnu fotak
@garalela ani ja jeste nic necitim sem 20tyden a dufam ze bude vše v pořadku dr mi řekl ze je jeste cas do 22tyzdne jen ja ani nevim jak to mam citit
@nenulinecka taky už funím a když se mám zvednout třeba z gauče...do postele lezeme čelem jako od nohou, tak jsme zvědavá jak to bude na konci. už teď jsme ráda, že vylezu. Asi budeme muset přistavět jeřáb🙂
@janea823 já se tím netrápím🙂 dám si na co mám chuť, ale snažím se u toho přemýšlet🙂
Holky tak za tyden 6.mesic pokud pocitam dobre a brisko stale nikde. Jako neco malo ano ale rozhodne nevypada jak tehotenske ale jak mensi spicek:( vim ze dr rikala ze to prijde a je to normalni, ale hrozne me to trapi:(
@danielle94 Vleže je to úplně normální, děloha sahá po pupík, mám to samé. Ono to přijde a mileráda budete na tohle vzpomínat :D
@katyangela Nesnažte se to cítit, prostě zkuste myšlenky na tohle vypnout, vím, jde to hrozně těžko. Ono to přijde a určitě to nepřehlédnete 🙂
@danielle94 Z toho si nic nedělej, já mám taky malý. Musím teda nosit těhotenský kalhoty, ale když mám mikinu nebo bundu, nikdo nic nepozná. 😉
To je nase brisko...
@danielle94 me prislo, ze porad nic a jakoby pres noc se zvetsilo. To prijde 🌼
@nenulinecka
Kez bych to taky tak mela:( nemam skoro nic. Jen klasickej malej "spicek". Jinak naproste nadherne brisko. Takove bych si taky uz prala!!🙂
@galatea_a jo? Ja taky musim nosit volne kalhoty pres bricho jinak to tlaci ale jinak nic:/ je to na prd. Uz aby vyrostlo. Clovek se chce uz citit tehotne.
@danielle94 Zrovna dneska v autobuse jsem si říkala, že by se mi hodilo, kdyby bylo vidět břicho 🙂
Včera, jak jsem jela z práce, měla jsem pocit, že mi pukne kůže, přijde mi, jakoby najednou bříško strašně naskočilo a říkám si, že určitě doplatím na to, jak málo se mažu. Strašně mně mazání obtěžuje, většina přípravků se mi nelíbí pachem.
@danielle94 Dockas se, ja zas nejsem zadna hubenourka. Pocjej, jak Ti zachvilku vyleti. ☺ nebud smutnounka, hlavne, ze tam prdolka je ☺
@garalela taky cítím napětí kůže, a hlavně,když se najím nebo večer...mazání taky nemám ráda, ale spíš nemám ráda ten pocit na rukou, ty ruce mastné nebo ulepené...prostě to nemám ráda...
@nenulinecka mám bříško asi jako ty, a bolí mě už i záda, a to jsme přibrala asi 2,5kg a jsme 21tt.
@bzubzalka ano, boli me zada kdyz dlouho sedim, boli me nohy kdyz dlouho jdu nebo stojim. Uz to zacina ☺☺☺
@nenulinecka mě bolí břicho, když dlouho sedím. tak se v práci chodím projít, když stojím tak mě bolí taky nohy a břicho...No hrozný...S Erikem jsem přibrala 19kg a narodil se o měsíc dřív jsme zvědavá kolik naberu teď...a jméno pořád nemáme...Erik chce bráchu Daniela nebo Alexe.
@bzubzalka hezka jmena, 19 kg ? To prasknu. Jak dlouho planujes pracovat?
@nenulinecka No Alex by mi nevadil u Daniela mi vadí, že mu stejně všichni pak budou říkat Dane, takže vlastně jiné jméno...Uvidíme jak to dopadne. Kolik máš teď nahoře? já asi 2,5kg , ale pořád doslova žeru sladký☹
Práce nevím, uvidím jak to půjde. Dojíždím denně hodinu do práce a hodinu z práce a vstávám brzy. Byla bych ráda, kdybych do listopadu vydržela, máme v listopadu ve výplatě vždy velké odměny (3-4násobek platu) což by se hodilo, už kvůli tomu, že se z toho bude počítat mateřská. Lámat přes koleno to ale nebudu, jak mi nebude dobře, tak to zabalím😀 zatím to jde, jen teda chodím spát v cca 21:30 - brzy vstávám. Dělám pondělí - čtvrtek od 6hod, v pátek od 8hod.
@bzubzalka ja chodim nekdy i v 21 a to jsem doma... chtela jsem do prace, ale kdyz mi vypocitali nemocenskou o dva tisice mensi, jak kdybych chodila, tak to zustavam doma. Prumer mi udelal hezky Amazon ☺ pred operatorkou. Stejne bych 500 dala do jizdneho, 1500 projedla 😂 pribrala jsem uz pet kilo. Jj penizky pekny, ale jak rikas - uvidis. Alexe jsem chtela od mala, jen jsem netusila, ze muj muz bude zrovna ten pysny a ze se musi jmenovat po tatinkoj ☺ ale to je dobre. Holka, jestli to uz bude takhle, tak to je mazec. Mam celodenne namozeny nohy, coz vubec nechapu ☺

@garalela to teda, taky jsem to zavrela ☺ stejne mam radsi si to zkusit hned nez objednat, vracet.... nebo brecet ze je hnusna doma 😀