icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
24. zář 2017

@garalela to teda, taky jsem to zavrela ☺ stejne mam radsi si to zkusit hned nez objednat, vracet.... nebo brecet ze je hnusna doma 😀

nenulinecka
24. zář 2017

Pry se nemuzou jatra v tehu jooooo?

galatea_a
24. zář 2017

@nenulinecka To je kvůli vitamínu A, v játrech je ho hodně a předávkování by bylo špatný ...

mari90
25. zář 2017

@nenulinecka obcas nevadi, obcas si je dam

bzubzalka
25. zář 2017

@nenulinecka taky jsem játra měla. Dr. mě vysloveně upozornila na plísňové sýry, šalvěj a papáju akorát🙂

vvercatkoo
25. zář 2017

Já měla jen jatrove knedlicky v polevce a domaci paštiku. Jinak se jim snazim vyhýbat. Nivu jsem měla jednou v syrové omáčce a jinak jak jsem se držela, tak teď si dávám majonezu delikates k jídlu

bzubzalka
25. zář 2017

@vvercatkoo paštiku jsme měla včera - Májku, měla jsem na ní hroznou chuť. Niva v omáčce by vadit neměla, přešla varem🙂 já měla i na pizzu.

nenulinecka
25. zář 2017

Je to skoro 23tt a ja chodim cim dal tim hur, po dlouhe prochazce me boli v krizi,nohy, a zadejchavam se i u hovoru, coz teda jsem stastna, ze nemusim byt v praci, funici operatorka. Neumim si predstavit, jak se budu kolibat ve 30tt

barushe_27
25. zář 2017

Uplne to stejne trápi me ,myslela jsem , ze to prijde pozdeji. Na nivu, hermelin, majolku si taky davam pozor, jen jednou jsem mela ten domácí bramborovy salat. Tak holky dneska 22+2

barushe_27
25. zář 2017

Holky tak dneska asi po peti dennim maratonu toceni briska, na videu konecne videt pohyby, vzdycky prestane kdyz vytahnu fotak

janea823
25. zář 2017

@bzubzalka uplne bych se s Majkou netrapila..játru viděla tak z letadla 🙂)

katyangela
25. zář 2017

@garalela ani ja jeste nic necitim sem 20tyden a dufam ze bude vše v pořadku dr mi řekl ze je jeste cas do 22tyzdne jen ja ani nevim jak to mam citit

bzubzalka
26. zář 2017

@nenulinecka taky už funím a když se mám zvednout třeba z gauče...do postele lezeme čelem jako od nohou, tak jsme zvědavá jak to bude na konci. už teď jsme ráda, že vylezu. Asi budeme muset přistavět jeřáb🙂

@janea823 já se tím netrápím🙂 dám si na co mám chuť, ale snažím se u toho přemýšlet🙂

danielle94
26. zář 2017

Holky tak za tyden 6.mesic pokud pocitam dobre a brisko stale nikde. Jako neco malo ano ale rozhodne nevypada jak tehotenske ale jak mensi spicek:( vim ze dr rikala ze to prijde a je to normalni, ale hrozne me to trapi:(

danielle94
26. zář 2017

Pro info. Porad dost male:(

lucie_91
26. zář 2017

@danielle94 Vleže je to úplně normální, děloha sahá po pupík, mám to samé. Ono to přijde a mileráda budete na tohle vzpomínat :D

lucie_91
26. zář 2017

@katyangela Nesnažte se to cítit, prostě zkuste myšlenky na tohle vypnout, vím, jde to hrozně těžko. Ono to přijde a určitě to nepřehlédnete 🙂

galatea_a
26. zář 2017

@danielle94 Z toho si nic nedělej, já mám taky malý. Musím teda nosit těhotenský kalhoty, ale když mám mikinu nebo bundu, nikdo nic nepozná. 😉

nenulinecka
26. zář 2017

To je nase brisko...
@danielle94 me prislo, ze porad nic a jakoby pres noc se zvetsilo. To prijde 🌼

danielle94
26. zář 2017

@nenulinecka
Kez bych to taky tak mela:( nemam skoro nic. Jen klasickej malej "spicek". Jinak naproste nadherne brisko. Takove bych si taky uz prala!!🙂

danielle94
26. zář 2017

@galatea_a jo? Ja taky musim nosit volne kalhoty pres bricho jinak to tlaci ale jinak nic:/ je to na prd. Uz aby vyrostlo. Clovek se chce uz citit tehotne.

galatea_a
26. zář 2017

@danielle94 Zrovna dneska v autobuse jsem si říkala, že by se mi hodilo, kdyby bylo vidět břicho 🙂

garalela
26. zář 2017

Včera, jak jsem jela z práce, měla jsem pocit, že mi pukne kůže, přijde mi, jakoby najednou bříško strašně naskočilo a říkám si, že určitě doplatím na to, jak málo se mažu. Strašně mně mazání obtěžuje, většina přípravků se mi nelíbí pachem.

nenulinecka
26. zář 2017

@danielle94 Dockas se, ja zas nejsem zadna hubenourka. Pocjej, jak Ti zachvilku vyleti. ☺ nebud smutnounka, hlavne, ze tam prdolka je ☺

bzubzalka
26. zář 2017

@garalela taky cítím napětí kůže, a hlavně,když se najím nebo večer...mazání taky nemám ráda, ale spíš nemám ráda ten pocit na rukou, ty ruce mastné nebo ulepené...prostě to nemám ráda...
@nenulinecka mám bříško asi jako ty, a bolí mě už i záda, a to jsme přibrala asi 2,5kg a jsme 21tt.

nenulinecka
26. zář 2017

@bzubzalka ano, boli me zada kdyz dlouho sedim, boli me nohy kdyz dlouho jdu nebo stojim. Uz to zacina ☺☺☺

bzubzalka
26. zář 2017

@nenulinecka mě bolí břicho, když dlouho sedím. tak se v práci chodím projít, když stojím tak mě bolí taky nohy a břicho...No hrozný...S Erikem jsem přibrala 19kg a narodil se o měsíc dřív jsme zvědavá kolik naberu teď...a jméno pořád nemáme...Erik chce bráchu Daniela nebo Alexe.

nenulinecka
26. zář 2017

@bzubzalka hezka jmena, 19 kg ? To prasknu. Jak dlouho planujes pracovat?

bzubzalka
26. zář 2017

@nenulinecka No Alex by mi nevadil u Daniela mi vadí, že mu stejně všichni pak budou říkat Dane, takže vlastně jiné jméno...Uvidíme jak to dopadne. Kolik máš teď nahoře? já asi 2,5kg , ale pořád doslova žeru sladký☹
Práce nevím, uvidím jak to půjde. Dojíždím denně hodinu do práce a hodinu z práce a vstávám brzy. Byla bych ráda, kdybych do listopadu vydržela, máme v listopadu ve výplatě vždy velké odměny (3-4násobek platu) což by se hodilo, už kvůli tomu, že se z toho bude počítat mateřská. Lámat přes koleno to ale nebudu, jak mi nebude dobře, tak to zabalím😀 zatím to jde, jen teda chodím spát v cca 21:30 - brzy vstávám. Dělám pondělí - čtvrtek od 6hod, v pátek od 8hod.

nenulinecka
26. zář 2017

@bzubzalka ja chodim nekdy i v 21 a to jsem doma... chtela jsem do prace, ale kdyz mi vypocitali nemocenskou o dva tisice mensi, jak kdybych chodila, tak to zustavam doma. Prumer mi udelal hezky Amazon ☺ pred operatorkou. Stejne bych 500 dala do jizdneho, 1500 projedla 😂 pribrala jsem uz pet kilo. Jj penizky pekny, ale jak rikas - uvidis. Alexe jsem chtela od mala, jen jsem netusila, ze muj muz bude zrovna ten pysny a ze se musi jmenovat po tatinkoj ☺ ale to je dobre. Holka, jestli to uz bude takhle, tak to je mazec. Mam celodenne namozeny nohy, coz vubec nechapu ☺

Strana