Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@evelin1251 odpocivej, spinkej, hlavne hodne pij a mrnousek bude urcite v poradku 🌼
Jeste by me zajimalo, jak se oholim k porodu 😂 to je drina uz ted
@nenulinecka Jak moc musí být člověk oholený? 🙂
@evelin1251 jsem na tom stejne..vcera to na me prislo, dneska rano jsem zvládla jeste par hodin v kanclu, ale pak jsem musela domu. Jeste ze jsem sama svým panem..takze ted liju do sebe čaje...
@nenulinecka kdyz bude cas, sestricky te pred porodem oholi 🙂
@kvietorka dekuju... ☺ to se budu silene stydet... i kdyz pres bolesti asi nebude cas na stud...
@nenulinecka Já jsem včera zjistila, že si na ni skoro nevidim :D A to jsem u obou těhu neměla problém což nechápu. Tak po paměti :D
@nenulinecka neboj stud bude to posledni co budes u porodu resit 🙂
@lucie_91 joooo, ja prave taky ne 😀 drina po slepu a doteku 😀
@kvietorka ani mi nerikej, jak uz mame pulku za sebou zacinam o tom vsem premyslet... ☺
Ten problém s oholením mám taky😂 vubec na ní nevidím a funim u toho, jako bych běžela maratón😂 chlap říkal, že mi pomůže.
@nenulinecka ona nemocenská asi nebude tak špatná, ale pak ta mateřská bude asi znát, když to počítají z průměru...navíc teda mi budou chybět lidi...
@vvercatkoo
@nenulinecka Nebo před zrcadlem 🙂 ale podle paměti to docela jde, i když je to fuška. A osobně manžel se bál, aby mě neřízl 🙂
Holky, tak už na to nevidím😁 u porodu jsem oholena nebyla. Nestihli jsme to, ani.klystyr,byl to fofr😁
Holky co jste meli/mate tvrdnuti bricha. Beru na to magnesko zatim jen asi 5dni. Potrebuju radu. Stane se vam nekdy ze vas z toho boli hodne podbrisek? Ne tak jako pri ms ale vylozene jak kdyz je tvrdej a boli. Dneska jsem si psikla a malem se zblaznila bolesti. Ted jsem si sla lehnout protoze me bolelo i chodit jak se ten podbrisek furt natahoval. Dekuju za odpovedi🙂
Nemocenska se nepocita pro prumeru podle me...
@danielle94 mě ano, bolí když kychnu, je lepší pokrcit nohy, když to stihnes😁 bolí upony dělohy. Ptala jsem se dr. Podbrisek mám občas taky tvrdý.
@nenulinecka taky myslim, že ne...nejde mi jen o prachy😁 mam svoje projekty v práci, které bych ráda dotahla,abych je nemusela předávat...ale jak říkám, každý je zastupitelny....
@danielle94 me take pri kychnuti, musim se ohnout nebo skrcit nohy... ale magnesko neberu
@bzubzalka
@nenulinecka
Dekuju za odpovedi. Me prave ten podbrisek boli cim dal tim vic. Kdyz si oblikam ponozky tak vubec nemuzu pritahnout nohy jak to tlaci jak kdyby tam bylo neco tvrdyho. A to kejchnuti no des.:D uz me tlaci se i predklonit. Je to fakt pocit tvrdyho podbrisku s kamenem:F
Ahoj holky, nadherne briska mate, lezim v uceni tak jsem si rekla, ze se kouknu co je tu noveho a vy jste se rozepsaly. Obdivuji kazdou z vas, ze zvladate chodit do prace. Jsem doma uz od 4 tt, delam na tezke jipce, zmatenci, tezke krvaceni do mozku, tak jsem si rekla ze to nebudu riskovat a gynekolog byl tak hodny, ze mi neschopenku napsal. Jj ty vychazky jsou katastrofa, ale da se na to zvyknout, hlavně ze jsem v klidu, praci mam 50 km plus rozkopane dalnice k tomu, to je cesta vzdy na strasne dlouho navic vstavala jsem do prace 4:40 a to bych nedala mam problem ted kdyz jdu spat v devet v osum vstat. Nohy ty jsou katastrofa, musela jsem vecet spat i v kompresnich puncochach, protoze jsme.myslela, ze tam mam snad stokilove zavazi, a to jsem jen byla u doktora a pak jsem uklizela, ale byla jsem jak po maratonu, uplne neschopna. S tim pcikanim taky musim pokrcovat nohy a chytat bricho zespodu abych ho nadlehcila, jinak hrozne trpim jak to boli. Maminy odpocivejte, to telo asi vy proc po nas chce ted tolik spanku.
@danielle94 obcas boli, jake a kolik toho magneska beres? Mne prave k tomu dost bolelo bricho a na te pohotovosti mi rekl, ze kdyz bude bolet a hodne tvrdnout muzu si dat az tri magnosolvy a je fakt, ze to asi zabralo (tuk,tuk)
@danielle94 a netlaci Te tam mrnousek ? Nebo se Ti stale neco roztahuje, ale radsi to konzultuj na sve gynde
A ten rodicak se podle me pocita za ctvrtleti, ale v dobe kdy clovek nebyl na pracovní neschopnosti, mělo by to být myslim 80% z platu

Ahoj holky, jsem nemocná 😢 mám rýmu jak blázen, ucpanej celej obličej, všechno mě bolí, jsem jak mrtvola.....Včera jsem šla do práce, ale vlastně už jsem věděla, že půjdu hned domů 😔 Musela jsem si zařídit záskok. Pracuju na té porodně selátek, tak jsem tam vydržela od 6-8h ráno a šla domů. Měla jsem stejně mít tento týden 4 dny dovolenou. Tak si to prodloužim 🙂 I když si řikám, že jsem magor, že tam ještě chodim. Už je to fakt pro mě dřina a taky sotva funim.
Takže se potim a piju čaj s citronem. Čumim na telku a hodně chrnim. Snad tim nachlazením neubližuju mrňouskovi 😕 , ale myslim, že snad né, v pupíku se mrská jak čamrda a dneska poprvé viděl Vašek (přítel) kopanec na bříšku 😍