Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@simi1510 tepla voda je jedine, co mi pomaha. A doktor mi rekl, ze je to OK. Tak ted nevim :(
@marketka00 otázka je co je pro tebe taky tepla voda... tepla/vlazna jde... ale horka ne, ta muze stahy delohy urychlit
Holky zapomněla jsem, kde je naše tabulka....
Tak i ja mam po velkem utz. Dopadl dobre. Pri otazce, zda je to opravdu chlapecek se pan doktor jen zasmal a kyvl hlavou. Asi to bylo tedy dobre videt. Jen ja jsem tam nic navic nevidela 😂 orientacne vazi 350 g ❤ jen bych se chtela zeptat, kdyz mam placentu na zadni stene, co to pro me primo znamena?
@mari90 Myslim, že placenta na zadní stěně je úplně v pořádku a naprosto ukázkově položená placenta 😉
Když je na přední stěně, tak pohyby miminka nejsou tak zřetelné. Důležité je, aby placenta nebyla umístěna nízko/dole.
Ja ji mam vpredu, tak mrnouska skoro vubec necitim. 😞
Placenta hlavne nesmi branit vchod a byt ulozena nizko, ale kdyby byl nějaký problem, doktor by ti rekl, ja ji mam na přední stene a hrozne midlouho vadi jak me s toho tepe pupek
Holky nez jsem se rozkoukala zdrazili mi avent, meli tam sterilizator, asi ctyri flasticky a odsavac materskeho mleka za 2500 a nejsem si jista jestli tam nebyl i ohrivac, ale to myslim ne, a ted uz to stoji pres tri tisice, nevim na co jsem cekala, ale treba jeste bude akce
@barushe_27 ja myslim ze je brzo kupovat sterilizatory lahvicky atd. Co kdyz budes kojit v pohode a nebudes to potrebovat? Ja kojila dceru a nikdy nepotrebovala mleko uschovavat - jednou to hrozilo a stejne nakobec nebylo potreva. Pockej az podle situace , to koupis vzdycky a hned. A odsavacku sem potrebovala parkrat kdyz byl zanet a stacila mi rucni cca za 500 kc. Setri ted penize ;)
Me jde o to kdyt pujdu k doktorovi vis, a dam malou ma hlidani, nebudu ji tahat po doktorech, tak jsem to chtela mít, ale.dekuji za zkusenosti, cenim si toho, promyslim to a radai zainvestuji jinde, nebo penizky do kasicky, asi se to da koupit i v prubehu kdyby nahodou byla potreba. Ted jedu do kaufu maji tam detske, tak si koupim jeste jednu decku, perinku, polstarek, latkovy plenky a prosteradlo do postylky, zacinam byt krajne nervozni s toho, ze nic nemam
@barushe_27 neboj je furt fura casu 🙂)). A pokud prijde na vec, objednas na netu a do 3 dnu doma 🙂
Jj s tim objednavanim je to presne dnes objednate zitra dodame, takze super
@barushe_27 třeba malou nebudeš chtít dát z ruky😀 a ono toho líbání po dr.tolik není. Manžel jezdil se mnou a chodil venku s kočárkem. Pravda bylo léto,ale i tak😉
No mam alergologii, stitnou zlazu a celiakii, takze chodim co pul roku a jeste zubar, no uvidime, hlidani zajistene vzdy bude v tom neni problem, jj uz ted se na ni těším az ji budu drzet takze mozna asi jo
Holky, kdy se vam mimca prestehovaly z podbrisku vis? Pohyby uz citim hodne, vlni se mi i bricho, ale porad je to prevazne v podbrisku, kde je to obcas az neprijemny...
@barushe_27 tak toho máš dost ☹
@mari90 myslim, že mimco je do výše pupku výš jsou přesunuty organy,střeva. Já malého cítím taky v podbřišku, mám ho pořád na levé straně, cca jako slepý střevo😉
Me tak rotuje snad uplne vsude, vlevo od pupku si myslim, ze ma nozicky, protoze kdyz da ranu tak to ma grady, ale kdyz se mi chce curat, asi ji ten mocak zavazi a to vzdy boxuje do nej a to se muzu pocurat, je to sibalka nase mala 😅
@barushe_27 taky mě takhle kope, nebo když se předkloním v sedu tak se hned ozve, že ho mačkám.
Jj presne, taky to nemam rada, jj potrebuji prostor, porad ho tam maji hodne a my jim ho tam jeste zmensujeme 😅
No kdyz zacne kopat do mocaku, tak to stoji zato 😀 uz takhle chodim minimalne 5x za noc curat 🙂
ahoj, jsem tu nová, termín porodu mám v polovině února, jak se máte, jak vám je a co aktuálně řešíte 🙂?
@dixxie ahojky, vítám tě 😉

@barushe_27 muze to byt ono. Jen pozor, pri tvrdnuti se nema sahat na brisko, ani ho masírovat a zadna vana ci horka voda 😉