Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Ale najde se tam i vetsi myslim.
@tereza1989 tak já se hlásím jako další do pořadí🙂 s těma obleckama
Holky je tu nektera z okoli Řitky nebo Mníšek pod Brdy, Líšnice? Hledame partaky na prochazky 😊🤰👶🍼
Ahoj holky, clovek tu chvili neni a takovych prispevku... Vitam novou clenku samozrejme. Ja tu par dni nebyla, jelikoz manzel mel volno, tak jsem si ho uzivala, mela jsem tu i rodice na vikend. A bojovala jsem dva dny a noci s prujmem 😕kdyz to nejsou nevolnosti, kdyz uz zuby neboli, tak musim nekde chytnout tohle. Ale uz asi lepsi. No a zitra si jedem pro modrouckou skrin detskou na inzerat hezkou ( kdyz druhe bude holka ) prodavaji tu samou ruzovou a budu mit kam naskladat oblecky. Segra mi poslala tri krabice s oblecenim po synovci. Jezis ty kombinezky, usaty bundicky, ja na to porad musim koukat. A taky jsem si sehnala pres letgo prebalovaci pult komodu a za smesnou cenu 450. Zitra Vam i skrin i komodu vyfotim. Je porad co delat. Zitra mam registraci osobni navstevu v Apolinari porodnici. Jsem zvedava. A v patek dalsi kontrola. Pohyby citim tak max dva kopanecky denne, ale brisko se mi vlni. Tak nevim, jestli zacne mit silu dele nebo to je tou placentou vpredu... Tak jdu si procist, co kdo kde kdy a jak ☺ ❤
Holky tak jsem zpet. Moje prvni cesta s malou letadlem. A musim rict, ze jsme to zvladli. Pri pristani kopala, ale jinak super. V cizine mi dokonce vyrostlo bricho! 🙂 jinak dnes jsme meli 2.screening. A vse v naprostem poradku. Doktor je pry uplne spokojeny a miminko zdrave! Opet potvrzena holcicka🙂 uz ma 475gramu🙂
@vvercatkoo pošli mi mail,zítra vám poslu fotky a nechalm to na vás,kdo drív prijde ten bude milt. Ale tím ze je to po miminku je vse neznicené,takze se nemusils bat,ze budu posilat nejaké flekaté veci
Nas mel 480 ☺ @danielle94 To je dobre, ze jste v poradku.
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám 🙂 termín máme na 16.1. 🙂
Holky zeptám se hloupě, ale chtěla bych pořídit cácorce takový méďa overal. Jen nevím jak s velikostí. Říká se že 56, ale když bude mít ještě pár věcí po tím asi bych měla zvolit větší že?🙂
@kattec ahoj 🌼 kluk nebo holcicka?
@elenadavis 56 je uplne malicky, co pod ten overalek chces dat. To je to s ouskama? Ja bych uz vzala 62, ale pockej na vic nazoru 🌼
@elenadavis taky bych řekla, že je to docela malé. Já kupovala od velikosti 62
@nenulinecka
@vvercatkoo jo jo taky jsem stejného názoru jen jsem se chtěla poradit díky. 😉
Holky tak jsem vse nafotila a posilam,tak juknete,snad to pujde pres tel. rychle
Tak my měli i vel 56 a unosili ji. Zálezí co myslís,body je úplně ok treba,overalek na spaní je lepsi vetsi o cislo pro vic pohybu,ale kazdé je zase jinak cilslované,takze zálezí i na typu. A taky na velikosti mimča.
Holky, včera se mi zdál nádherný sen, žádný extra děj - brala jsem miminko z postýlky a dávala mu kojit. Na to, že jsem ještě miminko žádné neměla a vzhledem k tomu, jak dlouho se nám nedařilo, jsem se ani s žádnýma kamarádkama s miminkama nestýkala, nevím, kde se mi v hlavě poskládaly ty dojmy - největší zážitek ze snu je, že miminko mělo menší hlavičku než prso, a při sání kulilo očička, jak se snažilo. Když jsem se probudila, byla jsem celá ubrečená.
Pohyby cítím úplně nahodile, ale jsem po druhém screeningu a vše ok, jen se hlídá dál ta krev a tlak +tep
Co teď řeším, vzhledem k termínu porodu, jak teplá by měla být kombinézka do fusaku, až pojedeme z porodnice, jen takový ten plyšový měkouš se mi zdá málo, ale je do fusaku nutná úplně ještě i ta naducaná kombinéza?
Mimochodem teď v říjnu je veletrh kojeneckého zboží v Praze,já se tam rozhodně chystám, protože po návštěvě několika obchodů jsem zjistila, že málo co odpovídá kvalitě naživo a nechci pak mít doma z eshopů snůšku vachrlatých věcí.
Ja nakoupila 3 overalky velikosti 50 (u nas vzdy mimi mela vetsinou tak 48cm, tak jsem pripravena i na tohle) skoro vse mam zatim jinak velikost 56, to vetsinou ze zacatku clovek vyuzije nejvic co jsem slysela. Pak az velikost 62.
Pokud chces pod overal neco davat, urcite bych brala 62 a pod to das krasne 56🙂 ale rozhodne bych nenakupovala az od velikosti 62, co jsem zjistovala, tak vetsinou vsechny maminy vyuzili dost velikost 56🙂
@garalela prvni se narodila take v unoru, domu z neonatologie jsme sli o mesic dele s vahou 2300g a mela na sobe body s dlouhym rukavem, dupacky a pres to kabatek a na tom slabsi kombinezu, druhe v te kombineze pujde take a jeste byla ve fusaku v autosedacce a i tak mi prislo, ze ji bylo horko
Jinak tim jak jsme si privezly uplne pidi mimi tak velikost 50 byla uplne idealni. Neco mela i 48. Ted nevim jak to bude. Urcite chci poridit i ty pidi oblecky, pri nejhorsim bude mit chlapecek na doma veci po segre
@dixxie do teď po mě nikdo nic nechtěl a ani mi neřekli, že by se mělo platiti, tak doufám, že s něčím už nepřijdou🙂 Byla jsem na tom v gennetu v Praze. moje dr. se mě taky po doručení zprávy ptala, kolik jsme platila a když jsme řekla nic, jen pozvedla obočí🙂 Jen mi řekli, že mi to vyšetření mohou doporučit, že jsme v tzv.šedé zóně - tam spadají maminky co mají testy na VV mezi 1:100 až 1:500, pod 1:100jsou rizikové.
Oblečky budu pořizovat 56 a výš. syn se narodil a měl 2,7Kg a nosil 46 a 50velikost, ale jestli to nosil měsíc tak to je dlouho, rychle přibral😀 Ty mrňavý věci jinak lze vždy dokoupit jako vše dneska🙂
@nenulinecka máš dobrý, že máš místo na přebalovák. Já bych musela chodit k Erikovi do pokoje a to je na prd, hlavně v noci. Myslím, že to dopadne jako u Erika v ložnici vytáhnu vždy přebalovací podložku co hodím na postel a přebalím a dole v patře budu mít přebalovák na pračce....
@bzubzalka vsak jo. Nojo uz mam detatko jedno ☺ ja ho budu mit v pokojicku, co zarizujeme pomalinku, tak z loznice prejdu vedle at nebudime tatu ☺ uvidime jak to jeste vsechno bude. ☺
Tlaci Vas mimi na mocak? ,i kdyz nejsem nastydla ( to si hlidam ) je to ten pocit, jako kdyz jooooo. Neprijemnyyyyy 😕
No já vubec nevim co mi ted je, uz druhy den silene ucpany nos, kdyz smrkam tak jen pardon pruhledny hlen, nic zeleneho, boli me hlava,.zacina me zvlastne pobolivat cele telo a poboliva podbrisek, bud me hrabe s toho uceni nebo nevim co to je, protoze jsen porad doma, tak nevim kde jsem se mohla nachladit. Nenuli jj a kdyz mam plny mocak tak mi do nej rada kope a ted obcas mivam problemy ze kdyz docuram, tak me to lehce poboliva v podbrisku
to je strasne neprijemny. Zanet mocaku nemam, presto to je ten hnusnej pocit. Me taky Baru nekdy poboliva cely telo Baru. Nohy ruce vsecko a nos mam ucpany kazdy vecer. I doma se muzes nachladit ale. nebo muz Ti to prinese domu. Jsme vic nachylnejsi.

@barushe_27
@lilly56 holky vůbec neva,zítra se na to vrhnu mám den volna bez dcery takze nafotim a zaslu do mailů,co se bude líbit napisete a já zaslu velikosti a ceny. Vse je takrka do 68 velikosti takze na mimco