Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Ahoj holky, tak jsem stastna, ultrazvuk dopadnul na jednicku a cysta v hlavicce je uz vstrebana, pry to nic nebylo jenom vyvojova zalezitost jak hlavicka rychle roste. Ale samozrejme jsem na to myslela protoze to muze byt minormarker vyvojovych vad tak jsem moc rada ze je pryc.
Hodne premyslim nad tim jak sobe i vam pomoci s tim stresem ktery mame pred vysetrenimi, rano jsem totiz zase byla v nervu, pocit jak pred maturitou. Snazila jsem se zhluboka dychat ale ta nervozita tam proste byla. V cekarne byly 3 zeny (vsechny mely doprovod partnera narozdil ode me) a taky byly nervozni. Dnes si zase zacvicim tu jogu a dam zase meditaci, chci tu druhou pulku tehotenstvi udelat holcicce krasnou a pozitivni. Moc dekuji za drzeni palcu holky, je to fakt nadherny pocit kdyz Dr. rekne ze vse OK 🙂.
@dixxie to je dobre, ze je v poradku 🌼 od vety v lednu : nevidim tlouct srdicko. , jsem nervozni pred kazdou kontrolou jak blazen a nezmeni to ani joga. Jeste, ze mame ten angelsounds, protoze ja skoro vubec necitim pohyby jeste.
@nenulinecka buď v klidu, na materskou máš nárok, i když ti během ni skončí pracovni poměr. Pak se jen po rodicaku nahlasis na pracak, pokud nesezenes praci
@vvercatkoo jj jsem v klidu, ja bych pak stejne chtela jinou praci, kvuli mrnouskoj. A ze ji tady je ☺
@nenulinecka děkuji 🙂, vím přesně jak ti je, tuto větu jsem slyšela cca. před rokem, vlastně jsem ji vyslovila sama, když jsem viděla výraz doktorky, která dlouho koukala na monitor a nic neříkala - hned jsem to vytušila a řekla jsem - není tam srdeční akce a ona - bohužel ne... takže přesně tuším jak ti je, dnes ráno jsem jela metrem na tu kontrolu a prosila jsem malou aby mě kopla abych věděla, že je v pohodě, naštěstí hned mě vyslyšela a hýbla se 😀, zlatíčko moje... tak super že máš angelsounds a můžeš kdykoli kontrolovat 😀.
@nenulinecka ano,chodím
Na mateřskou musíš jin nejpozději 6týdnu pred tzn.v prosinci. A mateřskou ti podle mě platit musí, jsiv ochranné lhůtě. Smlouvu prodloužit nemusi.
@bzubzalka tak si to presne myslim dobre, dekuju
@danielle94 vubec se tim nestresuj, muze ti na
@danielle94 *narust ze dne na den 😉
@mari90 to uz si rikam nekdy od 4.mesice😀A kazde rano kdyz se vzbudim tak hned saham na bricho😀Ted mam silenej kasel a je to pocit jak kdyz splaskava🙈😀
Danielle94 - no jestli mas normalni velikost miminka a normalni mnozstvi plodove vody tak je to parada mit male bricho! Kamaradka mela minuke o mesic starsi tehotenstvi a kdyz jsme si spolu fotily bricha tak ja mela 2x vetsi 🙂. Po porodu ji hned zmizelo 🙂.
@dixxie miminko je v poradku. Roste jak ma a vse je dobre. Ale je to moje prvni tehotenstvi a chtela bych aby to brisko bylo videt:/ kazda to zname a podle me prvni tehotenstvi to chceme🙂 a ani nijak na vaze nerostu. Mam nahore snad jen kilo/2
@danielle94 máš krásný bříško, buď ráda aspoň se s tim netahas a nebolí tě záda. Já mám nahoře 3kg a jsem23tt.
@nenulinecka máš hezký pupik😉
@nenulinecka tak presne takove brisko si predstavuju...a nic! :D ja tomu proste nerozumim🙈
holky trochu vám závidím, já mám nahoře už 10-11 kg, jsem velrybka a bojím se kdy mě to začne víc omezovat 🙂. Pokud je vše zdravotně OK, buďte rády, že moc nepřibíráte 🙂.
@bzubzalka dekuju
@danielle94 to prijde, nebo tam mas hodne mista. Hlavni je, ze jste v poradku 🌼
@dixxie ja mam 8 kg nahore. Ale to je ta neschopenka a taky ujizdim na cokolade 🙄
@dixxie mě omezují už ty3kg. Se synem jsem.měla 19kg a byl to mazec#
@nenulinecka ja sladký doslova žeru a to doslova.
@bzubzalka takze pohoda dekuju, ze nejsem sama. Ale ja jsem uplne zavisla na cokolade, susenkach a vsem, co ma cukr ☺
Holky já dnes: tvarohový závin, polomáčené sušenky a nakonec ovocné pokušení. Takže asi tak 😀.
Tak čekáme chlapečka. Vše v pořádku i ty protilátky jsou OK, z čeho jsem měla celou dobu strach, průtoky jsou také ok.
Ahoj holky,
jsem ráda, že všechny výsledky ok (@dixxie, @lhubajda).
Co se stresování týče, já to úplně tak nemám. Snažím se to brát fatalisticky, protože v tomto stádiu těhotenství nemůžu nic ovlivnit. Jasně, nevystavuji se riziku apod., ale jsou věci, které jsou mezi nebem a zemí. Vždycky trochu zatrnu, když mi radioložka přiloží na pupík ultrazvukovou sondu, jestli se ukáže srdíčko, ale pak si už říkám, že vše ostatní dopadne, jak má. Jsem taky po dvou potratech a 2x jsem měla divný pocit. Ten teď nemám. Tak snad bude vše ok. Klepu to.
Já na meditace moc nejsem, pořád se mi hlavou honí myšlenky a nedokážu se zklidnit. Spím dobře, před spaním si čtu a to mi navodí příjemné pocity. Cílená meditace je pro mě skoro stres, protože mi nejde.
Já mám nahoře 4 kg. Taky mám chuť na sladké, ale chodím každý den na dlouhý špacír, tak se to snad nějak vyrovnává.
@dixxie Rochdale je někde u Manchesteru, ne? My jsme v Somersetu. Ale já hodně cestuju, dlouho nikde nevydržím. Vždycky říkám, že domovů mám několik. Cestovat letadlem se můžu myslím do 36. týdne, takže pokud nebudu nějak indisponovaná, dám to. Cesty letadlem už mě nestresují, beru to trochu jako rutinu, vím, co sbalit, co si obléct, aby ty scannery nepískaly apod.
@bzubzalka Kdy máš tu zkoušku? To učení a stres kolem fakt nezávidím. Už abys měla pokoj.
@danielle Bříškem se rozhodně nestresuj. Podle mě je lepší malé. Já to mám přesně naopak než ty, já po velkém netoužím. Nechci, aby mě moc omezovalo, rozhodně pro mě není lákavá představa nemoci se ani ohnout a zavázat si tkaničky či funět jako mašina do schodů. Čím menší, tím lepší 🙂.
Ad oblečení - já jsem asi drsoň, ale nakupuju hlavně na internetu. Vyzkouším doma a když nesedí, vrátím. Mě to obíhání obchodů nebaví.
Ahoj krasky, je tu nekdo s bolesti v krizi uz mi to zaclo a pry to neni zadna vyhra k porodu 👎 kdyz stojim a neco delam tak to docela jde, ale jakmile vstavam z lehu tak me tam tak bodne, ze vyjeknu bolesti 😢
@sonjjja23 az takhle ne, boli me to bezne chuzi dlouhou, ale mic mi pomaha
@nenulinecka no ja to mam takhle na prd a jestli to bude az do ledna tak to netusim jak to zvladnu bez spanku 😀

Pardon smlouvu mam na urcito