icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

simi1510
11. říj 2017

@sonjjja23 mě bere v kříži kolikrát ve stoje, když něco dělám... ale hold se s tím člověk musí nějak poprat

vvercatkoo
11. říj 2017

Ahoj holky, tak ja taky šíleně ujíždím na sladkém, obvzlášť čokoláda.
V krizich mě bolí, spíš bederka, nemůžu spát na zádech, to se automaticky bloknu a nemůžu se pohnout a když vstavam, tak to je neskutečná bolest

sonjjja23
11. říj 2017

@simi1510 jojo jen to zaclo vcera tak jsem se docela vydesila, jelikoz jsem mela hodne problemu s ledvinou, ale ted uz se s tim nejak poperu kort kdyz jsem si precetla par nazoru 👏

sonjjja23
11. říj 2017

@vvercatkoo
To vstavani je peklo prijdu si jak baba co se prekuluje nez vstane, se bojim polozit

nenulinecka
12. říj 2017

@sonjjja23 to asi bude ☺ me spis v noci budi bolest kycli ☺

vvercatkoo
12. říj 2017

Pro mě je už i utrpení se v posteli otočit, se u toho nadřu😂

dixxie
12. říj 2017

Calwena: Somerset, tak tam je asi nádherně, já byla na dovolené v Cornwallu a bylo to fajn. Jinak ten Rochester ve kterém jsem měla být je asi 50 km jihovýchodně od Londýna. Také jsem dost času trávila v Bournemouth a ve Worstestershire, byly to hezké doby.

danielle94
12. říj 2017

Ty jo holky, tak at ty bolesti brzo prejdou!! Kdyz vas tak posloucham, tak se necejtim vubec tehotne. Krome toho, ze po nejakych jidlech mam pachut v puse. Nemam vubec zadne tehotenske chute. Zadna chut na sladke nic. Jim porad stejne jako netehotna. Vice mene zdrave. Zadne bolesti nic. Je mala se posunuje a kope a to mi pripomina ze jsem tehotna. Ted me momentalne zlobi asi nejhorsi kasel co jsem mela uz tri dny. Tak si davam septilen a ted jedu do lekarny pro nejaky sirup bud jitrocel nebo stopkasel. Tak uvidime. Uz jsem zoufala, mam v krku jak kdyz motorovou pilu. :/

nenulinecka
12. říj 2017

@danielle94 tak se brzy uzdrav. 🌼

barushe_27
12. říj 2017

Tak holky atestace úspěšně za mnou, konečně bez stresu, materiály jsem okamžitě schovala a už je nechci ani vidět, je to skvělý pocit, spala jsem asi čtyři hodiny, jela jsem ráno v šest a dojela v šest večer, úplně hotová, nohy me bolely, když jsem šla tak jsem se musela zastavovat, jak mě pichalo v bříšku, malou jsem ani moc necítila, v devět večer jsem zalehla a spala jsem do deseti, malá tam dneska už pěkně rádi, asi toho měla taky včera plný zuby... Co se týče bolesti v kříži tak ty mám kolikrát se nemůžu ani postavit a trvá mě než to rozchodim na ten WC... Teď koukám na malé lásky a nabírají do konkurzu leden až březen 2018, je to krásný se na to koukat, ale nikdy bych do toho nešla...

barushe_27
12. říj 2017

Jo a zítra mě čeká ogtt, tak jsem si koupila knížku ať se tam ty dvě hodiny nenudím... A snad to vše dobře dopadne...

lucie_91
12. říj 2017

@barushe_27 Ale zas takový velký moderní porodní pokoje, vysmátej personál, no neber to 😅

bzubzalka
12. říj 2017

@calwena já se na zkoušky neucim, to se učí někdo jiný😉

@sonjjja23 v kříži mě bolí když déle stojím. U Erika mi všechny bolesti šly do zad

bzubzalka
12. říj 2017

Já dnes byla celý den doma,nebyla jsem v práci. Tridila jsem doklady 4hodiny, bolí mě teď záda. Pak jsem byla s Erikem na prevenci a šli jsme spolu utrácet na miminko.

snazilka01
12. říj 2017

Taky se vam mrsky porad tak hybou v briskach? Jestli bude takhle ziva i potom, tak to bude masakr 😂😍

calwena
12. říj 2017

@bzubzalka Jé, promiň, já to vzala "b" jako "b" 🙂. Má gratulace letí k barushe! Super že se zadařilo a máš to zasebou!

barushe_27
13. říj 2017

@calwena je děkuji moc, teď už se můžu věnovat přípravám na mimco a studovat co je lepší a co koupit a co je zbytečně.... Dneska na 7:30 ogtt, mám hlad už od třech co jsem se vzbudila, doufám, že bude všechno v pořádku

simi1510
13. říj 2017

@barushe_27 moc gratuluji k atestaci. A drzim palce na ogtt!

bzubzalka
13. říj 2017

@barushe_27 super, že máš atestaci za sebou! hezky jsi to stihla před mateřskou😉

barushe_27
13. říj 2017

Právě konečně mám klid, tak ogtt výsledky budou až v pondělí, roztok glukózy mě vůbec nechutnal, bylo to takové nakyslé, potom mě začala lehce pobolivat hlava, ale šlo to, jak jsem jela autem tak jsem začala cítit takovou zvláštní slabost, sotva jsem dojela domu celá rozkládána, tak jsem do sebe naladovala co jsem mohla a už je lip, musím totiž navařit a upéct chlebík, ale jsem ráda že to mám za sebou, snad budou výsledky v pořádku... A děkuji holky

garalela
13. říj 2017

Já mám kontrolu příští týden. Vůbec se necítím nijak těhotně, jsem z toho překvapená, snažili jsme se pět let, člověk na sobě každý měsíc hledal nějaký ten příznak a ono to nakonec je úplně bez příznaků. Bříško tedy naskočilo, myslím, že těch 300 gramů přibrání bude už překročeno. Nicméně tedy musím říct, že jsem strašně ráda, že chodím do práce, nedovedu si představit být už teďkom doma, to bych se pořád pozorovala a určitě bych se cítila mnohem hůř, o víkendu se vždycky tak nějak víc pozoruju kde člověka co píchne. Dokonce necítím moc ani pohyby, ale doktor říkal, že hodně záleží na stravě, já jsem za celé těhu neměla ani jednu sladkost, jen kostičku, když potřebovali zkontrolovat srdce na druhé genetice a vyburcovat mimčo k výraznému přesunutí.

nenulinecka
13. říj 2017

@barushe_27 gratuluji Baru. My jdem ve stredu v 6:45, bojim bojim ☺

danielle94
13. říj 2017

Drzim pesti at vysledky dopadnou dobre! 🙂
Ja jsem se vratila od doktorky...tak mam anginu a streptokoka...takze uz chapu proc me tak bolelo v krku a nic nepomahalo..od pondeli se s tim lecim sama. Jinak jsem dostala lehci atb, ktere male neublizi a streptokok se bude resit za 14 dni az to doberu. Cekaji me velke odbery a vytery aby se prislo na to z ceho. Jelikoz je to i moje druha angina behem par mesicu. Nikdo nevi kde se to bere kdyz se snazim byt co nejvic doma a davum se vyhejbam :/ tak jsem zvedava...od te doby co jsem tehotna jsem porad nemocna..uz aby mala byla venku a nemusela jsem se o ni bat uvnitr.

nenulinecka
13. říj 2017

@danielle94 to mi je lito...koukam, Ty si uzivas od zacatku tehu. take se snazim byt furt doma, nechodit mezi lidi, a musim zaklepat zatim mi nic neprinesl ani muz domu. Hlavne at se uzdravis. Mimi je chranene 💜 ale pravda, at uz je prelom ledna unora a jsou tady, at je nic neohrozuje v nasem tele. Drzte se 🌼

nenulinecka
13. říj 2017

@bzubzalka krasne oblecky ☺

danielle94
13. říj 2017

@nenulinecka dekuju moc!!🙂 No to uzivam. Nejdriv 4 mesice silenych nevolnosti. Pak angina, chripka a ted angina a streptokok😀Az je to k smichu. A ted jsem se jeste pozvracela. Tak doufam ze je to opravdu jen tim ze jsem neco spatneho snedla nebo jak porad kaslu tak me to drazdi a nevratili se mi tehu nevolnosti. Teda holky clovek se tesi na tehotenstvi na krasnych 9 mesicu s mimi uvnitr. A zatim je to pro me dost peklo. Krome kopanecku nemam nic co jsem si predstavovalo. Porad same problemy a bricho zadne😀

nenulinecka
13. říj 2017

@danielle94 jo taky jsem se tesila, ale do 17tt jsem nemohla nic jak mi bylo zle, zatim me postihly jen dva zuby ven, takze skoro mesic bolesti zubu a tri dny prujmu. Angina, chripka zatim nic. Kdyz mam pocit, ze neco na me mozna leze, mam stopbacil preventivne. Ze se Ti to ale takhle rozjelo podruhe vid... ja zase brisko mam, ale kopanecky necitim. Jeden denne ☺ kdyz je stesti tak pet ☺ tak supej lezet do postylky.

danielle94
13. říj 2017

@nenulinecka ty jo to jsi mela taky pekne dlouho! Ja do 16tt taky jela zvraceni a malem nemocnice a kapacky..hrozna vec. S tema zubama si pamatuju ze jsi to tu rikala...drzela jsem ti hrozne pesti! Je to boj, ale snad to pak bude stat za to🙂 A ten stopbacil muzeme? Ja hledam neco na imunitu prave:/ No prave podruhe a jeste nevic se streptokokem :/ nepochopim. Jehe tak to mame opacne. Ja mam fakt male ale mala s nim neustale haze a kope. Ono to prijde a ucejtis to porad. Bud ted rada..moje uz ma nejakou silu a kolikrat to zaboli :D Joo rada bych v posteli byla zalezla, ale mam male stene bigla a to je neustala pozornost, tak alespon ze je dnes hezky a je na zahrade porad. Ja dam vecer s nim nejakou kratounkou prochazku at se neunavim a pak uz jen u filmu a v posteli 🙂

barushe_27
13. říj 2017

Ty anginy můžou být i sté oslabené imunity v tom tehu, já jsem měla před těmi dvěmi týdny nějakou tu pseudochripku, ale myslím si, že to byl vzruch hormonů a imunity, protože tak jak rychle to odešlo tak to i přišlo, hlavně oběma ať jste co nejdříve zdraví, a ty výsledky ať dopadnou co nejlépe jak můžou. Je to kdybych mohla říct já, že jsme nedala nic sladkého do pusy a jim za všechny tady, jen co jsem došla z toho ogtt jak mě bylo zlo, tak jsem snědla bezlepkový řez a muffin, korbacky na těch teď mimochodem strašně ujizdim, piskoty, jablko a plechovku mandarinek, jsem strašný prase s popelnici dohromady, ale já jsem se tak klepala, že jsem nevěděla co se se mnou děje, ale pak m bylo dobré... A teď si peču chlebík, a venku je mimochodem u nás nedherne svítí sluníčko asi půjdu nasbírat nějaké věcičky na podzimní věnečky...

barushe_27
13. říj 2017

Jj ty kopanecky taky kolikrát vyjeknu jak se leknu a včera jsem měla na bříšku otevřenou knížku a četla jsem si a malá dala takovou slupku, že ta knížka spadla, jako asi si s toho žádný odkládací pult nebudu moci udělat, je majetnická... 😅 nenuli děkuji

Strana