icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

donia
21. říj 2017

@bzubzalka my mame klasicke 3+1 a i tak jsme meli vzdy 2 postylky. V loznici klasika a v obyvaku nejdriv nejakou mensi a pak prechod na taky na klasickou. Jako mit mimco furt v loznici je uplne mimo deni a v hlavni mistnosti v obyvaku jen na zemi se mi taky nechtelo. A casto usinaly deti na poledne v obyvaku nebo pak vecer nez jsem sla zase kojit, takze za me urcite 2 postylky byly a jsou prakticke.

bzubzalka
21. říj 2017

@nenulinecka hnizdecko mám objednané😉 ale to je na chvíli tak do půl roku si myslím. To lehátko zas vidím až na později...zas aby jsme se doma hnuli, já bych koupila kde co😂

bzubzalka
21. říj 2017

@donia taiy to tak.vidím, postylka v.ložnici je prostě na spinkani,ale přes den ji moc člověk nevyužije. Já na erika měla lehátko i postýlku v obýváku a ani jedno se mu nelibilo.v postýlce na mě neviděl a v lehátku řval nevím proč🙂 měla jsem pěnové puzzle a na něm deku, ale to už mu bylo asi 7m a víc. A to teď nevím....syn je divoch...pořád někde"cvičí"

bzubzalka
21. říj 2017

Holky, vím, že se to tu řešilo. Měla jsem.dole streptokoka. Dobrala jsrm.ve čtvrtek krém, ale přijde mi, že to pořád není ok. Moje dr.má dovolenou do 4.11. Nevíte zda se může v těhotenství canesten nebo něco?děkuju

marketka00
21. říj 2017

@bzubzalka já porizovala kolebku. I kvůli psům 🙂 takže v pokojíčku má klasickou postýlku a dole kolebku (nekoliba se, jen je na kolečkách, podložka může vibrovat atd 🙂 )

donia
21. říj 2017

@bzubzalka jj, muzes. Me daval Clotrimazol, ale jen proto, ze jsem ho mela doma. Jinak rikal, ze Canesten, Clotrimazol, atd. je vse na jedno brdo. Me radil pak ty globule, cokoli co vevnitr upravi ph.

nenulinecka
21. říj 2017

@marketka00 take mam do obyvaku kolebku ☺

bzubzalka
21. říj 2017

@donia děkuju! Mám doma jen.canesten.krém, tak se aspoň napatlam a v pondělí koupím globule. V letáku píší, že do 3m, se nemá užívat pak jedině na doporučení lékaře.

donia
21. říj 2017

@bzubzalka tak nastesti uz 3 mesic mame za sebou, tak lepsi, nez aby ses trapila.

simi1510
21. říj 2017

@bzubzalka ja mela clotrimazol jako prvni a ten je i bez předpisu. Ted od nej pouzivam masticku, jelikoz bobule pomahaji uvnitr, ale kolikrat me to svedi i z venku :-/

A jsem zvedava co pripadne v pondeli ta kultivace

danielle94
22. říj 2017

Holky otazka bokem. Nevite jak to je kdyz se chceme vzit jeste rychle pred narozenim male? Planujeme to na radnici. Je nutne nejdriv zajit nekam na matriku nebo jak to funguje? Slysela jsem ze dostanu pak hned novou obcanku s novym jmenem aby se mala jmenovala pak hned stejne. Ale nevim ani jak dlouho s predstihem je nutne to nejak zarizovat?
Dekuji.

mari90
22. říj 2017

@danielle94 staci zajit na matriku a domluvit termin. S sebou rodne listy a

mari90
22. říj 2017

*obcanky, jen pokud to chcete stihnout pred porodem, tak bych si tam uz dosla, tezko rict jestli budou mit volne terminy

danielle94
22. říj 2017

@mari90 a nevis nahodou jestli na matriku musime i v pripade ze budeme mit svatbu nekde v penzionu kde nam zajistuji obrad oni?

mari90
22. říj 2017

@danielle94 myslim, ze urcite ano, musi tam byt oddavajici a matrikarka

janea823
22. říj 2017

@danielle94 i kdybys neměla novou občanům, stačí oddaci list, kde je dohoda o jméně společného dítěte. Mimo obřadní místo je potřeba taky zajít na matriku-bývá s tím i spojen další poplatek (my platili 1000 navíc) a hlavně se domluvit, aby měli volný termín. I když penzion muže tvrdit, ze jsou třeba s matrikou predjednane termíny, sami si to musíme na matrice potvrdit a zajistit. Nám taky říkali, ze na matrice mají domluv vždy jeden čas a my tam přišli a tam nám řekli, ze už volný není, tak jsme to posunuli o hodinu (ale to už je maličkost)

bzubzalka
22. říj 2017

@donia děkuju! V lékárně mi dala bobule, je jich 10,říkala že stačí 4-6dní.mohe dr.orfinuje jen úterý,čtvrtek,tak počkám do úterý a uvidím.
@simi1510 mě to svědi jen z venku. Mazala jsem se canestenem od včera 3x a je to trochu lepší,ale.. uvidím po bobulich.

nenulinecka
22. říj 2017

@danielle94 odpoved uz jsi dostala ☺ budes nevesta jooooo ☺ to gratuluju 🌼 je to hezky, kdyz uz budete uplne rodina se vsim vsudy 🌼

nenulinecka
22. říj 2017

@bzubzalka Ty taky trpis, vid 😞 kolik dnu zbyva, abys uz odpocivala doma?

bzubzalka
22. říj 2017

@nenulinecka chci jít na MD 18.12,to je pondělí,takže 15.12naposledy. Já teda v práci netrpím😉 jen to vstávání nic moc no. Mohla bych vstávat později,ale zas bych jezdila později domů a to nechci kvůli Erikovi. Mám v práci pružnou pracovní dobu. Kdybych byla doma tak jen žeru a kynu😂

bzubzalka
22. říj 2017

@nenulinecka jinak když mi zjistila streptokoka tak mě to překvapilo, kromě vytoku mi nic nebylo. Teď zas nemám skoro vytok,ale svědí mě to hrozně chvílemi...

nenulinecka
23. říj 2017

@bzubzalka tak snad uz Ti bude dobre. No tyjo... az takhle dlouho...

Dnes jsem mela dlouhou noc poprve me kopal ve vsech polohach ☺

bzubzalka
23. říj 2017

@nenulinecka termín porodu mám 12.2. takže bych šla 8týdnů před. Ono to uteče🙂 tento týden jdu jen 3x - pak mám dr. a jeden den dovolený. Jsem zvědavá jaký pak budeme mít režim, až budu doma. Syn do školy a dopoledne sama doma, asi to bude hrozný nezvyk, když je kolem mě teď hodně lidí....

bzubzalka
23. říj 2017

holky, prosím o názor😉 Minulý týden ve čtvrtek jsem na streptokoka dobrala krém. V sobotu svědění, koupila jsem si včera bobule. Dr. ordinuje jen úterý a čtvrtek...mám počkat zda bobule zaberou nebo by jste zítra šli k dr? Děkuju!

simi1510
23. říj 2017

@bzubzalka ja bych zasla, at udela stery... bude to jistější 😉

Ja dobu tam polygynax, podle steru, co delali ve stredu mam opet premnozene kvasinky... tak si dobehnu ve ctvrtek k doktorovi do ambulance, kdy ordinuje... at da neco dalsiho

simi1510
23. říj 2017

Jinak vcera jsem opet skoncila na pohotovosti s "krvácením"... pri utirani cerstva krev, obcas i s hlenem... a ze drzim, cipek se prodlouzil trochu... ale pry to je normalni. Tak ja nevim, mne to neprijde normalni ☹ mimco opet nikdo nekontroloval... vcera byl nejak maly asi i linejsi, dneska se parkrat ozval, ale taky zatim zadna sláva :-/ tak snad je hlavne v poradku

mari90
23. říj 2017

@bzubzalka a jake mas globule? Ten muj doporucuje Clotrimazol, ale na me nejak neucinkuje

Ja si dnes volala pro vysledky kultivace, ale zatim stale nejsou, jsem uz docela nastvana, protoze to je uz 10 dni, ale pry zitra nez pojedu ke svemu dr pro ne do nemocnice mam.sjet a ze uz to tam bude prichystane, tak snad uz..
@simi1510 ti nekontroluji na pohotovosti vzdy mimco? Mne vzdy a to jsem tam byla asi uz trikrat, i muj dr ho kontroluje vzdy. Jinak si chudaku pekne uzivas a oni ti tedy nerekly, proc porad takhle krvacis?

lucie_91
23. říj 2017

@simi1510 Bez utz kontroly mimča a placenty, zda se neodlupuje (=krvácení), bych od tama neodešla. Jenom kouknout do frndy nestačí.

simi1510
23. říj 2017

@mari90 Nn nekontroluji, udelali uz po druhé vysetreni pres zrcadla (vcera surovec ten doktor) a vnitrni utz. Ptala jsem se co mimco, zda je ok a to tam zamlouvali pak co a jak mam se stehem nebo ne... ☹

Snad ty vysledky budes mit uz brzy. Ale je to vazne divne!!!

nenulinecka
23. říj 2017

@simi1510 To se divim, ze se nepodivali. A co na svou gyndu ?

Strana