Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@simi1510 ja vim... nepovedlo se nam 1. , tak to chci proste ladit... nikdy nevis, co nam zivot zase da ranu. To je moc dobre s mrnouskem. 🌼🌼🌼
@simi1510 to je dobře, že se malý drží. Přeji hodně zdraví a síly, ať můžete jít, co nejdříve domů
Jinak holky, já se dnes dozvěděla, že mám těhu cukrovku😢. Zítra jsem objednaná na diabetologii
@vvercatkoo ☹ To me mrzi. Ale je dobre, ze se to takhle podchyti 🌼
@vvercatkoo Ja na testech byla rano, ted jsem si tam volala a vse ok. Nicmene sedela tam se mnou maminka, ktera za 14 dni rodi a rikala, ze ji tehu cukrovku zjistili. Jezdila k Apolinari, ale vice mene zadna extra omezni nemela. Ovoce, ktere je vetsinou sladke, ji doporucili jen dopoledne, dokonce se divila, ze mohla treba smetanu, jen v urcitem typu baleni (ted si nepamatuji, ktery mohla a ktery ne) a celkove, ze to nebylo tak strasne. Tak drzim palce, at se zitra take dozvis ty lepsi zpravy. Sestrenka ji mela pred 2 lety hranicni a jen dojizdela na kontroly, zadnou dietu drzet nemusela.
@donia děkuji, jsem zvědavá, co mi poví
@vvercatkoo to mě mrzí, snad to bude v pohodě řešitelné dietou. držím palce!
@nenulinecka super že ti odpověděli a díky za sdílení emailu. Je to přesně tak jak píšou. Je to prostě nemocnice kde mají nejlepší tu péči kterou třeba teď využívá simi1510, ale většina porodů proběhne bez nutnosti nějaké akutní neonatologické péče, takže je lepší zvolit pohodlí. Já volím radši Apolináře protože u prvního porodu ta neonatologická péče důležitá byla a chci vědět, že dělám maximum kdyby cokoli. Takže obětuju i ten stres z nepohodlí, které tam prostě určitě je když mají plno a to stejné prostě platí i o Podolí.
@nenulinecka ale myslím, že budeš na Bulovce spokojená. Já tam minule - před pěti lety rodit nechtěla, měli zastaralé monitory z roku raz dva, kdy jsem půl hod úplně zbytečně seděla na rozbitém monitoru který nenahrával a ještě jsem byla vyděšená jestli není něco s mimi a pak jsem musela sedět další půl hod na dalším... tedy s vybavením v podolí se to nedalo srovnat, ale za těch 5 let už mají určitě nové moderní.
@dixxie Mas urcite pravdu. Ale me laka i to, ze to mame kousicek od bytu a je pro me i moc dulezite to vybaveni tam. Mozna me tu nekdo odsoudi, ze volim radeji pohodli a manzela u sebe, ale ted jsem nabyla dojmu, ze to vse znaz zvladnu ☺ a recenze jsou moc hezke v jinych diskuzich. Nevim, jak to vysvetlit. ☺ 🌼
@nenulinecka To, že to máš blízko, je velká výhoda, závidím 😉
@dixxie zalezelo mi na tom a budeme to s nejvetsi pravdebodobnosti mit. A o tom to je. Neee?'☺
@galatea_a Ty to mas hodne daleko? No prave, kdyz bude nedej boze muz muset cekat x hodin, muze domu a za deset minut je zpatky u nas. ☺
@nenulinecka Hodně daleko ne, v porovnání s ostatními porodnicemi to ještě jde. Záleží, jak bude zacpaná Praha 🙂 Ale prostě vidím velkou výhodu v tom mít porodnici blízko (což ale u mě není žádná). Nejblíž bych asi měla Vinohrady, ale tam rozhodně nechci. Já si vybrala Podolí, protože tam chodím od začátku skrz IVF, takže abych byla ve známém prostředí.
A to pohodlí, které preferuješ, chápu - když je rodička v klidu a pohodě, bude takový i porod 🙂
@galatea_a nene, Vinohrady nebrat. No ono jet Prahou je horsi jak jet z mesta do mesta po dalnici ☺ To je fakt. Jak naschval kolony, sama cervena na semaforu... a dekuju za nazor s tim pohodlim ☺ jsem ted uplne vyrovnana.
@nenulinecka jako urcite ti to nemuze mit nikdo za zle, ze chce rodit v klidu a s partnerem. To jsou proste priority a velky predpoklad pro zdarny porod. Pokud se samorzejme nevi uz o necem dopredu. Kdyby mel kazdy dat prednost jen tomu vybaveni, tak by se staly fronty na Prahu uz ted a vlastne stale.
Ja treba rodila dceru po prenaseni vyvolavanym porodem, nic se neocekavalo a ejhle, do 24 hod. po porodu mi ji odvezli do Prahy, protoze mela problemy a jim se to tu nezdalo. Manzel tam jezdil kazdy den s odstrikanym mlickem (ca. hodina cesty od nas) a me tam k ni stejne vzali az kdyz ona mohla sama byt na pokoji bez pristroju. Jinak jsme tam za ni take jezdili pak spolecne po mem propusteni aspon na chvilku. Proste se to nejak resit muselo.
Jak tak koukám, tak jsem asi jediná, která bude rodit v Motole 🙂
@donia To je taky hrozny, ze Ti ji odvezli... To je jasny, ze by nikdo nenechal miminko daleko samotne, ze jste za ni jezdili. Je to urcite hrozny strach a nejistota...
@marketka00 Tak bud rada, budes mit vsecky, vsecko jen pro sebe 😂
@marketka00 svagrova tam rodila a nadšena, vlastně do teď nechápe, jak já muzu rodit někde jinde než v Motole, co kdyby se něco stalo...takže jediná určitě nejsi 🙂
@nenulinecka jako je fakt, ze kdybych rodila nekde, kde je neonatologicke oddeleni ve stejne nemocnici, tak tam muzu kazdy den zajit. Takhle mi ji manzel fotil a videla jsem ji az po par dnech. Jako kdyz si muze clovek vybrat, tak proc ne, ale tady stejne nic takoveho neni, tak nebylo co resit.
@donia to je strasne smutny videt jen fotecky, ale co muzes delat vid
@danielle94 ja mam klidne miminko, skoro vubec nekope. Tri dny klid, pak kope, tri dny klid, pak kope...
@nenulinecka tak to zavidim! To budes mi pohodu az se narodi. Ta moje princezna temer nespi a porad se vrti nebo kope. V noci s ni nespim, jelikoz mi dava takove perdy ze to az boli 🙈Desim se az se narodi😀
@danielle94 ja bych ho moc chtela citit 😞 kolikrat musim jeste vzit angelsounds ☺ nevim je hodnounkej no...
@marketka00 taky budu rodit v motole😉 mám to nejblíž
@danielle94 Mám to úplně stejné chich asi budeme mít hyperaktivní mimča 😂 Náš mrňousek nejraději kope večer a když maminka chce spát. Říkám jsi pořád že je to zázrak,mít miminko v bříšku, ale popravdě čím vetší tím už to neni tak oukej když tak vyvádí. 😂😃

@nenulinecka taky bych si jeho příchod představovala jinak a chtela jinak.... cisare jsem v zadnem pripade nechtela, jeste bez nejake přípravy atp hold clovek mínil a život změnil
Jinak maly se drzi