icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

majina
26. pro 2022

Holky a co jména? Už to doma řešíte? My máme pro kluka Jakub, Marek a Filip. Pro holku se shodneme na Elen, Ella... pak já chci Stelu a manžel chce Nicol ale to já vůbec 😂

berushe14
26. pro 2022

@majina u nás holka Olívie, kluk Vojtěch nebo Přemysl, ale jelikož Přemysl je můj bracha a dobre vztahy nemáme tak ho nechci. Takže neustále hádky. A pochybuju ze budeme mít to štěstí na holcicku…

lenulinka10
26. pro 2022

Třetí těhu. Budeme začínat 11tyden🥰 bříško uz leze pěkně 🤭🙈

lenulinka10
26. pro 2022

@majina my kdyz to bude holčička,tak to bude Stellinka🥰 tu jsem chtěla i u první dcery,ale nakonec máme Sabinku. A kluka zatím vůbec nevíme. Doma máme Honzíka 🥰

majina
26. pro 2022

@berushe14 my se bavili o Vojtovi, ne Vojtěch ale jen Vojta, to se nám tak moc líbí.

Jinak bříška jsou kouzelná u všech 🙏

siima12
26. pro 2022

@majina Já mám doma Nellu.😊 psali jsme s manželem jména na papír který se nám líbí. U holek máme Melánie, Izabella, Mia, Emílie. Ale oba tíhneme pro jméno Mia. A pro kluka máme Filip, Matyáš, Sebastián, a Maxim nebo Maxmilián. Ale u kluka vůbec nevíme 😂

kristynaprandl
26. pro 2022

@majina my máme doma Sebastiana a Samuela, chtěla jsem k nim Sofinku ale manžel zamítl, tak buď to bude Jessica nebo Bella, ale zase..kdo zná film Bella a Sebastian, kde Bella byla pes, tak mi dá za pravdu ze je to takový blby.. 🙈🤷🏻‍♀️😄
syn by byl Timmy - Timothy 🙂

kristynaprandl
26. pro 2022

@lenulinka10 takk to máme brisko skoro podobny, mas krasny 🥰

lenulinka10
26. pro 2022

@kristynaprandl ty mas take krásné 🥰 jeeee Sebastian to se nám taky líbí. Tak jsem zvědavá co to bude😊

tynuska77
autor
26. pro 2022

@majina my máme jasno u holky. To bude Kačenka, na tom jsme se shodli oba 🥰 ale kluka nevíme vůbec. Nebo spis každý má svoje jména a ty se nelíbí tomu druhému 🤣 takže oba doufáme, že to bude holčička 😁

kristynaprandl
26. pro 2022

@majina jinak jsme se s manželem domluvili nakonec, že si pohlavi necháme napsat do obálky a moje mamina nám pak udela babyshower, tak uvidíme ❤️ prekvapko to bude tak i tak.. nevím ale zda už si o tom rikat na 1 screenu, asi podle toho jak mimi bude vidět, druhy syn byl rozcapenej, že nám jen rekla at se podíváme samy a hned to bylo jasný a druhy syn se schovával do 6 meesice 🤷🏻‍♀️😄

majina
26. pro 2022

@kristynaprandl vždyť jooo, já to chápu. Babyshower je moc hezká akce 👍To jen my dva musíme mít vždycky něco extra 😂 kdekoliv a komukoliv řekněme, že pohlaví nechceme vědět,tak na nás koukají jak na blázny 😂 Všichni to chtějí vědět co nejdříve, jen my asi až po maturitě dítěte 😂😂😂🤭

majina
27. pro 2022

Tak jsem se vrátila od gynekologa... našel malý hematom na placentě, tak 5.1. znovu kontrola. Já fakt nemůžu mít chvíli klid. Přitom na screeningu placentu kontroloval, nenašel nic a pět dní na to hematom. No tím se vysvětlilo dnešní ranní špinění. Takže nesmím zase nic, jen ležet

kristynaprandl
27. pro 2022

@majina no pěkný tybrdo 🙏🏼 tak odpočivej 🙏🏼 koukám ze 5.tyho nás tu jde dost lidi buď naa kontrolu nebo screening 😄
Já jdu zítra v 7.30 i naa odběry a vzhledem k tomu ze jsem nenašla to srdicko tak maam fakt strach, snad miminko žije a je vše v pořádku aa jen bylo schované 🙏🏼😔

kristynaprandl
27. pro 2022

@lenulinka10 Sebastian je pěkné jméno, říkala jsem ze mu nikdy nebudu rikat Basťochu a teď mu minimálně jednou za den řeknu Bastíčku ❤️ono se to k nemu hezky hodi 😄
Jinak je to Sebíček 🥰

lenulinka10
27. pro 2022

@kristynaprandl jooo je to krásné jmeno🥰 me uz je par dní dobře😊 tak snad už se to zpet nevrátí ty nevolnosti. Ale cekala jsem,ze to budu mít ještě pár týdnů. Pro mě teda lepe,ze uz se můžu konečně tak nejak normálně najist🤣

lenulinka10
27. pro 2022

@majina ahojky. A bereš nebo dali ti ustrogestan? Ja jsem spinila na začátku teda opakovane. A dostala jsem raději ustrogestan i když nikde nic neviděli zadny hematom nic. No pred 2 dny jsem dobrala balení. A můj dr.rikal,ze další uz brat nemusim. Tak mam v sobe takovy strach,aby se něco nestalo. Ale rikal,ze spineni bývá normální ze začátku. Ja to teda nemela u žádného tehu az ted. A ze jestli jsem neměla predtim zadny potrat,tak ze uz další baleni brat nemusim. Urcite bude všechno v pořádku a hematom se vstřebá 🥰 máme bojovníčky❤

kristynaprandl
27. pro 2022

@lenulinka10 tak to je super ! Mě je taky od začátku toho 12tydne dobře, sice únava porad je, prsa boli ale už muzu normálně jist 😄

lenulinka10
27. pro 2022

@kristynaprandl unavena jsem taky pořád. A mam citlive bradavky. Ale nevolnosti zmizely. Max. je mam rano. Jinak dneska jsem srdicko taky nenašla,takže můžeš být v klidu. Jsu 2.1 na kontrolu,tak už to ani do te doby zkoušet nebudu. A snad je vše ok

siima12
27. pro 2022

@lenulinka10 Používáš už angelsounds? Já ho mám doma taky. Ale nevím jestli není brzy abych slyšela 😊

kristynaprandl
27. pro 2022

@lenulinka10 Noo já hledala dva dny po sobě tlačila jak pitomec fakt a nic.. říkala jsemm si 12tyden už by to mělo jit.. no a akorát jsem se dostala do menší deprese 😄
Věřím ze všechno bude dobrý, nic jinyho mi ani nezbude 🙏🏼
Vytahnu ho az po screeningu

majina
27. pro 2022

@lenulinka10 nene, dal mi Ascorutin

lenulinka10
27. pro 2022

@siima12 jojo používám. Ale dneska jsem nenašla a zase nechci nějak moc tlačit na břicho. Jdu zase 2.1 na kontrolu a na krev. Tak to vydržím. Byla jsem minulou středu a bylo vše v pořádku. Tak je mimi asi jen nějak schované 😊

lenulinka10
27. pro 2022

@kristynaprandl noooo ja uz ted taky nevytahnu. V pondělí jdu k dr. A pak cca za 1-2 tydny bych měla jít na screening,tak to taky pak vydržím. Člověk se pak zbytečně nervuje že.

kristynaprandl
27. pro 2022

@lenulinka10 úplně !
Dam zítra vedet jak jsemm dopadla 🙏🏼drzte palce

lenulinka10
27. pro 2022

@kristynaprandl urcite dej. Budu na tebe myslet a držet palečky🥰

kristynaprandl
28. pro 2022

Holkyyy, miminko odpovídá 11+5tt a je vše v pořádku 🥰
Takže u mě angelsound opravdu brzy 🙏🏼❤️
Strašně se mi ulevilo 🙏🏼