Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@majina my kdyz to bude holčička,tak to bude Stellinka🥰 tu jsem chtěla i u první dcery,ale nakonec máme Sabinku. A kluka zatím vůbec nevíme. Doma máme Honzíka 🥰
@majina my máme doma Sebastiana a Samuela, chtěla jsem k nim Sofinku ale manžel zamítl, tak buď to bude Jessica nebo Bella, ale zase..kdo zná film Bella a Sebastian, kde Bella byla pes, tak mi dá za pravdu ze je to takový blby.. 🙈🤷🏻♀️😄
syn by byl Timmy - Timothy 🙂
@lenulinka10 takk to máme brisko skoro podobny, mas krasny 🥰
@kristynaprandl ty mas take krásné 🥰 jeeee Sebastian to se nám taky líbí. Tak jsem zvědavá co to bude😊
@majina jinak jsme se s manželem domluvili nakonec, že si pohlavi necháme napsat do obálky a moje mamina nám pak udela babyshower, tak uvidíme ❤️ prekvapko to bude tak i tak.. nevím ale zda už si o tom rikat na 1 screenu, asi podle toho jak mimi bude vidět, druhy syn byl rozcapenej, že nám jen rekla at se podíváme samy a hned to bylo jasný a druhy syn se schovával do 6 meesice 🤷🏻♀️😄
@kristynaprandl vždyť jooo, já to chápu. Babyshower je moc hezká akce 👍To jen my dva musíme mít vždycky něco extra 😂 kdekoliv a komukoliv řekněme, že pohlaví nechceme vědět,tak na nás koukají jak na blázny 😂 Všichni to chtějí vědět co nejdříve, jen my asi až po maturitě dítěte 😂😂😂🤭
Tak jsem se vrátila od gynekologa... našel malý hematom na placentě, tak 5.1. znovu kontrola. Já fakt nemůžu mít chvíli klid. Přitom na screeningu placentu kontroloval, nenašel nic a pět dní na to hematom. No tím se vysvětlilo dnešní ranní špinění. Takže nesmím zase nic, jen ležet
@majina no pěkný tybrdo 🙏🏼 tak odpočivej 🙏🏼 koukám ze 5.tyho nás tu jde dost lidi buď naa kontrolu nebo screening 😄
Já jdu zítra v 7.30 i naa odběry a vzhledem k tomu ze jsem nenašla to srdicko tak maam fakt strach, snad miminko žije a je vše v pořádku aa jen bylo schované 🙏🏼😔
@lenulinka10 Sebastian je pěkné jméno, říkala jsem ze mu nikdy nebudu rikat Basťochu a teď mu minimálně jednou za den řeknu Bastíčku ❤️ono se to k nemu hezky hodi 😄
Jinak je to Sebíček 🥰
@kristynaprandl jooo je to krásné jmeno🥰 me uz je par dní dobře😊 tak snad už se to zpet nevrátí ty nevolnosti. Ale cekala jsem,ze to budu mít ještě pár týdnů. Pro mě teda lepe,ze uz se můžu konečně tak nejak normálně najist🤣
@majina ahojky. A bereš nebo dali ti ustrogestan? Ja jsem spinila na začátku teda opakovane. A dostala jsem raději ustrogestan i když nikde nic neviděli zadny hematom nic. No pred 2 dny jsem dobrala balení. A můj dr.rikal,ze další uz brat nemusim. Tak mam v sobe takovy strach,aby se něco nestalo. Ale rikal,ze spineni bývá normální ze začátku. Ja to teda nemela u žádného tehu az ted. A ze jestli jsem neměla predtim zadny potrat,tak ze uz další baleni brat nemusim. Urcite bude všechno v pořádku a hematom se vstřebá 🥰 máme bojovníčky❤
@lenulinka10 tak to je super ! Mě je taky od začátku toho 12tydne dobře, sice únava porad je, prsa boli ale už muzu normálně jist 😄
@kristynaprandl unavena jsem taky pořád. A mam citlive bradavky. Ale nevolnosti zmizely. Max. je mam rano. Jinak dneska jsem srdicko taky nenašla,takže můžeš být v klidu. Jsu 2.1 na kontrolu,tak už to ani do te doby zkoušet nebudu. A snad je vše ok
@lenulinka10 Používáš už angelsounds? Já ho mám doma taky. Ale nevím jestli není brzy abych slyšela 😊
@lenulinka10 Noo já hledala dva dny po sobě tlačila jak pitomec fakt a nic.. říkala jsemm si 12tyden už by to mělo jit.. no a akorát jsem se dostala do menší deprese 😄
Věřím ze všechno bude dobrý, nic jinyho mi ani nezbude 🙏🏼
Vytahnu ho az po screeningu
@lenulinka10 nene, dal mi Ascorutin
@siima12 jojo používám. Ale dneska jsem nenašla a zase nechci nějak moc tlačit na břicho. Jdu zase 2.1 na kontrolu a na krev. Tak to vydržím. Byla jsem minulou středu a bylo vše v pořádku. Tak je mimi asi jen nějak schované 😊
@kristynaprandl noooo ja uz ted taky nevytahnu. V pondělí jdu k dr. A pak cca za 1-2 tydny bych měla jít na screening,tak to taky pak vydržím. Člověk se pak zbytečně nervuje že.
@lenulinka10 úplně !
Dam zítra vedet jak jsemm dopadla 🙏🏼drzte palce
@kristynaprandl urcite dej. Budu na tebe myslet a držet palečky🥰
@kristynaprandl krásný, spokojený brouček 🙏
@kristynaprandl Jéé to je prďolka❤️😊

Holky a co jména? Už to doma řešíte? My máme pro kluka Jakub, Marek a Filip. Pro holku se shodneme na Elen, Ella... pak já chci Stelu a manžel chce Nicol ale to já vůbec 😂