icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

berushe14
29. pro 2022

@lenulinka10 Já myslím, ze po něm ti zle asi není. Ale kdyby Jo, tak já už ho doufám budu vysazovat příští týden. To budu 11+

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 no já právě nevedela,zda mi mohlo byt hůř po něm. Ted je mi fakt o dost líp. Tak snad už to tak zůstane. No ja jsem ho dobrala v pondělí poslední z 1 balení. A dneska mi poslali další. Zase na jednu stranu si říkám,abych to nebrala zbytečně treba. Můj dr.mi rekl v pondělí,ze neni potřeba další balení.

berushe14
29. pro 2022

@lenulinka10 v těhotenství progesteron opravdu ničemu neublizi.

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 děkuji 😊 ja to prave nebrala u žádného těhu az ted. Tak vím o tom prd. A radši si nic negooglim,protože pak člověk přemýšlí jeste vic nad kravinama🤣🤭

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 prosim a ty glycerinové čípky se mohou v těhu jak? Ještě si koupím ty

berushe14
29. pro 2022

@lenulinka10 já myslím, ze můžou. Zeptej se v lékárně. Ale já je minule používala. A mám známou v lékárně. Nedala by mi je jinak

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 dekuji🥰 uz je mam doma. Tak snad mi to pomuze🙏🙏🙏

tynuska77
autor
29. pro 2022

@lenulinka10 mě celkem pomáhají 😊

kristynaprandl
30. pro 2022

Holky od zítra začínám 13 týden a od doby co je mi dobře (12tt) jen žeru, ve středu mě na gyndě vážila a už jsem přibrala 1.7kg 🙈😄
včera jsem třeba měla oběd, hned na to pytlík brambůrek potom medovnik, dostala jsem ho včera k narozeninam 1600g a už mam jen čtvrtku, nemůžu si pomoct 😄😄 užívám si toho blaha, že mi po jídle není blbě 😄ale ta váha za par měsíců nadšena nebude 😄
a jak je vám? 🌸

tynuska77
autor
30. pro 2022

@kristynaprandl mám to úplně stejně jako ty.. jenom žeru 😁😁😁 jen teda mam porad -6 kg. Tak jsem z toho taková nervózní 😬

berushe14
30. pro 2022

Holky, myslite ze je normální, ze třeba včera me prsa bolely naprosto šílené a dneska skoro vůbec? Po tom silenem snu, kdy se mi zdálo, ze jsem o mimi přišla, mám šílené myšlenky😭

lenulinka10
30. pro 2022

@berushe14 me se zdaly uz tolikrát takové hrozné sny. Urcite je všechno v pořádku 🥰

lenulinka10
31. pro 2022

Holky,všem přejeme všechno nejlepší do Nového roku. Hlavně hodně zdravíčka i těm našim miminečkům, co nosíme pod srdíčkem. Opatrujte se a těšíme se na nové fotečky a jen samé pozitivní zprávičky ❤🎉 užijte si večer 🥂

siima12
1. led 2023

Holky škrábe mi v krku a vzala jsem si černý halls nevadí to? Jiného doma nic nemám.😕

majina
1. led 2023

@siima12 neeee.... to není lék. Mě včera chytla migréna, paralen nezabral a musela jsem si vzít Ibalgin, už jsem zvracela a tak jsem volala na pohotovost a jeden prý neuškodí.

siima12
1. led 2023

@majina Já už pomalu nevím co můžu a co ne.😁 tak jsem ráda že můžu aspoň to. Tak ať ti je lépe 🍀

majina
1. led 2023

@siima12 mě se udělalo lépe chvilku po tom Ibalginu, dřív jsem brala Nimesil ale ten bych si teď fakt nevzala. Jinak mě na bolest v krku pomáhá cibulový čaj ale někdo to nevypuje. Já ho ale kolikrát dělám jen tak preventivně 😂 máme ho rádi

siima12
1. led 2023

@majina Tak to by mě nakoplo😂😂 už jen ta představa 😁 nemám ráda cibuli. Ale halls zabírá tak jsem ráda.

berushe14
1. led 2023

Decka docela me bolí břicho a zada. Je to normální, ze? Nebo máme jet na pohotovost? Ať nejsem za kravu

lenulinka10
1. led 2023

@berushe14 ja to mela taky jak me bolelo hodne i zada v kříži a břicho,jak kdybych to mela dostat. Bolelo me to cely den. Az večer to trochu povolilo a pres noc uz pak dobry. Ale taky jsem váhala zda jet. Zitra jdu na kontrolu tak uz se těším

berushe14
1. led 2023

@lenulinka10 já v pátek. Vím, ze se teď zvětšuje deloha. A není to nějak hodne bolestivé, ale hrozné me to děsí, ze se něco deje špatně.

lenulinka10
1. led 2023

@berushe14 no me to bolelo. Fakt hodně nepříjemný. Take jsem se bála. Ale snad je vše v poradku. Proto uz se těším na zitra

berushe14
1. led 2023

@lenulinka10 všechno je v pořádku🙏 zítra uvidis prdelku. My jsme tak nějak stejně, ze? Zítra jsem 11+0

lenulinka10
1. led 2023

@berushe14 jojo ja jsem zitra 10+6. Jsme o 5 dní menší tak uvidíme třeba uz to prcek dohnal🥰 naštěstí už tam mam byt rano v 7.50 jdu i na krev. Tak nebudu čekat cely den🤣

berushe14
1. led 2023

@lenulinka10 já jdu v pátek na lacno až na 8:30 to je fakt pecka. Minule presne odpovídal. Tak snad to tak bude i teď🙏

lenulinka10
1. led 2023

@berushe14 taky musim na lačno no. Tak snad mi nebude špatně 🙄 my jsme od začátku o par dní menší.

berushe14
1. led 2023

@lenulinka10 já mám spis strach ze kvůli nepotvrzene cukrovce bude větší😱

lenulinka10
1. led 2023

@berushe14 nepujdes na testy na cukrovku? Nebo ted nechapu🤣

berushe14
1. led 2023

@lenulinka10 určitě nepujdu cukr na lacno mám kolem 6 což je moc. Takže si vyzadam zadanku na dia. Takže cukrovku už mám 100%

lenulinka10
1. led 2023

@berushe14 a jejda🙄 ale když si to budeš hlidat,tak to bude určitě v pohodě 🥰

Strana