icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

berushe14
1. led 2023

@lenulinka10 no to doufám, ale myslím, ze se inzulinu nevyhnu. Malý byl ve 34tt o dva týdny větší měl odhad už 3 kila😂🙈🙈

lenulinka10
1. led 2023

@berushe14 a kolik nakonec mel? On je ten odhad + - 500g.. me to vzdy u deti sedělo byly o 500g větší 🤦‍♀️🤣 mala mela 3750g syn 3950g,tak snad treti nebude mít pres 4 kg🙈🙊🤣

berushe14
1. led 2023

@lenulinka10 odhadovala nakonec 3500 a měl ve 37+5 3531

kristynaprandl
1. led 2023

@lenulinka10 I tobě aa cele tvé rodině včetně mimiskaa v brisku 🥰

kristynaprandl
1. led 2023

@lenulinka10 dva dny zpátky mě bolelo v krizi tak, že jsem kulhala na jednu nohu 🙏🏼to bylo strašný.. nebo když jsem zakaslala šla mi úplně bodavá bolest do stran břicha.. prisuzuju to k tomu jak se to tam roztahuje, u druhého syna jsem snad okolo 18tt nemohla ani chodit strašně mee bolelo udělat větší krok, táhla bolest od trisell až do podbrisku, hrůza ! 😄
Chodila sem jak kdybych tam zrovna necoo měla 😂
Dej vedet jak jsi dopadla na kontrole, budu držet palce ❤️
Děti si koukám měla velky tyjo 🙈já měla kluky 3600g a druhy 3500g 😄

kristynaprandl
1. led 2023

@berushe14 to ti na jednu stránku závidím, netesim se na test na cukrovku 🙈😄

lenulinka10
1. led 2023

@kristynaprandl no někdy jsou ty bolesti fakt, ze člověka to az vystraší🙄 ted zase cítím podbřišek. Ale presne jak píšeš vše se to tam roztahuje a roste,tak to k tomu patří. Nooo mela jsem velké deti🙊🤣🤣 tak doufám,že to 3 bude mít také do 4kg a né přes 🤭 urcite dam vedet,jak jsem dopadla🥰

berushe14
1. led 2023

@kristynaprandl vždycky ho můžeš odmítnout…ale radši bych to vypila. Teď se budu x měsíců trapit

terezis007
1. led 2023

Ahoj holky, po delší pauze vás zdravím a přeji vše nejlepší do nového roku 😊 hlavně zdraví a ať nám ty miminka krásné rostou. My jsme si udělali veselejší konec roku, takže hodně silný krvácení a od čtvrtka v nemocnici 😞 včera odpoledne mě pustili domů (na vlastní žádost, přítel měl pocit, že tam jsem jen abych nemusela být doma) občas jsou ty chlapi nechapaví. Ale miminko je v pořádku a bylo pěkné čilý 😀 na UTZ se odráželo a pěkně kopalo nožičkami 🙈

kristynaprandl
2. led 2023

@terezis007 cože ?? Jako ze misto toho abys byla doma s nim ses radši v nemocnici jo? Co to je nesmysl, to mě nepřestavá překvapovat, co všechno ty chlapy nenapadne 🙈
A jak jsi na tom teď už nekrvacis? A čím to bylo způsobeno?
Jinak tobě taky hlavně zdravicko !! ❤️

terezis007
2. led 2023

@kristynaprandl jo přesně tak 😀 vždyť sestra říkala že mě tam nikdo nedrží (jistě, je to nemocnice a ne vězení) no a doma odpočívat přece můžu taky 🤦‍♀️
Už nekrvacim, ale nezjistili čím to bylo, tak si teď dám ještě pár dní na neschopence doma, než zase půjdu do práce. Tentokrát moc spěchat nebudu 😊
Mohlo to být chřipkou, kterou jsme s dcerou měly. Každopádně miminko je v pořádku a to je důležitý 😊

lenulinka10
2. led 2023

Ahoj holky. Tak máme po dnešní kontrole😊 všechno je v poradku. Uz jsme vše dohnali. Miminko bylo moc akční,ze ho doktor nemohl ani změřit 🤣🤣🤭 příští tyden jdeme konečně na genetiku,tak už se těším. A snad se mimi ukáže,aby nám mohli říct pohlaví🥰

siima12
2. led 2023

@lenulinka10 prďola❤️ já jdu ve čtvrtek na 1screening tak se nemůžu dočkat 😊

berushe14
2. led 2023

@lenulinka10 to je pecka. Mám velkou radost. V pátek snad dam další fotecku. Bože ať to moje mimo je zdrave a v pořádku🙏🍀 jako ty vase

lenulinka10
2. led 2023

@siima12 ja jdu příští středu a uz se nemůžu taky dočkat. Pak už budu v klidu a užívat si to🥰

lenulinka10
2. led 2023

@berushe14 jeste ta genetika příští středu a pak už si to budu užívat a těšit se🥰 budete určitě zdravé a v pořádku ❤ budeme se těšit na fotečku😊

majina
2. led 2023

Ahoj holky, také přeji všem jen to NEJ... do nového roku 🙏

Já pořád hodně odpočívám kvůli tomu hematomu. Ve čtvrtek jdu na kontrolu. Přiznávám, že mám docela strach, pořád totiž špiním. Sice úplně maličko ale i tak mě to znervózňuje. Vůbec nevím co se mohlo stát a proč se tam ten hematom udělal... pár dní před jsem byla na screeningu a tam nic nebylo a pět dní na to tam je 😞

lenulinka10
2. led 2023

@majina ahooj,neboj urcite bude vše v pořádku ❤✊✊ jsou to bojovníčci 😇

majina
2. led 2023

@lenulinka10 no miminko je v pořádku ale ta placenta noooo....

lenulinka10
2. led 2023

@majina neboj. Kamarádka mela taky hematom a všechno dobre dopadlo. Brala ascorutin a ustrogestan 😊

berushe14
3. led 2023

Holky jsem 11+1 a už dva dny je mi zas daleko hur. Co to sakra je??? Už fakt nemůžu.

kristynaprandl
3. led 2023

@lenulinka10 tak to je super ! 😍
Já byla dnes na kontrole a pro prukazku, mimi 12+3tt a úplně tam nadskakovalo rozeviralo pesticky 😍
Doktorka se snažila podívat na pohlaví, říkala ze chlapečci už jsou hezky poznat, takhle poznala i syna ve 12tt ale teď to neslo tak dobře vidět, podezření nějaký má ale zatím mi to napsat nechtěla, tak uvidíme na screeningu a případně jdu na další kontrolu 30.1 v 17tt což už by mělo jit hezky vidět tak uvidíme ❤️
Už aby byl čtvrtek 😄

lenulinka10
3. led 2023

@kristynaprandl ja dostala také včera prukazku😊 naše mimi tam taky úplně skákalo🤣🤣 az jsem se musela smát. Mavalo a kopalo nožičkami. No uz se taky nemohu dočkat genetiky a snad se mimi pekne ukaze,aby nám mohli říct co to bude🤣 tak de pakj vědět 🥰

lenulinka10
3. led 2023

@berushe14 ja jsem 11+2 a mam to jak na houpačce. Jeden den dobre. Další den mi je špatně. Nebo par dni dobře pak zase je mi hůř. Ale naštěstí se to zlepšilo a uz to není každý den. Tak snad to za chvíli odezní uplne 😊

berushe14
3. led 2023

@lenulinka10 modlím se každý den, už nemůžu ani jist…jsem fakt vyčerpána. Já se tesim na pátek. Chci mimosa vidět.

kristynaprandl
3. led 2023

@lenulinka10 dam 🥰🥰

lenulinka10
3. led 2023

@berushe14 jee tak to je mi lito. To ja naštěstí už jist muzu. Ale mam dole 7kg. Nezvracela jsem,ale úplná nechuť k jídlu. Jedla jsem uplne minimálně. Takze ted jsem rada,ze uz se můžu tak nejak normálně najist.

berushe14
3. led 2023

@lenulinka10 no četla jsem teď na netu, ze ve 12tt má vrchol hodnota hcg, takže nevolnosti jsou nejhorší, pak to začne padat. Já se jen modlím ať nezvracim, protože to nezvladnu😭 už teď je mi na umření

lenulinka10
3. led 2023

@berushe14 ja to vím jak ti je. U syna jsem cele dny jen zvracela. Nic jsem v sobe neudržela fakt to bylo hrozné. Bylo mi dobře jen v noci,když jsem spala. Nastesti pak po 12tt to skončilo. Takze teď mi je zlatě o proti předchozímu. Ale uz se těším až mi bude úplně dobře 😊

berushe14
3. led 2023

@lenulinka10 myslíš ze to přejde v tom 13tt? U syna mi bylo taky špatně, ale podle me ne tak moc. Navíc mám fakt špatnou psychiku a to co teď ten malý smradoch předvádí je na Opavu🙈

Strana