Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@kristynaprandl diky bohu, jinak musím napsat psychiatrovi, ze to nezvladam a budeme to muset resit
@berushe14 urcite to přejde. Me je ted stejne jako, když jsem čekala dceru. Ale kdyby mi bylo jako u syna. Tak bych tu uz asi nebyla ještě doma 2 rošťáci. Tak už jen chvíli a bude určitě dobre❤
@lenulinka10 zvláštní ze u dcery ti bylo dobre. Co znam holky s holcickama bylo jim daleko hur při nich.
@berushe14 přesně, mě u synu bylo dobře, jéje jak já na to rada vzpomínám, od začátku tehu jsem se jen cpala jídlem 😄teď pro mě byly 3 měsíce za trest😄
@kristynaprandl já ty Vánoce celkem dávala dobre, ale teď nemám chut naprosto na nic. Fuj hnus. I z představy rohlíku se mi děla zle. Já si myslím, ze se ještě zvýšila hladina hcg a to mi udelalo tak zle…
@berushe14 no tam mi bylo dobre. To jsem chodila do 7 měsíce do práce. Ale u maleho to byla hrůza. Každý to ma asi jinak no🤣
Ahoj holky, tak neektere z nás zítra čeká screening jak se těšíte ? Já moc ! Ale mam trosku obavy aby bylo vše v pořádku. Jsem hned na 9.00 tak nemusim ani dlouho čekat 🤗
@kristynaprandl Já jdu ve 14:00 moooc se těším třeba nám řekne už i pohlaví.❤️ Ale taky mám furt strach aby vše bylo v pořádku.❤️🙏
@kristynaprandl Dej zítra vědět 🍀🍀
Ahojky holky, tak já už mám po screeningu. Konečně jsem viděla mrňouska, i když měl pan doktor dost velký problém nás změřit, páč tam mimčo skákalo jak na trampolíně a furt se chtělo schovávat🤣 ale na konec (asi po hodině) se povedlo a všechno je prý v pořádku 🙏🙏 pohlaví zatím nevíme, prý snad na příští kontrole 😊
@kristynaprandl uz se těším na info a fotečku🥰🥰
@siima12 taky jsem zvědavá docela jestli to půjde vidět ale furt zvažuju, zda si to nechat napsat na papírek uuz teď nebo čekat na jistotu okolo toho 20tt.
30.1 jdu ještě ke své doktorce to budu 17tt tak by to už mohla vidět lépe než zítra tam, no uvidíme abych se nedivila a neviděla nakonec pohlaví sama 🙈😄
Dam vědět a ty taky, budu držet palce 🤗
@kristynaprandl ahoooj, já jsem dnes na presdrzku. Od rána brecim a mám strašně divný pocit. Celkově strach, aby vše bylo v pořádku 🥺🥺 jako fakt mi za celou dobu nebylo takový ouzko jako dnes 😔😔
@tynuska77 ale nech toho tyy 🙈bude všechno dobrý ! Sama tohle znam úplně podobně jsem byla v haji když jsemm nenašla to srdicko přes AS, myslela jsem si ze je konec a pak na mě mrnous mával na UTZ 🥰
A to srdicko nemůžu najít do teď takže budu zkoušet týden odd tydne a uvidíme ❤️ všechno bude v pořádku jdeš v 11 viď, budu držet všechny palce co mam a těšit se na fotku 😍
@berushe14 viď a s každým tehotenstvim je ten strach větší a větší 🙏🏼🙏🏼
@kristynaprandl to je právě to. V prvním me vůbec nenapadlo řešit třeba to, ze dneska je mi docela dobre jen me lehce bolí spodek, zada a noha…nejradši bych jela na pohotovost. Ale srdce jsem dopoledne slyšela…
@kristynaprandl já jsem to nejdřív chtěla taky jako překvapení. Ale jsem nedočkavá😂 doma mám 16 měsíční holčičku.😊 Tak uvidíme co tam bude.😁🍀 Zítra si dáme vědět.😊
Všem zítra držím pěsti... Ať se každý dozvíme co chceme a "potřebujeme" a samozřejmě jen pozitivní zprávy 🙏 těším se na fotky miminek 😘
tak holky už valim do Prahy na Gennet 🎉 moc se těším!!! drzte palce ✊🏼❤️
@kristynaprandl Držím ✊🍀🍀dobře to dopadne
@kristynaprandl ✊✊✊✊🥰
@berushe14 ahojky. Tak se k tobe přidávám. Na to jak mi bylo lépe. Tak od včera to zase stoji uplne za nic😔 cely den špatně. Uz aby to skončilo 🙏🙏🙏
@lenulinka10 me zase včera bylo dobre…dneska od Tana moták jak prase. Syn vstaval v pět. Jsem zvědavá jak vydrzim cely den

@berushe14 mělo by to přejít, mě je od přelomu 12-13tt dobře ❤️