Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@kristynaprandl k jakému doktorovi jdeš?
Já jsem naštěstí bez hematomu 🙏 jak rychle přišel,tak rychle odešel. Mám radost. Příští týden jdu na triple test.
@majina jeee tak to je super,ze uz hematom není🙏🥰
@majina byla jsem u doktorky Růžkove 🙂 a jdu i ve 20tt
@kristynaprandl jeeee tak to mam radost 🥰🥰 no u nás u syna byl pindak uz krásně videt ve 13tydnu🤣🤣 hlavní je že je vše v poradku❤ krásné miminečko🥰
@kristynaprandl naaaadherné miminečko 🥰 já jdu na další screening 13.2., už se těším protože u nás na gynekologii jsou ty fotky hrozný 😂
@majina noooo tak to jsme 2. Ja jdu na screening 11.1 a uz se nemohu dočkat. Páč muj dr. ma kvalitu ultrazvuku šílenou 🤣🙄
@kristynaprandl Krásné miminko ❤️🍀 hlavně že je vše v pořádku.😊 Já se nemůžu dočkat 😀✊❤️
Já už chci mít taky po screeningu❤️ mate krásné miminko Kristynko ❤️❤️
@lenulinka10 u kluku taky prave 😄😄tak uvidíme třeba ho jen schovává 😄❤️
@siima12 už se těším na tvoji fotecku ❤️🥰
@berushe14 dekuju moc ❤️❤️🤗
@kristynaprandl to je taky možnost 🤣🤣 me je od včera zase pekne špatně 🙄 uz takto mam dole 7kg. Uz bych potřebovala,aby mi bylo dobre. A mohla se konečně pořádně najíst 🙏🙏
Já sem holky nad tím premyslela a dneska jsme byli mezi dětmi a byly tam dvě miminka, holcicka a chlapeček. A me se ti chlapečci libi daleko víc. Tak moc bych si přála mít v brisku malého Čeněčka😂❤️
@berushe14 já taky měla prvního vymodlenýho, nikdy jsem nad holkou úplně nelpěla ale teď to chce do třetice proste změnu 😄😄
@lenulinka10 tybrdo to mee mrzi 🙏🏼😔 tak snad to brzy přejde ať už můžeš pěkně papat ❤️
@kristynaprandl kéž by🙏🙏 uz bych to fakt potřebovala.
@tynuska77 další krásná zpráva 🥰 úžasný. Krásný miminko❤ uz at je středa a máme to taky za sebou🤣 hlavní je,ze je vše v pořádku 🙏😊
@tynuska77 no paráda !!! A ty ses bála 🥰🥰úžasný ❤️
@siima12 jeee úžasný ! ❤️❤️to mam radost holky jak nám to hezky vysllo 🥰
Ty kraso holky!!! Malý mi skočil na břicho a tak nějak blbě dosedl na tu stranu kde většinou slyším mimi. Hledala jsem ho, ale nenasla jsem ho. Co když ho zabil????😭😭
@kristynaprandl Fotka nic moc😂 ale jsem šťastná že prďolka je v pořádku. A těším se na další kontrolu ❤️
@berushe14 neboj miminka v brise jsou moc dobře chráněný😊 me syn uz kopnul omylem hodne do břicha presne kde je miminko. Pekne to bolelo. Ale vse v pořádku
@siima12 hlavně ze šlo vidět vše potřebné 🤗co se hodnotí u těch vad a je miminko zdravé ❤️
@berushe14 to znam, buď mi skočí syn nebo pes se mi projde který má 30kg každopádně dneska na tom screeningu mi tak tlacila na břicho až jsem myslela ze ji řeknu ze to boli, snažila se ho pošťuchovat aby spolupracovalo a to mimi je fakt hodně hluboko.. je chráněné 🙏🏼
Dokonce se ani nedivim ze jsemm neslysela srdicko přes ten AS protože jesrlli bych měla takhle tlacit na břicho jako paní doktorka, tak to odmítám hledat 🙈
@lenulinka10
@kristynaprandl mám strach holky. Pokud ji zabil dneska s tím už nic neudělám. Zítra na kontrole uvidíme. 😭😭
@kristynaprandl presne tak. Me taky dr.hodne tlacil na břicho a fakt to docela dost bolelo. Vubec to nebylo příjemné. Mimi jsou moc dobře chráněný 😊

@berushe14 no me to začalo zase včera. Uz několik dní jsem měla klid. My vstavali v pul 7 do skolky. Uz se těším na víkend az se poradne vyspím. Deti jsou spáči a prijde mi kdyz spím dele,tak vstanu a je mi dobře.