Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@majina u koho si byla ty na Gennetu ? 🙂
@kristynaprandl Já měla úplně to samé. Taky doktor úplně tlačil, a taky se nedivím že jsem nemohla najít srdíčko.
@kristynaprandl pan doktor Patrik Šimják 👌
@siima12 a kde maa mímo placentu? Moje naa přední straně ˇ což mě naštvalo, ty pohyby nejsou tak vidět a cítit jako když je plaacenta na zadní straně 🙈😄
@kristynaprandl no vážně mi dnes spadl veliký kámen ze srdce 🙏😊
13.1. jdu ke svému gynekologovi a 23.1. zase na odběry do prenetu, tak jsem na to zase zvědavá 🍀😍
@kristynaprandl ja mela u syna na přední a pohyby jsem cítila uplne stejne jako u dcery u te jsem měla na zadní. Taky mi to rikali o tich pohybech,ale u mě teda žádný rozdil🤷♀️😊
@kristynaprandl Bylo toho moc že teď ani nevím 😂
Ahoj holky, já mám těhotenství potvrzené. 2.1. Jsem byla na prvním ultrazvuku kde tomu už bylo srdíčko. Teď jdu 17.1. Na další. Jsem v 7 týdnu. Porod mi vychází by oko 27.8. No proste někdy na srpen. Jsem zvědavá co bude dal ❤️ příznaky zatím žádné nemám bolí mě jen prsa a ze zacatku mi bylo nevolno ale nezvracela jsem a teď sem tam občas žaludek na vodě ale nic hrozného.. tak kez by to vydrželo 😃hodně štěstí všem
Jeee tak to se nezlobte. Já jsem si to špatně přečetla. Ale rada s vámi zůstanu abych věděla jak jste na tom holky
Tak jsem dneska zkousela po delší době hledat srdíčko a našla jsem během pár minut🥰 konečně ❤ to je tak krasny pocit to slyset😊 všem co jdou dnes na kontrolu držíme palečky✊
@rezena12 velká gratulace a radi te tu přivítáme ❤️
@lenulinka10 tyvado já maam porad strach ho hledat😄 ale budu to zkoušet, zítra začínám 14tt tak uvidíme ❤️ jinak druhy screening mam 1.3 ve 12.00 🤗🤗už aby to bylo ❤️❤️❤️
@kristynaprandl ja to zkusila rikam bud najdu nebo ne a ejhle fakt během pár minut ani jsem nemusela nejak moc tlačit na břicho 🥰 takze tohle bylo poprvé co jsem slyšela a našla. To poprvé byla určitě tepna. A na to jak jsem si myslela,ze je mimous dole,tak uplne tak dole neni. Ja jdu ve středu na první screening ve 12.00,tak už se nemohu dočkat. Hlavně aby bylo vše v pořádku 🙏🥰 jak se to prehoupne pres 20tt,tak pak už to bude utíkat 🥰 hlavně s těmi detmi to utíka fakt rychle.
@kristynaprandl Tak to moc dekuju! Moc si toho vážím a všem držím palečky já mám druhou kontrolu 17.1. bylo tak krásný na tom prvním vidět to tlucici srdíčko. Dala mi i fotku z ultrazvuku i když to vlastně do 3 měsíce není jisté tak mám i fotku fazolky ❤️
@lenulinka10 a kolik jsi vlastně ? Já nenašla ani ve 12+3tt napadla mě ta placenta vpředu kterou fakt má, takže je možný ze díky tomu, že maa před sebou placentu muzu hledat delsi dobu 🤷🏻♀️
Tak už se těším na tvoji fotku a info 🥰🥰
No úplně tybrdo, hrozně to utika 🤗zachviku máme mrnousky doma ❤️
@majina
Tak na druhy screening jdu paní doktoru Holubovi 🙂 tak uvidíme 🤗
@rezena12 a počkej až uvidí to maličký jak se tam mrská a skáče a mává rucickama❤️ hlavně ať je vše v pořádku 🥰
@kristynaprandl mockrát děkuji a ještě jednou se omlouvam že jsem sem tak vtrhla ❤️
@kristynaprandl jsem 11+5tt😊 jo to je pravda ze to může být tou placentou. Presne tak utíká a uteče to hrozne a za par budeme mít mrňousky u sebe❤ i když pres to leto si ten pupek nedovedu vubec představit 🤣 dcera narozena v květnu a syn v prosinci.
Ahoj holky, tak jsem po kontrole. A jsem celkem zklamana. Moje doktorka zaručovala nějakou mladou holku co hovno umí. Takže mi ukazala krásné mimi, a pak mi dala fotku téhle smouhy. Priserne. Nevím kolik váží ani nic. Ptala jsem se kde mám placentu, na to nedokázala odpovědět…no proste katastrofa. Ale mimin odpovida a je v pořádku. Tak aspoň to🙏🙏❤️❤️🍀
@rezena12 vítej mezi námi 😊
@lenulinka10 no radši si nepredstavuj ! 😄😄já se o třetí s manželem začala snažit už od května, ze Jako budu mít určitě jarní mimi, cellou dobu to nešlo.. všichni si ze mě delali srandu, že já jsem plodná jen na podzim ( oba kluky jsem počala v listopadu ) což o tom jsem nechtěla ani slyšet..protože jsou oba narozeni v půlce srpna a ty léta, to bylo peklo.. nenáviděla jsem to, domaa máme podkrovni byt takže i doma vklidu 33 stupňů, poslední 2 týdny jsem ležela pod stropním větrákem ve spodním prádle, rozvalená jak velryba a nehla jsem se ! 😄 otoky neskutečný..
ještě si kluci čekali až na den termínu, nehlo ani jednoho aby mě ušetřil a šel dřív 😡😄
takže se ZNOVU těším na letní mimi 🙈Chvála bohu ze je to jen červenec ale zase jsem někde četla ze bude jeden z nejteplejších roku 🙈
Máme se na co těšit
Já jsemm taky prosinec 🥰
@berushe14 podle fotky vypadá ze na přední straně 🙂 má ji před obličejem jako to moje dítě 😄
Je super ze je vše v pořádku ❤️❤️ na screeningu se zeptej na tu placentu ale tipuju vpředu má tam i ten “obláček nad sebou”
@kristynaprandl no ani si to nedokážu představit 🤣🤦♀️ my jsme třetí neplanovali vubec🙊 dcera je 26.5 a to už tenkrát byly pekny pařáky. Ta byla uplne hotova též jsme bydleli v podkroví. Tam je to přes léto na umření. Ale za pul roku jsme se stěhovali do svého,takže jsme to tam museli přežít 🤣 a červenec to uz budou pařáky urcite🙊 my jeste od minulého roku máme zaplaceny prodloužený víkend v červnu na Kvildě🙊🤣🤣 to bude super. Dneska se narodila tyden pred termínem a malej den po. Tak jsem zvědavá co třetí. Hlavně doufám,že to bude rychlovka. Dceru jsem rodila 26h. Syna 8 hodin. Tak třetí bych si přála max.4 hodiny🤣🤣🤣🤣
@kristynaprandl říkala nakonec ze na přední straně, ale ze zabira skoro celou delohu, takže nevím. U syna jsem ji měla myslím vzadu. Bojím se ze neucitim pohyby…
@lenulinka10 no pěkný prodlouženy víkend alias vyvalit někde břicho a odpocivat 😂😂 to si děláš srandu, 26hodin ???? To je teda masakr 🙏🏼🙏🏼hele ale jde vidět, ze se to s dalším tehu zkracuje tak ted by to mohlo byt rychlý 😄
A malý se narodil kolikateho? 🙂
Já rodila prvního 4 hod a druhého 2 hod 🙈😄 a to u druhyho syna začali kontrakce hned po 3 minutach, začalo to ve 23.00 v 00.30 jsme přijeli do porodnice a syn se narodil v 1.10 takže jet o půl hodky později rodim v autě, přijela jsem na 8cm.. teď mam fakt strach ze to nestihnu do porodnice 🙏🏼 to je fakt moje velká obava 😔
@berushe14 já měla u prvního vpředu, u druhyho vzadu,
Pohyby ucitis neboj, možná později ale ucitis.. samozřejmě budou tlumeny, je to hodně slabý oproti tomu když má na zadní straně..
ale vidět to jde i skytavky jdou vidět když maličké má 🙂 jen to nebudou přímo takový jako si měla u syna 🙂
Já byla taky zklamana když jsem ted zjistila ze ji maa maličké vepredu 🤷🏻♀️
@kristynaprandl třeba se ještě posune. Ale tak uvidíme. Jen teda doufám, ze to druhé nebude tak uskytane jako syn😂🙈 tomu jsem pak už “nedavala” až prestane, když už to bylo 15xdenne😂😂

@berushe14 neboj. Urcite je vse v poradku ❤