icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

kristynaprandl
6. led 2023

@berushe14 joo přesně nebo nejlepší bylo, když se člověk rozhodl jit spat a prcek začít škytat, paráda.. usinej, když ti skáče břicho
Nebo mým dětem strašně vadilo když jsem ležela na boku, tak dlouho mě do toho boku dloubaly až jsem se musela otočit na druhej 🙈😄

majina
6. led 2023

Ahoj holky, jsem ráda, že máme všechny pozitivní zprávy i když třeba ne veškeré informace, které jsme si přály 👍 Nevadí, hlavně že ta mimča jsou v pořádku🙏 Já dneska začínám 16. týden. V břiše už trošku cítím takové "vlnění, brnění" nebo jak to popsat....no kopání to ještě fakt není ale i tak je to hezký 🥰

Jinak já jsem úplně hotová z toho, že budu rodit v těch vedrech, že poslední dva měsíce už budou pařáky. Já to normálně nenávidím, nesnáším vyvalování u vody, opalování a tyhle aktivity spojené s létem a teplem 😂 a teď v tom mám jako rodit??? 😂😂😂 Bude to mazec, v paneláku vedro, ven budeme moc buď ráno a chvilku dopoledne a pak pomalu až na večer. Já se modlím ať v létě hodně prší a nejsou ta úmorná vedra 🙏

lenulinka10
6. led 2023

@kristynaprandl bohužel 26 hodin. Bylo to neskutečný. Druhý sice 8 hodin,ale o dost bolestivý. Tak se modlím at treti je rychlejší,ale zase jak píšeš aby jsme stihli dojed🤣🤣🤣 joooooo to je jasny to hodim nohy nahoru a budu si jen užívat 🤣 jedeme s chlapovo rodinou,tak se jich tam bude dost na děti 🤣 i dětí bude dost🤣 malej se narodil 7.12. Ježiši tak to ti úplně závidím tvoje rychlé porody🤣🥰

lenulinka10
6. led 2023

@majina jeee to je krásný uz 16.tyden🥰 No to jsme na tom úplně podobně uplne z toho mam hrůzu uz ted nosit pupík pres léto. Ja teda léto miluju,ale tenhle rok budu mít po no. Zadny koupačky opalovačky. Ven též budeme chodit bud rano nebo k večeru. Ono i v tom paneláku bude horko,ale to nějak zvladneme🥰

berushe14
6. led 2023

Jo holky ohledně těch veder, to už mám taky strach. Malos je šílený vodní živel a my s manželem vodu nesnášíme, ale je fakt ze všichni známí mají bazény na ulici máme tři sousedy kde můžeme zajít. Ale já si to s tím břichem nedovedu představit. A nejhorší je pro me jak oblect letní dítě? Malý je v únoru a to sem ho navlikala i doma. V létě na sobě nesnesl nic. Tak jsem zvědavá co bude.

siima12
6. led 2023

Já si tak říkám jak mimi obléknu až pojedu z porodnice pokud budou vedra?😂😁 body s krátkým a legíny.🤷‍♀️

berushe14
6. led 2023

@siima12 to podle me nemůžeme. Protože miminko nemá termoregulaci. Do krátkého rukávu bych nesla ani ve 40 stupních.

lenulinka10
6. led 2023

@berushe14 ja mam deti konec května a prosinec. Kdyz jsme jeli domu s dcerkou mela leginy a slabé body s dlouhým. Ale v červenci pokud bude pařák tak urcite kratky body a leginky. Dcera v tom květnu mela v porodnici jen krátké body a pak mi říkali at ji normalne vysleču do naha a necham jen v plince. Doma pak taky byla většinou jen v plince páč byly fakt hyce a byla uplne spocena potničky protivná. A pak jsme dávali ven jen krátký body a treba ponožky

berushe14
6. led 2023

@lenulinka10 Jo? Kamoska rodila koncem června a říkala ze cele leto byla malá v dlouhém rukávu

lenulinka10
6. led 2023

@berushe14 jojo. Ja jsem prave poučená od dcery. Fakt moc zbytečně neoblíkat. Někdy kdyz vidim ty miminka jak jsou hodne oblečený, tak je mi jich uplne líto. Tady je foto z 26.6 to ji byl mesic. Ale hned jak jsme přijeli domu byla převážně jen v body a nebo nahata. A bylo vidět,že ji tak je dobře. Max. Jsem přikryla nožičky treba slabou
plinkou,když spinkala. On si pak člověk na to přijde sám 😊

berushe14
6. led 2023

@lenulinka10 tak moc Dekuji. Jsem sama fakt zvědavá.

lenulinka10
6. led 2023

@berushe14 neni vubec za co😊 každý si své mimčo obleče, jak uzná za vhodné😊

berushe14
6. led 2023

Holky co založit skupinu na FB? Jen pro nás? Tady nechodí upozornění a nechtela bych o něco prijit. Sice nevím jak se to děla…ale?

rezena12
6. led 2023

@berushe14 dá se skupiny a nahoře vpravo je plus vytvořit skupinu

majina
6. led 2023

@berushe14 já bych taky raději FB

berushe14
6. led 2023

@rezena12 já to hledám a nenasla jsem to.

berushe14
6. led 2023

Jde to najit?

lenulinka10
6. led 2023

@berushe14 me to nejde. Páč je to soukromá skupina

majina
6. led 2023

@berushe14 super, jde to

lenulinka10
6. led 2023

@berushe14 ale nech to v soukromé. Jinak tam bude moc každý. Budu hledat

berushe14
6. led 2023

@lenulinka10 je soukromá. Veřejnou ani náhodou!

berushe14
6. led 2023

@majina Marketko tebe už mam

berushe14
6. led 2023

@lenulinka10 Leni nic?

berushe14
6. led 2023

@lenulinka10
@lenulinka10 Kdyžtak mi do zprávy nápis jméno zkusím té pozvat

lenulinka10
6. led 2023

@berushe14 jmenuji se jinak Sabča. Tady to mam jen tak😊 dobre napisu do zprávy. Nejde mi to najít

rezena12
6. led 2023

Holky tak se mějte hezky. Nechci vám kazit konverzace když já bych měla mít porod až v tom srpnu když bude vše ok. Hodně štěstí všem

marketan2
6. led 2023

@berushe14 mě to nejde nejít 🙈

berushe14
6. led 2023

@lenulinka10 sabi mas to v messengeru?

lenulinka10
6. led 2023

@berushe14 děkuji 🥰

berushe14
6. led 2023

@marketan2 tak mi taky do zprávy nápis jméno a já té zkusím pozvat