Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
Ahoj holky, jsem spis tichý pozorovatel, jelikož k Vám už zas tak nepatřím 🙈 termín dle transferu 31.7, dle UTZ 2.8 … ALE dnes se musím podělit o radost 🙂 našla jsem srdíčko s angelsounds!!! Jsem tedy 10+6, ale myslím, ze je to nezaměnitelné - jako když jede vlak 🙂
@leeela ak to je paráda a moc gratuluju 🎉Vy holky mate úplně štěstí a mě to moje malinký škvrně trápilo cely 3 tydny ! 😄
Jinak jsemm začala pěkně růst holky 🙈už mam 2kg na hoře 😄
@kristynaprandl ty máš krásný bříško 😍
@kristynaprandl v jakým si týdnu? Já se úplně ztratila jinak krásný!
Tak jsem ze sebe holky udělala pekneho idiota!!!
Fakt, jsem byla přesvědčena, ze mám GDM, tehotenskou cukrovku. Volala jsem na dia, aniž bych znala výsledky krve z odběru. Takže jsem musela volat na gyndu jak mi to vyšlo a jít na další odběr. Na gynde mi vyšlo 4,4 a na hemato 4,8…krásné jsem se vlezla do limitu.
Znovu volám na dia výsledky a sestra se me ptala jak jsem si merila glykemku, když nemám proužky. Tak jsem ji řekla, ze mi zbyly z minuleho těhotenství. Rok 2020. 🙈 jsou dva roky prošlé, takže mi ukazovaly kokotiny a já byla tak ve stresu, ze sem z toho měla tlak na hovno….zabte me až porodim!!!😂😂😂
@kristynaprandl jeeeeee❤ ja teda mam 6kg dole. Ale bříško roste pěkně 🥰 ale určitě uz taky konečně začnu něco pribirat muzu konečně normálně jist a užívám si to🤣🤣🙊 uz jsem v pyžamu🤣🙈
@majina dekujuu, z boku je krásný. Ale zepředu jsem úplně slitá 😄dekuju Market 😍
@rezena12 14tt 🙂)
@berushe14 takže žádná cukrovka se nekoná ? To mam radost 🙂 aspoň nemusíš dodržovat žádný jídelníček
@lenulinka10 nádhera ! Moc ti brisko sluší ❤️❤️🥰já taky papam a rada 😄
@kristynaprandl děkuji 🥰 tobě také 😊 ale nechci asi radši videt jaky bude v 9 měsíci 🙊🤣🤣
@lenulinka10 no to já taky ne, budeme mít fakt ty briska velky 😄😄🙈
@kristynaprandl ja mela o dost velký uz u syna nez u dcery. A ted si to nedovedu ani představit 🤣🤣🙊
No já se taky nechci vidět v 9 měsíci 😁 to bude buben. V prvním těhu jsem měla malé bříško to mi říkali i v porodnici.😁
Holky já se na ten angelsound vyprdnu hledám jak tatar ale nemůžu najít. Tak ho dám někam do skříně a vyprdnu se na hledání.
@siima12 tybrdo furt nic? Jaa zkousela i teď a musela jsem trosku dýl hledat a víc olejicku,, a musím s tím jakoby naklánět a naašlaa 😍 to je fakt o štěstí.. zkus pockat ještě par dni a uvidíš ale najdeš určitě ;)
@kristynaprandl asi přes ten svůj tuk nenajdu.😁 Zkusím ještě večer.
@berushe14 ja chtela poslechnout včera po obědě. A co tam dělalo to by me teda zajímalo 🙊🤣🤣 takové rány jsem v tom slyšela 🤣 jsem myslela,ze to mam rozbité a myslela jsem ze mi upadnou uši. Takze srdicko jsem slyšela asi tak jen 2 sekundy🤣 pak si tam zase řádilo. Moc pěkný poslech to byl🤣🤣🤣🤦♀️🙊
@lenulinka10 no však pravé, to byly rány jak prase ale já neposloucham déle než 30 sekund. Takže jsem slyšela asi tři rány a pretoceni a srdce slabsi a silnější podle toho co tam dělalo❤️❤️
@berushe14 taky posloucham jen chvilinku. A věděla jsem ze dele by to stejně nemělo cenu 🤣🤣🤣
Přesně, té chvilka bohatě stačí 😍
Holky tak těhotenství je věc ze nikdy nevíme co kdy přijde, mě je dneska zase po 3 týdnech blivno
Nechuť k jidlu.. aa celkově zas na 💩🙈
@kristynaprandl me bylo včera úplně priserne večer. Dopoledne jakž takz zvladam, ale odpoledne a večer…furt zle. Miliony slin, mám na to homeo a stejně to nepomaha. Jsem hotova fakt. Proto vstávám ve tři, abych stihla něco udělat.
@kristynaprandl ja mam břicho pořád stejný.. takže vlastně zadny 😁 už mě začínají podezdrivat, jestli jsem fakt těhotná 😁🙈
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat ještě? Je mi 38 a čekám první miminko, bohužel, můj manžel byl agresivní cvok, takže jsem si musela počkat. A do toho zdravotní stránka. Ale důležité je, že se to povedlo a moc se těším.
Dnes bych měla být 11+4, mám dnes v 18.45 konečně další kontrolu, tak jsem nervózní. A ještě k tomu jdu k nové doktorce, jelikož můj gynekolog mě jen psychicky stresoval a ta péče byla teda skoro nulová. Tak jsem zvědavá.
Příští týden 17.1. mám 1. Screening. Tak snad vše dopadne dobře.
Jinak do 8tt mi bylo docela fajn, jen mě děsně bolely prsa. Od 9tt ní začaly nevolnosti a teď jsou čím dál horší mi přijde. Do toho trpím na migrény. Takže paráda. Ale stojí to za to.
@lenulinka10 to je skvělá zpráva! Gratuluji! 🙂

@kristynaprandl jsi zlato 🥰 to budou nervíky máme tam být ve 12.00 hod.