icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

majina
11. led 2023

@lenulinka10 také moc moc gratuluji ❤️

kristynaprandl
11. led 2023

@lenulinka10 jeeeee tak druhý klucik 😍gratulace !! 🥰hlavně ze je zdravý ! 😍

kristynaprandl
11. led 2023

@lucca031 ahoj velká gratulace a ať je ti brzy lépe, dej vědět jak jsi dopadla naa kontrole ✊🏼✊🏼

lenulinka10
11. led 2023

Moc všem dekujeme holky🥰❤

lenulinka10
11. led 2023

@kristynaprandl anooo přesně tak🥰❤ uz všechno dohnal a odpovídá 12+6🙏😇

kristynaprandl
11. led 2023

@lenulinka10 brouček šikovný 😍už se těším až ho ukazes v cele své kráse.🥰
Jak se bude jmenovat vite ? 🙂

lenulinka10
11. led 2023

@kristynaprandl to ja se taky těším 🥰 i na vaše az to budeme mít všichni za sebou a užívat si je broučky❤🥰 jmeno absolutně nevíme 🙄 bude to trochu boj. Pac se mi skoro žádné nelíbí 🤣🤣🤦‍♀️ u holčičky jsme měli vybranou Stellinku🤣🤭 noooo smula🤣

lucca031
11. led 2023

Ahoj holky, tak doktorka mě vzala až v 20.35, dobrý skluz. Ale mimčo se má k světu, dělalo tam kotrmelce. To je hlavní. A docela dost povyrostlo, už jsme 12+1, tak to dohnalo. Tak příští týden hurá na screening.

terezis007
11. led 2023

Ahoj holky, tak dnes konečně první screening ❤️ prý je to model 😁 nakrucoval se pěkně, to má po ségře 😁 ta se v břiše taky předváděla. Mimco je zdravý, všechno v pořádku a konečný TP 17.7. a je to kluk 😀

kristynaprandl
12. led 2023

@lenulinka10 Ajeje tak to jsem zvědavá, které vyberte 🥰
@terezis007 jeeee to je skvělá zprava ! A samí kluci, to jsem zvědavá kdo to první rozbije holčičkou❤️
@siima12 ty jdeš kdy na další kontrolu? 🤗

kristynaprandl
12. led 2023

@lucca031 tak to už pomalu spím 😄😄😄 hlavní, ze je vše v pořádku ❤️

berushe14
12. led 2023

Holky vsem moc gratuluji za dobre zprávy. My jedeme zítra. A fakt mám šílený strach, ze to nebude v pořádku😭

siima12
12. led 2023

@berushe14 Neboj se, vše bude v pořádku. Hlavně se nestresovat.🍀❤️

lenulinka10
12. led 2023

@terezis007 jeeeee moc gratuluji je krásný 🥰❤ také chlapeček jako my💙

lenulinka10
12. led 2023

@kristynaprandl no to my jsme taky zvědavý 🤣🤣🤭

kristynaprandl
12. led 2023

@berushe14 tak Verů, jsi na řadě s holčičkou😄✊🏼✊🏼 všechno bude v pořádku ❤️

lenulinka10
12. led 2023

@berushe14 nebooooj❤ ja jsem se taky bala mela jsem strach,ze bude něco špatně. To si myslim,ze ma každý před screeningem. Ale vsechno bude určitě v pořádku ✊❤

kristynaprandl
12. led 2023

Počkejte před druhým screeningem to zas budeme stresovat 😄 co vím tak ten je za cele tehu největší co se tyče vrozených vad orgánů.. tak z toho budeme mít taky určitě nahnano 😄
Ale strašně se na nej těším už aby bylo 1.3 😄😍

berushe14
12. led 2023

@kristynaprandl
@lenulinka10 me třeba dneska kamoska co měla 43 řekl, ze ji i gyn řekla ať tam nechodí ze je to zbytečný stres. To bych asi nedala. Čekala pate dítě. A nikdy neměla problém. Holky zítra o tomto čase snad už budeme v klidu. A doufám, ze nám pan doktor řekne jestli uvidí kluka nebo holku 🙏

kristynaprandl
12. led 2023

@berushe14 tyblsho to já taky ne.. v kolik jdeš ?
Holky teď koukám na výměnu manželek.. prosimvas mate doma taky režim ( rutinu) pro deeticky ? Já bych si to bez toho nedovedla představit🙈
Synové se chodi koupat večer a spat nejlépe na cas.. a obed většinou se taky snazim
Nedovedu si predstavit ze by mi děti třeba v 9 hodin večer skakali po hlave 🙈

berushe14
12. led 2023

@kristynaprandl též koukám. U nás je večer režim a dopolední spani plus minus stejná doba. Ale vyloženě rutinu nemáme. Ale body, které se opakuji každý den.

berushe14
12. led 2023

@kristynaprandl kazdopadne vidis ten knír té slovenky🙈?

kristynaprandl
12. led 2023

@berushe14 tak počkej na druhy dil, koukám naa voyo a mazec
Joo videla jsem 🤭😄

berushe14
12. led 2023

@kristynaprandl Jo jinak jdu na 10:15 zítra. A ještě musíme na úřad zeptat se na přídavky.

lenulinka10
12. led 2023

@kristynaprandl režim máme bez toho bych se asi zbláznila. Maji ho deti od malička. Nechapu ten kdo nemá režim. Samozřejmě každého věc. Malej kdyz chodi do skolky chodi spat v 18.30-19.00 dcera 19.30-20.00. A víkendu chodi oba do 20.00. Večer jsem rada,ze máme klid.

berushe14
12. led 2023

@lenulinka10 u nás to stejne. Chodit 18:30 usne půl osmé, ale už o něm nevím.

majina
12. led 2023

Ahoj holky, tak já dnes byla u gynekologa, odebírali mi krev na triple test a ještě mě jako starou prvorodičku poslal na fetální echokardiografii (vyšetření srdce miminka). Nevím no, přijde mi to zbytečné, když je všechno v pořádku jak u něj, tak i na tom 1. screeningu a u diabetologa úplně ukázkové. Ale nebudu dělat frajerku a půjdu tam.
Dneska ten náš malý bojovníček pěkně řádil, tak jsem šťastná, že se má k světu 🙏

terezis007
12. led 2023

@kristynaprandl jo, silnej ročník 😁 samí chlapi.
Režim máme, jak doskáčou ovečky na déčku, jde se spát 😀
@lenulinka10 dcera mi už předevčírem říkala mámu, stejně to bude kluk 😁

berushe14
12. led 2023

@lucca031 nejsi náhodou z FM?

kristynaprandl
12. led 2023

@majina Market a tobě na 1 screenu vyšetřovali srdicko?
Coo takhle vím tak to se děla až na druhým, teprve tam se poznají možné srdeční vrozené vady atd,.
Tak buď rada ze tam jdeš aspoň budeš vědět dřív ze je srdicko v pořádku 🙂
Mě naa prvním screeningu jen pouštěla srdíčko a koukala kolik má frekvenci 🙂
Na tom druhým se kouká na průtoky srdcem jesrlli správně funguji ty tepny apod 🙂 což se dozvíš na tom samotném vyšetření srdicka
Takze určitě nejdes zbytečně 🙂

Strana