icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

majina
12. led 2023

@kristynaprandl nějaké průtoky zmiňoval ale přesně nevím....no zase je pravda, že lepší více vyšetření než něco zanedbat ale myslela jsem, že bude stačí ten 2. screening, na který jdeme 13.2. ale tak nevadí, předtím ještě dojedu na tohle.

lenulinka10
12. led 2023

@kristynaprandl nam zkoumala i srdíčko. Ukazovala krasne proudění rychlost krevního toku. Modrá a červená barva jak to tam proudí. Snad jsem to napsala dobře🤣 rikala, ze tak to má být. Ze je to správně.

lucca031
12. led 2023

@berushe14 jako malinká jsem tam bydlela. Pak ve Frenštátě a teď už 12 let Brno. Pročpak?

kristynaprandl
12. led 2023

@majina tak to asi doktor děla jinak 🙂 mě dělala průtoky moje v těch tepnách po stranách břicha kvůli ty preeklampsii no ale dobrý a srdicko jen poslouchala říkala 164 úderu za minutu a říkala ze to je dobré 🙂 já tam byla všehovšudy 10 minut což jsem čekala víc 🤷🏻‍♀️ těším se na ten druhy 😍

berushe14
12. led 2023

@lucca031 tys bydlela ve Frenu? Odtamtud jsem. Já té zkoušela hledat na fb. Tak mi vyjela jedna z Fm tak jsem si říkala jestli to nejsi ty

berushe14
12. led 2023

@lucca031 tak to máme dost společných přátel na fb

majina
12. led 2023

@lenulinka10 jooo, tak tohle nám dělal taky 😂 modrá a červená barva, to si pamatuji 🤭😂

No to je jedno, jedno vyšetření navíc vydržím 👍 hlavně, že nemusím na odběr plodové vody...teda zatím 🙏

lenulinka10
12. led 2023

@majina jooo určitě 😊 to je to nejmenší. Nwm zda to dělají všem. Ale nam to dělali u všech v tom 13tt,ze koukali i na srdicko. Manzel mel vrozenou vadu se srdickem,ale jsou jen 3% aby to měli potomci. Takze to je skoro nic 😊 ale možná proto to raději zkoumají

lenulinka10
13. led 2023

Dobre rano holky. Dneska jsem měla šílený sen😔 ze miminku přestalo byt srdíčko. Takze jsem od 6 vzhuru. Hned jsem vytáhla angelsounds a musela jsem si ho poslechnout❤ bože to jsou hrozné sny😢 hned me to vzbudilo. Doufám,že aspon vám se zdálo něco pekneho😊

terezis007
13. led 2023

@lenulinka10 já mám poslední dobou dost hororové sny skoro každou noc 😞 ale na štěstí ne o miminku. Na příklad na dnešek dost živý sen o poltergeistu. Málem mi zboural barák 🙄 a nedávno mě honil klaun 🙈

berushe14
13. led 2023

@lenulinka10 tyhle sny mívám běžné. Je to šílené. Jednou se mi zdálo, ze jsem musela rozsekat mačetou malého Daniela, abych ho zachránila od nějaké šílené zombie nemoci🙈

lenulinka10
13. led 2023

@terezis007 ty blaho no taky pěkné 🙄
@berushe14 to mas pravdu jsou to hrozné sny. Ježiši takové hororové sny😬 nejhorší je,ze kdyz se mi zda něco takove skaredeho,tak potom už neusnu😏

berushe14
13. led 2023

@lenulinka10 no po takových snech už člověk fakt spát nemůže. Jenže já mám fakt interval od 3-5 nespim každý den.

lenulinka10
13. led 2023

@berushe14 ty blaho. No ja mam ted poslední dny štěstí na to,ze vstávám hodinu před tím než mi ma zazvonit budík 😬🤣🙄 takze super. Většinou me vzbudi curani jenze kdyz vim,ze za chvili mam vstavat,tak už neusnu ze jo🤦‍♀️

berushe14
13. led 2023

@lenulinka10 já curam co hodinu max dvě. Takže me je celkem jedno v kolik se vzbudim. Ale od těch 3 mám problém zabrat

majina
13. led 2023

Jsem ráda, že v těch šílených snech nejsem sama. Nedávno ukazovali v televizi, že v Anglii se strašně dlouho čeká na sanitky, do toho jsme se s manželem bavili jak to letos budeme a miminem dělat na chatě no a co se mi nezdálo? Že mi dítě spadlo do zamrzlého potoka, který máme u zahrady a sanitka prostě nejela a nejela. Já chtěla dítě zahřát ale tím jsem ho udusila....to byl pro mě zatím nejhorší sen.
V noci se strašně budím, dneska jsem třeba byla vzhůru od 2 do 4, prostě mi nejde usnout a ráno samozřejmě nechce vstávat.

berushe14
13. led 2023

Tak už sedíme a čekám kdy nás vezmou🙏🍀

kristynaprandl
13. led 2023

jdzisi marja tak to mě se nic takovýho vůbec nezda, mě se zdálo hodně zezacatku, vlastně nejhorší pro mě zatím bylo, když jsem měla sen, že to bude holka,. Ze mi ji pošle babička, která umře.. shodou okolnosti má narozeniny taky v červenci.. toho se strašně bojím protože když se mi zdalli na začátku sny s pohlavím, tak to vyšlo byly to kluci jako ve snech 🙂
Tak uvidíme no,,ale to ze nám někdo umře je už pravidlem v měn těhu, v prvním těhotenství manzeluv strýc, ve druhem manzeluv táta a vždy jsme měli kluky a teď tohle
Mam z toho dost nahnano, babička je jestte taková za ta to má za par 😔🙏🏼

terezis007
13. led 2023

@kristynaprandl držím pěsti ať se sen nevyplní. Mě taky hned jak táta v prosinci umřel řekli, že to bude určitě kluk za něho a ono jo 😀

kristynaprandl
13. led 2023

@terezis007 anojo, to je pravda 🙏🏼
No já bych tak moc holku chtěla, ale aby nikdo neumrel 😄

berushe14
13. led 2023

Ahoj holky, takže jsme dopadli tak, ze preeklampsie potvrzena, a máme riziko na downa 1:889, sijove projasneni bylo 2,89 a nejvyšší norma je 2,7. Takže v pondělí genetika a uvidíme co budeme dělat dal. Vedela jsem ze to špatně dopadne.

kristynaprandl
13. led 2023

@berushe14 cože ? Tak mě teda na screeningu řekla ze naměřila 1,4 a max je 3mm mam zato tak to koukám ze to je všude jinak .. Tyblaho no a co ti nabízejí dal ? Plodovku?

kristynaprandl
13. led 2023

@berushe14 a nosní kustka byla přítomna ?

berushe14
13. led 2023

@kristynaprandl byla diky ni mi to zvedl na 1:2100

berushe14
13. led 2023

@kristynaprandl krevní test za 12litru na který nemáme, ale prý existuje ještě jeden na pojišťovnu, tak to zkusíme domluvit v pondělí na genetice

kristynaprandl
13. led 2023

@berushe14 já si myslím ze to dopaadne v pořádku když i ta kustka tam byla, akorát skrz tu preeklampsii budeš muset brát leky až do porodu

berushe14
13. led 2023

@kristynaprandl Jo už jsem volala a čekám na recept

kristynaprandl
13. led 2023

@berushe14 achjo to me štve, a nějaká dobra zprava aspoň? Pohlaví ? Pokud ti budou brat plodovku tak aspoň budeš vědět pohlaví 100% 🥰

terezis007
13. led 2023

@berushe14 🥺 to mě mrzí, ale určitě to dopadne dobře. Držím pěsti a budu na tebe v pondělí myslet
@kristynaprandl přesně tak, aby nikdo neumřel

lenulinka10
13. led 2023

@berushe14 držím moc palečky at vse dopadne v pořádku 🙏🙏❤

Strana