Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@kristynaprandl nic ani fotku nemám.
Holky diky
Asi si budete holky myslet ze jsem magor, ale už par let se nechávám léčit na dalku, jednou paní, nechávám čistit i malého. Ta mi dneska řekla, ze se divala a miminko je zdrave a už podruhe mi psala ze je to prý holcicka.
@berushe14 nejsi blázen, nahodou já tyhle věci uznávám ;) a věřím tomu! 🙂
Takže doufám ze nám ji brzy potvrdis🥰
@kristynaprandl to doufám u já❤️ jen ať je to miminko fakt zdrave.
Holky co vy a chutě na čem ujíždíte? Já momentálně na sladkém 🤣🙈 jinak ze slaneho si dam max.bramburky. To jsem snědla dneska celej pytel na posezení🤦♀️🤣
@lenulinka10 no tak já musím mít každý den bramboráky, hrozně na nich teď ujíždím 🙈 a manžel už je ze mě vyřízený, protože furt smaží bramboráky 😅 ale já si nemůžu pomoct 🤣🤣🤣
@lenulinka10 ja taky ujíždím poslední dobou na sladkém 😁 slané mě už moc neláká jako na začátku 🙈
@lenulinka10 slaný 😁 nejradši brambůrky nebo oříšky v těstíčku 🤤🤤🤤 při dceři to bylo jediné sladký a to teď nemůžu ani vidět 🤣
@berushe14 ten druhy😍
@lenulinka10 od vseho něco dřív jsem nemohla cítit okurky a teď je milluju, moje mamka při mě jedla taky hodně okurky 😄😄
No a jinak s chuti si dam jak čokoládu tak bramburky ale spis jedu sladký 😄😄🥰
@kristynaprandl ja u první dcery ujizdela na sladkém u syna na slanem tam to muselo byt abych si dala něco sladkého. A ted u maleho v bříšku jedu sladky🤣 je zajímavý jak je to pokaždé jiné. Ted mam tehu a chutě jako u dcery a je tam chlapeček. 😊
@marketan2 jeeee tak to se manželovi nedivím 🤣🤣🙊 ale proste kdyz je chut, tak to člověk musí mít 🤣
Holky, máte ještě "ranní nevolnosti"? Já už si přijdu divná, všichni kolem říkají jak už bych ve 14 týdnů žádný mít neměla a všechno se vrátilo do normálu ale mě je stejně špatně jako před 3 týdny 🙈 to samý že mám určitě zánět močáku, protože není možný abych běhala pořád na záchod 😀 že oni to tak neměly. Že v tom nejsem sama 😇😆
@terezis007 taky chodím neustále na malou a zánět rozhodne nemám. Měla jsem to stejně i u syna. Pak se to postupně ještě zhoršovalo.
@terezis007 me je spatne jen nez se nasnidam. Pak už je mi cely den naštěstí dobře 🙏 cca před tyden mi skoncili celodenní nevolnosti a jsem za to šťastná pac uz jsem fakt nemohla. Na malou uz taky nechodím tak často jako na začátku to jsem chodila snad 10× do hodiny. To uz se taky zlepšilo. Ale určitě na tom není nic, když chodíš často nejaky zanet mocaku atd🤣 každý to ma jinak.
@lenulinka10 já zas nemůžu snídat plánuje mi cely den zle. První jídlo oběd, jinak trpím cely den. To je divné jak to má každý jinak😂
@terezis007 občas to taky přijde no, z cela nahodou se mi udela zle a pak dobrý 🤷🏻♀️
Každopádně holky tak dneska už jssem si zcela jistá ze citim první pohyby 😍 začínám 15tt a dneska je to častější dloubaní jakoby nicim nezaměnitelné 🤗🤗
@kristynaprandl já jsem 14tt a někdy mám taky pocit, ale není to blbost, když máme placentu na přední straně? Vím od kamosekmze necitily pohyby ani ty silné…
@lenulinka10 je statečný 🤣🤣🤣 vždy kroutí očima ale jde a bramboráky udělá 🤣🤣 u syna to byli langoše a u holky zas kyselé zelí 🤣🙈 a teď bramboráky 😅 jsem zvědavá na pohlaví 🤔🤣🤣
@kristynaprandl jeeeee to je krásný 🥰❤
@berushe14 necítím je přímo uprostřed ale spis po stranách 🙂 neebo dole kousek od mocaku, koukala jsem na net a vicerodicky cítí už brzy 🙂
Za mee to 100% pohyby jsou 🥰
@kristynaprandl ja u druhého cítila cca v 16 tydnu. Takze to urcite bude ono. Kort kdyz čekáme třetí miminka,tak to budeme citit o něco dříve 🥰 uz se na to taky těším ❤

@kristynaprandl no nam za pul roku od narození dcera zemřel dědeček maminky tatínek. A za další pul rok manželovo děda 😔 je to hrozně smutné. Urcite to byl jen sen🙏 a všichni budou v poradku 😊 a uzivat si miminka.