icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

lenulinka10
13. led 2023

@kristynaprandl no nam za pul roku od narození dcera zemřel dědeček maminky tatínek. A za další pul rok manželovo děda 😔 je to hrozně smutné. Urcite to byl jen sen🙏 a všichni budou v poradku 😊 a uzivat si miminka.

berushe14
13. led 2023

@kristynaprandl nic ani fotku nemám.

berushe14
13. led 2023

Holky diky

tynuska77
autor
13. led 2023

@berushe14 ach jo, to mě mrzí 😔 třeba se to nepotvrdi a bude vše v pořádku 🍀

berushe14
13. led 2023

@tynuska77 nepotvrdi. Vedela bych kdyby miminko bylo nemocné.

berushe14
13. led 2023

Asi si budete holky myslet ze jsem magor, ale už par let se nechávám léčit na dalku, jednou paní, nechávám čistit i malého. Ta mi dneska řekla, ze se divala a miminko je zdrave a už podruhe mi psala ze je to prý holcicka.

kristynaprandl
13. led 2023

@berushe14 nejsi blázen, nahodou já tyhle věci uznávám ;) a věřím tomu! 🙂
Takže doufám ze nám ji brzy potvrdis🥰

berushe14
13. led 2023

@kristynaprandl to doufám u já❤️ jen ať je to miminko fakt zdrave.

lenulinka10
13. led 2023

Holky co vy a chutě na čem ujíždíte? Já momentálně na sladkém 🤣🙈 jinak ze slaneho si dam max.bramburky. To jsem snědla dneska celej pytel na posezení🤦‍♀️🤣

marketan2
13. led 2023

@lenulinka10 no tak já musím mít každý den bramboráky, hrozně na nich teď ujíždím 🙈 a manžel už je ze mě vyřízený, protože furt smaží bramboráky 😅 ale já si nemůžu pomoct 🤣🤣🤣

tynuska77
autor
13. led 2023

@lenulinka10 ja taky ujíždím poslední dobou na sladkém 😁 slané mě už moc neláká jako na začátku 🙈

terezis007
13. led 2023

@lenulinka10 slaný 😁 nejradši brambůrky nebo oříšky v těstíčku 🤤🤤🤤 při dceři to bylo jediné sladký a to teď nemůžu ani vidět 🤣

berushe14
13. led 2023

Holky, kdyby to byla malá Polášková, tak bych koupila na převoz z porodnice tenhle krásný overal. Který se vám libi víc?

majina
13. led 2023

@berushe14 posílám co nejvíce štěstí a věřím, že nakonec všechno dobře dopadne 🙏 jaké léky ti dali na tu preeklampsii? Já beru Aspirin. Měla jsem pro jistotu i holtera a tlak během dne krásně v normě, včera na gynekologii 130/80. Já jsem celkově nějaká divná 😂

kristynaprandl
13. led 2023

@berushe14 ten druhy😍

kristynaprandl
13. led 2023

@lenulinka10 od vseho něco dřív jsem nemohla cítit okurky a teď je milluju, moje mamka při mě jedla taky hodně okurky 😄😄
No a jinak s chuti si dam jak čokoládu tak bramburky ale spis jedu sladký 😄😄🥰

berushe14
14. led 2023

@majina napsal anopyrin, ale to jeste budu muset resit s hemato. Jestli to vubec budu moct brat

berushe14
14. led 2023

@majina jeste mi doporucil brat magnezium, protoze jsem mela sileny tep, ale to mam i normalne a mimino mela 169, myslim teda ale to mel i muj syn. Tak uvidime.

lenulinka10
14. led 2023

@kristynaprandl ja u první dcery ujizdela na sladkém u syna na slanem tam to muselo byt abych si dala něco sladkého. A ted u maleho v bříšku jedu sladky🤣 je zajímavý jak je to pokaždé jiné. Ted mam tehu a chutě jako u dcery a je tam chlapeček. 😊

lenulinka10
14. led 2023

@marketan2 jeeee tak to se manželovi nedivím 🤣🤣🙊 ale proste kdyz je chut, tak to člověk musí mít 🤣

terezis007
14. led 2023

Holky, máte ještě "ranní nevolnosti"? Já už si přijdu divná, všichni kolem říkají jak už bych ve 14 týdnů žádný mít neměla a všechno se vrátilo do normálu ale mě je stejně špatně jako před 3 týdny 🙈 to samý že mám určitě zánět močáku, protože není možný abych běhala pořád na záchod 😀 že oni to tak neměly. Že v tom nejsem sama 😇😆

berushe14
14. led 2023

@terezis007 taky chodím neustále na malou a zánět rozhodne nemám. Měla jsem to stejně i u syna. Pak se to postupně ještě zhoršovalo.

lenulinka10
14. led 2023

@terezis007 me je spatne jen nez se nasnidam. Pak už je mi cely den naštěstí dobře 🙏 cca před tyden mi skoncili celodenní nevolnosti a jsem za to šťastná pac uz jsem fakt nemohla. Na malou uz taky nechodím tak často jako na začátku to jsem chodila snad 10× do hodiny. To uz se taky zlepšilo. Ale určitě na tom není nic, když chodíš často nejaky zanet mocaku atd🤣 každý to ma jinak.

berushe14
14. led 2023

@lenulinka10 já zas nemůžu snídat plánuje mi cely den zle. První jídlo oběd, jinak trpím cely den. To je divné jak to má každý jinak😂

kristynaprandl
14. led 2023

@terezis007 občas to taky přijde no, z cela nahodou se mi udela zle a pak dobrý 🤷🏻‍♀️
Každopádně holky tak dneska už jssem si zcela jistá ze citim první pohyby 😍 začínám 15tt a dneska je to častější dloubaní jakoby nicim nezaměnitelné 🤗🤗

berushe14
14. led 2023

@kristynaprandl já jsem 14tt a někdy mám taky pocit, ale není to blbost, když máme placentu na přední straně? Vím od kamosekmze necitily pohyby ani ty silné…

marketan2
14. led 2023

@lenulinka10 je statečný 🤣🤣🤣 vždy kroutí očima ale jde a bramboráky udělá 🤣🤣 u syna to byli langoše a u holky zas kyselé zelí 🤣🙈 a teď bramboráky 😅 jsem zvědavá na pohlaví 🤔🤣🤣

lenulinka10
14. led 2023

@kristynaprandl jeeeee to je krásný 🥰❤

kristynaprandl
14. led 2023

@berushe14 necítím je přímo uprostřed ale spis po stranách 🙂 neebo dole kousek od mocaku, koukala jsem na net a vicerodicky cítí už brzy 🙂
Za mee to 100% pohyby jsou 🥰

lenulinka10
14. led 2023

@kristynaprandl ja u druhého cítila cca v 16 tydnu. Takze to urcite bude ono. Kort kdyz čekáme třetí miminka,tak to budeme citit o něco dříve 🥰 uz se na to taky těším ❤

Strana