Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@kristynaprandl no to střeva urcite nebudou 🥰 me to začalo vzdycky takové jako kdyby bublinky a pak jak píšeš😊
@kristynaprandl
@lenulinka10 já taky sem tam cítím bubliny, ale většinou to byl prd, když to řeknu blbě😂😂 ale teď pravé bubliny tak asi třikrát a žádný prd, tak ze by mimi?🙏❤️
@berushe14 to mam taky takové bublinky. Ale jsem si jistá,ze to ono jeste neni. Jeste je brzo jsem 14tyden. Myslím,tak 1-2 tydny a mohlo by to přijít,ale těžko říct. U první dcery jsem to začala cítím v 18tt. U druhého v 16tt. Rika se,ze vicerodičky to cítí dřív. Tak se nechám překvapit kdy to přijde 😊
Ahoj holky 🙂 dneska prinesl manžel dvě velká jablicka pro kluky, já jablka nejim, oteče mi z nich pusa zevnitř a maam takový bolaky, nemůžu moc peckoviny prý nějaká menší reakce alergicka..
takže jsme jim je nakrájeli a jaa tak koukám tak na ten ohryzek a ještě jsem ho ohlodala, vlastně oba dva 😄😄manžel se na mee otočí a řekne
“Tyvole ty máš chutě! Jsem te nikdy neviděl jist jablko” 🤣
Nojono, nikdy nemůžu vědět, na co bude mít zrovna maličký chuť 😄😄zejo ! 😄
Jestte jsemm chodila a užírala dětem, bylo tak krásně šťaavnaty !! 😄😄
Starší syn už mě “poucoval” ze já měla ohryzky, ze to stačí 😄
Jo a naajednnou alergie nikde ! 😄😄
@kristynaprandl ahoj. Tak to máme něco podobného me po jablku hrozne svědí krk. Nejspíš taky nějaká alergie a to jsem jablka milovala. Ale vždycky v těhotenství mi to nevadilo. Ted jsem to teda jeste nezkoušela,ale u dětí jsem ujizdela na ovoci a tam proste nic. Je to zajímavé 🤣
@lenulinka10 je to zvláštní 😄 já trpím i sezonní alergii, pyly, břízy apod.. bez léku to nedávám a v těhotenství je vse jakoby nic 😄🤷🏻♀️
@kristynaprandl tyo tak to je mazec. Ale zase pro tebe aspon dobré😊 jak se cítíš?
@lenulinka10 Noo únava strašná porad .. ale už je mi dobře, občas bolehlav ale jde to a co ty ? 🙂
@kristynaprandl unavena jsem taky,ale uz bych rekla,ze ne tolik. Kdyby me nebolely prsa a rano jsem neměla nevolnosti naštěstí jde o par minut. Tak jako kdybych těhotná nebyla🤣😊 a chutě mam šílený no. Ale za to jsem teda rada😊
Ahoj holky, prosím vás co si berete na bolest hlavy??? Trpím migrénami a ta bolest je už nesnesitelná 🤦♀️🤦♀️ zkusila jsem masáž krku, teplé i studené zabali a prostě nic nezabírá 🥺 vím že je nejlepší to vydržet ale teď je to teda šílené 🙄🥺
@marketan2 ahoj. Ja kdyz me bolela hodne hlava jsem vzala paralen 500. Ten se v těhotenství normálně může 😊
@lenulinka10 tak ten mi na migrénu právě vůbec nezabírá 🥺🥺
@marketan2 no me taky skoro vůbec ne. Ale tentokrát pomohl. Jinak vubec nwm co😏😔
@lenulinka10 musím se poradit s doktorem protože tohle je šílený 🤦♀️ děkuji moc za radu 😊
@marketan2 jo to bude nejlepší 😊 no neni vubec za co. Moc jsem ti nepomohla
Ahoj holky, mám za sebou fakt běsný víkend plný zvracení, průjmu a šílené bolesti hlavy. To byl fakt hnus. Přijde mi, že ta nevolnost je čím dál horší.
Zítra mě čeká první screening, takže dnes nervy na pochodu. Do toho nemůžu už x týdnů spát mezi půlnoci a 4 hodinou ranní. Takže mám dost.
@marketan2 taky budu dnes volat doktorovi, co si vzít na tu hlavu, protože paralen mi nezabírá.
@berushe14 Veru, držím pěsti!
Ahoj holky. Nejspíš jsem chytla něco od syna začíná mě bolet v krku a mam dráždivý kašel. Nejaky typy co by mi pomohli popřípadě jestli můžu nějaké léky? Dr.volat nechci pac ta by mi poslala hned antibiotika aniž by me videla🙄
@lucca031 Tyblaho a nechytla si nějakou střevní chřipku když i prujem?
Nebo to mas takto normálně od začátku tehu? Budu zitta držet všechny palce ✊🏼a dej vědět ❤️
@lenulinka10 jojoo nějaký tabletky na bolest v krku jsou já je taky brala, je to septilen 🙂 a na kasel vůbec nevím 🙈
@kristynaprandl jojo ty mam spis bych potřebovala na ten kašel 🙄 je to opruz
Holky, šly byste do odběru plodové vody? Mám obavu, že mi to budou zítra vzhledem k věku nabízet. Ale já mám z toho strach.
@lucca031 pokud by to nebylo vyloženě nutné, tak ja bych do toho nešla.
@lucca031 nejde to případně nahradit tím odběrem krve .. nevím teď přesně stalo to myslím 10-15tisic… šla bych idealne do toho i za ty peníze … jinak dle pravděpodobnosti co vyjde bych se možná ještě rozhodovala … kamarádce doporučili kvůli věku hlavně to házelo blbé čísla … a říkala ze je tam pravdepobnost ze po tom odběru přijde o zdravé dite 1:100 ze to riskovat nebude … měla myslím 1:50 pravděpodobnost downa.. ale prý to udělal hlavně věk …ja bych šla do toho odběru krve pokud to dokáže nahradit
Tak holky ve středu odběr choriovych klku, ve 20tt speciální kardio, a pak ještě něco. Už je toho na me moc.
@berushe14 tys teď byla na plodovce ? A kdy budeš mít výsledky ? Bude všechno dobrý !
@kristynaprandl jdu ve středu. V pátek mi budou volat základní info o vládách a pohlaví. A za 3 týdny další genetické vady, co proste chce vědět geneticka. Manžel má aberaci na 9chromozomu a ona chce presne vědět jak se bude chovat.
@kristynaprandl na plodovce jsem byla u syna. Tam už jsme klky nestihli.
@berushe14 jeee tak to je skvělý i to pohlaví takhle vědět na 100% takže si věděla i u syna viď 🙂 a syn je zdravý a bude i druhy broucek 😍 budu na tebe myslet moc!
@kristynaprandl Dekuji. Jsem docela dost vystresovana. Což nedělá dobre ani mi ani prckovi. U syna jsme to taky věděli docela brzo. Já furt doufám v tu holcickou, ale to chlapa odvezou.

@lenulinka10 Anoo ❤️ale jen vklidu když jsem s soustredim se na tak to cítím ❤️jako kdyby se mi otřela ryba vevnitř, no střeva to nejsou 😄😍😍