icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

kristynaprandl
14. led 2023

@lenulinka10 Anoo ❤️ale jen vklidu když jsem s soustredim se na tak to cítím ❤️jako kdyby se mi otřela ryba vevnitř, no střeva to nejsou 😄😍😍

lenulinka10
14. led 2023

@kristynaprandl no to střeva urcite nebudou 🥰 me to začalo vzdycky takové jako kdyby bublinky a pak jak píšeš😊

berushe14
14. led 2023

@kristynaprandl
@lenulinka10 já taky sem tam cítím bubliny, ale většinou to byl prd, když to řeknu blbě😂😂 ale teď pravé bubliny tak asi třikrát a žádný prd, tak ze by mimi?🙏❤️

lenulinka10
14. led 2023

@berushe14 to mam taky takové bublinky. Ale jsem si jistá,ze to ono jeste neni. Jeste je brzo jsem 14tyden. Myslím,tak 1-2 tydny a mohlo by to přijít,ale těžko říct. U první dcery jsem to začala cítím v 18tt. U druhého v 16tt. Rika se,ze vicerodičky to cítí dřív. Tak se nechám překvapit kdy to přijde 😊

kristynaprandl
15. led 2023

Ahoj holky 🙂 dneska prinesl manžel dvě velká jablicka pro kluky, já jablka nejim, oteče mi z nich pusa zevnitř a maam takový bolaky, nemůžu moc peckoviny prý nějaká menší reakce alergicka..
takže jsme jim je nakrájeli a jaa tak koukám tak na ten ohryzek a ještě jsem ho ohlodala, vlastně oba dva 😄😄manžel se na mee otočí a řekne
“Tyvole ty máš chutě! Jsem te nikdy neviděl jist jablko” 🤣
Nojono, nikdy nemůžu vědět, na co bude mít zrovna maličký chuť 😄😄zejo ! 😄
Jestte jsemm chodila a užírala dětem, bylo tak krásně šťaavnaty !! 😄😄
Starší syn už mě “poucoval” ze já měla ohryzky, ze to stačí 😄
Jo a naajednnou alergie nikde ! 😄😄

lenulinka10
15. led 2023

@kristynaprandl ahoj. Tak to máme něco podobného me po jablku hrozne svědí krk. Nejspíš taky nějaká alergie a to jsem jablka milovala. Ale vždycky v těhotenství mi to nevadilo. Ted jsem to teda jeste nezkoušela,ale u dětí jsem ujizdela na ovoci a tam proste nic. Je to zajímavé 🤣

kristynaprandl
15. led 2023

@lenulinka10 je to zvláštní 😄 já trpím i sezonní alergii, pyly, břízy apod.. bez léku to nedávám a v těhotenství je vse jakoby nic 😄🤷🏻‍♀️

lenulinka10
15. led 2023

@kristynaprandl tyo tak to je mazec. Ale zase pro tebe aspon dobré😊 jak se cítíš?

kristynaprandl
15. led 2023

@lenulinka10 Noo únava strašná porad .. ale už je mi dobře, občas bolehlav ale jde to a co ty ? 🙂

lenulinka10
15. led 2023

@kristynaprandl unavena jsem taky,ale uz bych rekla,ze ne tolik. Kdyby me nebolely prsa a rano jsem neměla nevolnosti naštěstí jde o par minut. Tak jako kdybych těhotná nebyla🤣😊 a chutě mam šílený no. Ale za to jsem teda rada😊

marketan2
15. led 2023

Ahoj holky, prosím vás co si berete na bolest hlavy??? Trpím migrénami a ta bolest je už nesnesitelná 🤦‍♀️🤦‍♀️ zkusila jsem masáž krku, teplé i studené zabali a prostě nic nezabírá 🥺 vím že je nejlepší to vydržet ale teď je to teda šílené 🙄🥺

lenulinka10
15. led 2023

@marketan2 ahoj. Ja kdyz me bolela hodne hlava jsem vzala paralen 500. Ten se v těhotenství normálně může 😊

marketan2
15. led 2023

@lenulinka10 tak ten mi na migrénu právě vůbec nezabírá 🥺🥺

lenulinka10
15. led 2023

@marketan2 no me taky skoro vůbec ne. Ale tentokrát pomohl. Jinak vubec nwm co😏😔

marketan2
15. led 2023

@lenulinka10 musím se poradit s doktorem protože tohle je šílený 🤦‍♀️ děkuji moc za radu 😊

lenulinka10
15. led 2023

@marketan2 jo to bude nejlepší 😊 no neni vubec za co. Moc jsem ti nepomohla

lucca031
16. led 2023

Ahoj holky, mám za sebou fakt běsný víkend plný zvracení, průjmu a šílené bolesti hlavy. To byl fakt hnus. Přijde mi, že ta nevolnost je čím dál horší.

Zítra mě čeká první screening, takže dnes nervy na pochodu. Do toho nemůžu už x týdnů spát mezi půlnoci a 4 hodinou ranní. Takže mám dost.

@marketan2 taky budu dnes volat doktorovi, co si vzít na tu hlavu, protože paralen mi nezabírá.

@berushe14 Veru, držím pěsti!

lenulinka10
16. led 2023

Ahoj holky. Nejspíš jsem chytla něco od syna začíná mě bolet v krku a mam dráždivý kašel. Nejaky typy co by mi pomohli popřípadě jestli můžu nějaké léky? Dr.volat nechci pac ta by mi poslala hned antibiotika aniž by me videla🙄

kristynaprandl
16. led 2023

@lucca031 Tyblaho a nechytla si nějakou střevní chřipku když i prujem?
Nebo to mas takto normálně od začátku tehu? Budu zitta držet všechny palce ✊🏼a dej vědět ❤️
@lenulinka10 jojoo nějaký tabletky na bolest v krku jsou já je taky brala, je to septilen 🙂 a na kasel vůbec nevím 🙈

lenulinka10
16. led 2023

@kristynaprandl jojo ty mam spis bych potřebovala na ten kašel 🙄 je to opruz

lucca031
16. led 2023

Holky, šly byste do odběru plodové vody? Mám obavu, že mi to budou zítra vzhledem k věku nabízet. Ale já mám z toho strach.

lenulinka10
16. led 2023

@lucca031 pokud by to nebylo vyloženě nutné, tak ja bych do toho nešla.

janule0123
16. led 2023

@lucca031 nejde to případně nahradit tím odběrem krve .. nevím teď přesně stalo to myslím 10-15tisic… šla bych idealne do toho i za ty peníze … jinak dle pravděpodobnosti co vyjde bych se možná ještě rozhodovala … kamarádce doporučili kvůli věku hlavně to házelo blbé čísla … a říkala ze je tam pravdepobnost ze po tom odběru přijde o zdravé dite 1:100 ze to riskovat nebude … měla myslím 1:50 pravděpodobnost downa.. ale prý to udělal hlavně věk …ja bych šla do toho odběru krve pokud to dokáže nahradit

berushe14
16. led 2023

Tak holky ve středu odběr choriovych klku, ve 20tt speciální kardio, a pak ještě něco. Už je toho na me moc.

berushe14
16. led 2023

@lucca031 byla jsem a teď jdu na klky. Není to nic hrozného. Jen dodržet klid. Všechno bude ok.

kristynaprandl
16. led 2023

@berushe14 tys teď byla na plodovce ? A kdy budeš mít výsledky ? Bude všechno dobrý !

berushe14
16. led 2023

@kristynaprandl jdu ve středu. V pátek mi budou volat základní info o vládách a pohlaví. A za 3 týdny další genetické vady, co proste chce vědět geneticka. Manžel má aberaci na 9chromozomu a ona chce presne vědět jak se bude chovat.

berushe14
16. led 2023

@kristynaprandl na plodovce jsem byla u syna. Tam už jsme klky nestihli.

kristynaprandl
16. led 2023

@berushe14 jeee tak to je skvělý i to pohlaví takhle vědět na 100% takže si věděla i u syna viď 🙂 a syn je zdravý a bude i druhy broucek 😍 budu na tebe myslet moc!

berushe14
16. led 2023

@kristynaprandl Dekuji. Jsem docela dost vystresovana. Což nedělá dobre ani mi ani prckovi. U syna jsme to taky věděli docela brzo. Já furt doufám v tu holcickou, ale to chlapa odvezou.

Strana