Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
Ahoj holkyyy ❤️ tak já od dnešní noci dávám tak 80% na kluka, přísahám vám ze takový sen jsem necekala 😄
šla jsem na tu prohlidku 30tyho.. doktorce rekla ať mi napise to pohlaví zda se mimi ukáže, necekala jsem ze se půjde podívat hned.. normálně tam na mě vytasil pořádnyho pindika, holky jak kdyby mi chtěl říct MAMO, já nejsem holka aale kluk, divej !
Takovou šišku tam měl, no takže za mě to bude kluk
takový sny přesvědčivý uuz znam a vyšlo to vždy, kluci mi taky posílali pozdravy z břicha než jsem zjistila pohlaví 😄😄😄
Jak kdyby vycítil moje pocity na holku a chtěl mee vyvést z omylu 😄😄
@kristynaprandl Ahoj. Noooo pekny sen,tak to jsem fakt zvedava co se v bříšku skrývá 🥰 ja byla zase tak na 70% přesvědčená, ze to bude holka. Stejne nevolnosti jako u dcery a po sladkém bych se utloukla. No a ono prd🤣 každé tehu a chutě jsou jiné no🤣🤣
@lenulinka10 přesně tak, já jsem sama zvědavá ale tohle mě jako by kdyby přesvědčilo 🤷🏻♀️ maam zvláštní pocit po tom snu, takovou jistotu
Nevím proč 😄 uvidíme snad se to brzy dozvíme, čekat až do března bude mazec 🙈😄
Holky, tak jsme byli na tom odběru. Doktorka z FNO mi jasné a hned řekla, ze podle výsledku down nehrozí, ze by za to dala ruku do ohne a říkala ze to je chlapeček❤️❤️❤️ mám šílenou radost❤️
@kristynaprandl to je hezké, že poslal pozdrav z bříška 🙂 tak to jsem zvědavá, co Vám v březnu řeknou.
@lucca031 joojo, já mam kluky kteří o sobě potrebuji dat vědět 😄
U prvního syna se mi zdálo 2 tydny přes pozitivním testem, ze budu tehotna a bude to kluk - vyslo to 😄
U druhyho, že bude kluk ale větší než bracha - jsou od sebe dva roky a už ho mladší dorůstá - vychází to
A dnes ten sen, to byl mazec 😄😄
Já byla včera na 1.screening. Mimčo spalo v blbé poloze, tak jsem byla vyslána se jít projít po schodech a sníst oplatku a bonbóny. No, byl to pro mě boj, jelikož sladké teď nemůžu ani vidět, ale co bych pro mimčo neudělala. Podařilo se mi ho vzbudit, dokonce se otočilo, jak mělo. Doktorka říkala, že UTZ v pořádku, nosní kustka byla, šíjové projasnění 1,7. Večer volali, že teda screening negativní, ale že i přesto mě objednávají na genetiku příští týden. Riziko mám 1:455. Hodnoty PAPP a Beta HCG jsou kolem 0.68 MoM. Na to mi řekli, že v normě. Ten hodnotám já nerozumím. Tak teď nevím, co si z toho vzít.
Jinak to bude asi holčička.
@lucca031 tak ze by to konečně někdo rozbil ten chlapinec ? 😄😄
To je moc dobře ze to vyslo negativně a ostatní bude taky v pořádku ❤️
@kristynaprandl snad ano! Věřím v to!
No, asi to tak vypadá, že rozbiju chlapinec :D i když, kdo ví, co se z toho ještě vyklube. Uvidime. 🙂
Hlavně, ať je mimo zdravé.
Tady je ten chlapák. Děda celkem zklamaný, ze nebude holcicka a Tatka taky asi trochu. Ale já mám radost.
@lucca031 Luci v pátek mi řeknou základy na trizomnii a pohlaví. A za tři týdny všechny výsledky. Takže té čeká genetika? Hele ta free beta HCG má dvě hodnoty, řeší se to podle MoM, takže by to mohla být holka, ale u sny jsem měla 0,69 MoM.
@kristynaprandl tak to je sen😂😂😂 jej teď budeš muset zjistit pohlaví co nejdříve😂
@berushe14 doufám ze v únoru se dozvím a když je tak březen 100% 😄😄
@lenulinka10 a jak je Tobě, Leni? Už lepší? Kašel, krk...
@lenulinka10 tak znova 😃, jak je Tobě, Sabi? Kašel, krk...
@berushe14 tyvole a já na ni Leničko taky 🤣🤣🤣 achjo 🙈😄
@kristynaprandl já taky, a tady už i psala ze je Sabca😂😂😂 dobre nás zmatla holka jedna nezbedna😂
@berushe14 tak to jsem asi prehlidla😄😄😄
Holky, vy co mate chlapecký, nebo čekáte chlapecký. Chápete nechce se mi opravovat autokorekce😂😂 hodte inspiraci na oblečení v čem je povezete z porodnice? Me se nic nelíbí.
@berushe14 jeee to mam radost myslela jsem na tebe 🥰 krasne miminečko❤ vitej v klubu chlapečků🤣💙
@lucca031 nooo lip jak se to vezme. Rano se cítím nic moc. Boli me v krku mam rymu. Ale teploty nejsou🙏🙏 pres den je to lepsi. To me v krku skoro vůbec neboli jen sem tam hlenovity kašel😊
@kristynaprandl to je úplně jedno🤣🤣 na to se nehraje🤣