icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

lenulinka10
Autor odpověď smazal
kristynaprandl
18. led 2023

Ahoj holkyyy ❤️ tak já od dnešní noci dávám tak 80% na kluka, přísahám vám ze takový sen jsem necekala 😄
šla jsem na tu prohlidku 30tyho.. doktorce rekla ať mi napise to pohlaví zda se mimi ukáže, necekala jsem ze se půjde podívat hned.. normálně tam na mě vytasil pořádnyho pindika, holky jak kdyby mi chtěl říct MAMO, já nejsem holka aale kluk, divej !
Takovou šišku tam měl, no takže za mě to bude kluk
takový sny přesvědčivý uuz znam a vyšlo to vždy, kluci mi taky posílali pozdravy z břicha než jsem zjistila pohlaví 😄😄😄
Jak kdyby vycítil moje pocity na holku a chtěl mee vyvést z omylu 😄😄

lenulinka10
18. led 2023

@kristynaprandl Ahoj. Noooo pekny sen,tak to jsem fakt zvedava co se v bříšku skrývá 🥰 ja byla zase tak na 70% přesvědčená, ze to bude holka. Stejne nevolnosti jako u dcery a po sladkém bych se utloukla. No a ono prd🤣 každé tehu a chutě jsou jiné no🤣🤣

kristynaprandl
18. led 2023

@lenulinka10 přesně tak, já jsem sama zvědavá ale tohle mě jako by kdyby přesvědčilo 🤷🏻‍♀️ maam zvláštní pocit po tom snu, takovou jistotu
Nevím proč 😄 uvidíme snad se to brzy dozvíme, čekat až do března bude mazec 🙈😄

berushe14
18. led 2023

Holky, tak jsme byli na tom odběru. Doktorka z FNO mi jasné a hned řekla, ze podle výsledku down nehrozí, ze by za to dala ruku do ohne a říkala ze to je chlapeček❤️❤️❤️ mám šílenou radost❤️

lucca031
18. led 2023

@kristynaprandl to je hezké, že poslal pozdrav z bříška 🙂 tak to jsem zvědavá, co Vám v březnu řeknou.

lucca031
18. led 2023

@berushe14 tak to je super, Veru! Myslela jsem na Tebe! Kdy budeš vědět ty výsledky přesně?

kristynaprandl
18. led 2023

@lucca031 joojo, já mam kluky kteří o sobě potrebuji dat vědět 😄
U prvního syna se mi zdálo 2 tydny přes pozitivním testem, ze budu tehotna a bude to kluk - vyslo to 😄
U druhyho, že bude kluk ale větší než bracha - jsou od sebe dva roky a už ho mladší dorůstá - vychází to
A dnes ten sen, to byl mazec 😄😄

lucca031
18. led 2023

Já byla včera na 1.screening. Mimčo spalo v blbé poloze, tak jsem byla vyslána se jít projít po schodech a sníst oplatku a bonbóny. No, byl to pro mě boj, jelikož sladké teď nemůžu ani vidět, ale co bych pro mimčo neudělala. Podařilo se mi ho vzbudit, dokonce se otočilo, jak mělo. Doktorka říkala, že UTZ v pořádku, nosní kustka byla, šíjové projasnění 1,7. Večer volali, že teda screening negativní, ale že i přesto mě objednávají na genetiku příští týden. Riziko mám 1:455. Hodnoty PAPP a Beta HCG jsou kolem 0.68 MoM. Na to mi řekli, že v normě. Ten hodnotám já nerozumím. Tak teď nevím, co si z toho vzít.
Jinak to bude asi holčička.

kristynaprandl
18. led 2023

@lucca031 tak ze by to konečně někdo rozbil ten chlapinec ? 😄😄
To je moc dobře ze to vyslo negativně a ostatní bude taky v pořádku ❤️

lucca031
18. led 2023

@kristynaprandl snad ano! Věřím v to!

No, asi to tak vypadá, že rozbiju chlapinec :D i když, kdo ví, co se z toho ještě vyklube. Uvidime. 🙂
Hlavně, ať je mimo zdravé.

berushe14
18. led 2023

Tady je ten chlapák. Děda celkem zklamaný, ze nebude holcicka a Tatka taky asi trochu. Ale já mám radost.

@lucca031 Luci v pátek mi řeknou základy na trizomnii a pohlaví. A za tři týdny všechny výsledky. Takže té čeká genetika? Hele ta free beta HCG má dvě hodnoty, řeší se to podle MoM, takže by to mohla být holka, ale u sny jsem měla 0,69 MoM.

siima12
18. led 2023

Dnešní kontrola a odběry krve. Mimi je v pořádku, pohlaví furt nevíme.❤️🍀

berushe14
18. led 2023

@siima12 já tam to mimi nevidím🙈 tos sem idiot? 😂 on má hodne blby utz ten tvůj gynekolog.

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 no ten je ❤️
@siima12 vás napíná ❤️ já vidím, je tam cely zmackly do ty dělohy je tam z tohohle pohledu vzhuru hlavička vlevo 🥰
Kolik jsi tt?

berushe14
18. led 2023

@siima12 už ho vidím. Chudák je tam nějaký zmacknuty😂

lucca031
18. led 2023

@berushe14 ten je krásný ♥️ jsem ráda, že Ti to tak vyšlo! Určitě to bude všechno v pořádku!
Joo, 25.1. genetika. Dělá se tam i ultrazvuk na té genetice?

@siima12 to je dobře, že je mimčo v pořádku.

berushe14
18. led 2023

@kristynaprandl tak to je sen😂😂😂 jej teď budeš muset zjistit pohlaví co nejdříve😂

berushe14
18. led 2023

@lucca031 no podle toho jestli jdeš jen na konzultaci. Tam se nedělá.

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 doufám ze v únoru se dozvím a když je tak březen 100% 😄😄

siima12
18. led 2023

@berushe14 No mimi bylo otočený k placentě.😁 Můj dr. má dovolenou tak jsem musela k doktorce. Bylo to vše hrozně rychlý. Ale hlavně že je prcek v pořádku.😊❤️

lucca031
18. led 2023

@lenulinka10 a jak je Tobě, Leni? Už lepší? Kašel, krk...

berushe14
18. led 2023

@lucca031 Lenulinka je Sabca😂😂

lucca031
18. led 2023

@lenulinka10 tak znova 😃, jak je Tobě, Sabi? Kašel, krk...

lucca031
18. led 2023

@berushe14 dobré vědět 😃 díky, Veru

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 tyvole a já na ni Leničko taky 🤣🤣🤣 achjo 🙈😄

berushe14
18. led 2023

@kristynaprandl já taky, a tady už i psala ze je Sabca😂😂😂 dobre nás zmatla holka jedna nezbedna😂

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 tak to jsem asi prehlidla😄😄😄

berushe14
18. led 2023

Holky, vy co mate chlapecký, nebo čekáte chlapecký. Chápete nechce se mi opravovat autokorekce😂😂 hodte inspiraci na oblečení v čem je povezete z porodnice? Me se nic nelíbí.

lenulinka10
18. led 2023

@berushe14 jeee to mam radost myslela jsem na tebe 🥰 krasne miminečko❤ vitej v klubu chlapečků🤣💙
@lucca031 nooo lip jak se to vezme. Rano se cítím nic moc. Boli me v krku mam rymu. Ale teploty nejsou🙏🙏 pres den je to lepsi. To me v krku skoro vůbec neboli jen sem tam hlenovity kašel😊
@kristynaprandl to je úplně jedno🤣🤣 na to se nehraje🤣

Strana