Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
Ze života soukromí - Asi to každá z nás zná, prsa zvětšena o číslo/dvě plná, velká, jiná nez predtim.. prevlikam se v koupelně do pyžama, přišel manžel a jeho slova zněla
“Tyvole to jsou demižóny” 🤣🤣😂
jako takový přirovnání.. prosím ? 😂😂
konečně ale mě ta prsa přestala bolet tak moc jako bolely🙏🏼
břicho mi zatím manžel k ničemu nepřirovnava naštěstí 🤣🤣😂
@lenulinka10 jeee tyjo já jdu až 30.1 🙏🏼úplně se to vleče 🙈já doufám ze uuz mi napíše to pohlaví fakt
Nechci čekat do 1.3 na screenning 😔těším se na to odhalení 🫣😍
@kristynaprandl no me se to povleče potom to uz bude po 4 týdnech 🤣 neboooooj to uteče a urcite uz se krásně ukáže 🥰 jinak s těma prsama to jsem se zasmala🤣🤣🤣 jinak tez se mi zvětšily hlavně jsou plnější 🙏 konečně se mi začínají zase líbit 🤣🤣 njn odkojeno dohromady 2roky a 3 měsíce, ale co říkám ze je pro mě důležitější kojení než velikost prsou🙏🙏 manzel mi po porodu,když se mi udělalo mléko za 2 dny rikal jsem vylezla ze sprchy v nemocnici a on ti udelali plastiku ne takovy melouny🤣🤣🤣🤣🤣
@lenulinka10 no já doufám🥰 už jen 11 dni, denně to odpocitavam, naštěstí jdu v 7.30 tak nemusim čekat 😄
Joo jsou úplně plnějsi, nedivim se manželovi 😂😂protože kdyzz se ty prsa nalejou, tak to je pak paráda 😄😄 ale ty tvrdy místa mě strašně bolely, vždycky jsem se těšila až mě maličký vysaje a to byla uuuuuleva 🙏🏼😄😄
Já kojila jen druhyho, s prvním jsme strašně bojovali.. a stres udelal hodně 🙈 přišla jsem o mlicko.. a na UM byl spokojenější, zato s druhým jsem si to užila 😍😍
Proto je podle mě takovej mamanek 😄😄😄
To spojení je nepopsatelny 😍těším se až budu zase kojit 🙏🏼😍
@kristynaprandl ja jdu take v 7.50 😊 jezisi to mi povidej to me taky hrozne bolelo a jak píšeš uz jsem se nemohla dočkat až malej bude chtit jist a pak uleva🙏 pil z obou,takže vytáhnul obe a ten pocit potom k nezaplacení 🤣 tak to jsme měli podobně na mela u dcery mlika hodne,ale kojila jsem ji jen do 4 měsíce ona nechtela byl to boj. Pláč jen co jsem ji dala k bradavce. Hlavně ji stačilo si dat je z jednoho a další krmení z druhého.Takze skončila na UM jasne mrzelo mě to, ale spíš mě vic mrzelo ze jsem měla hodne mleka a ona nechce. Takze jsem musela odstrikavat a dělat ji UM. Pac jsem odstrikavala jen do úlevy a z toho by se nenajedla. Nejhorší to bylo v noci dat ji UM a pak ještě odstrikat. Takze skoro 2 hodiny v háji. Ale u maleho jsem si to užila 🥰 papal krasne z obou prsou a přestala jsem kdyz mu bylo 11 měsíců. Pac mliko uz jsem skoro žádné nemela a uz me to dost bolelo. Ale taky je to mamanek💙🥰 a jsem za to neskutečně vděčná a doufám,že se dlouhodobé kojení i u třetího 🥰 uz jen ten kontakt to je něco úžasného 🥰
@berushe14 Kamoska ma Kristiana a rikaj mu Kiko. Uplne mu to jmeno pasuje a je to krasnej chytrej ted uz pubertak 😇Takze za me super jmeno
@siima12 krásné bříško 🥰🙏 tady mam foto před večeří po večeři a večerním placáním🤣 je ještě větší 🤷♀️🙊
Krásné bříška máte holky! Já jsem teď 13+1 a zatím teda nic moc. Ještě si asi chvíli musím počkat.
A chci se zeptat, v kterém týdnu jdete na ten 2. Screening? Mě objednali až 22+1, takže až 23. Týden, není to pozdě?
DO PRDELE ALE UŽ DOST!! Jsem na fb ve skupině maminky a miminka 2022-2223. Nebo tak nějak. Dobre stupidni neustále se opakující dotazy se daji přejít, ALE!!! Kurva fakt to jsou všechny matka vymlete, ze chtějí holcicky? A to píšou třeba ve stylu modlila jsem se ve třetí holcicku, ale bude to kluk, nevím jestli to zkoušku. Nebo jedna napíše, doktorka mi řekla, ze čekám asi kluka…KUPODIVU MI TO ANI NEVADÍ. Tak do haje co je na klucich špatného ze žádná matka syna nechce??
@berushe14 ja musim rict,ze jsem syna mela za odměnu tak hodné miminko byl. On je hodný teda porad. Dcerka od malinka plakala a je to divoch. 🤣❤ ja nwm proc,ale me se ty kluci po porodu líbí více jsou takové vyloupnuté nebo jak to říct. Dcerka byla a je samozřejmě taky krasna. Ale u tich kluku je to takové jiné 🥰
@lenulinka10 presne. Ti kluci po tom porodu jsou takoví hezci. Ty holcicky se mi vůbec nelíbí. Nebo třeba když se sejdou u nás v klubiku holky, co mají mimina kluky a mimina holky, tak me to více táhne k tem klukům…nebo mají kolem nás jen ošklivě holcicky…
@berushe14 každopádně urcite bych neřešila nebo se nehroutila z toho jestli to je kluk nebo holka. Je to zázrak a dar a člověk by si mel vážit hlavně toho, ze je to miminko zdravé to je to nejdůležitější 🥰 ale asi to ma každý jinak no🤷♀️
@siima12
@lenulinka10 teda holky vy máte krásná bříška 😍 já jsem v 16tt a čekám třetí a přijde mi že nemám skoro žádné bříško 🙈 a to mi říkají i lidi okolo že to na mě není vůbec vidět 🤦♀️
@marketan2 děkujeme 🥰 ja jsem 15tt a také třetí těhu 💙 ja uz to jen tak neschovám🙊🤣 neboj ono vyleze😊
U mě takto a zítra 16tt ❤️🥰
@berushe14 jako já to měla stejně asi tyjo.. než jsem slyšela to srdíčko.. pak se to ve mee zlomilo, holky a dokonce jsem se dnes s manželem vsadila😄😄
Jaa říkám kluk a manžel holka 😄😄😄
Věřím tomu fakt strašně moc po tom snu, věřím ze mi poslal vzkaz malickej chlapeček 😍😍😄
Podle manžela nee 😄🥰
@lucca031 já jdu na screening 20+4tt
@lucca031 na screening pujdu taky nejak kolem 20teho tydne. To se dozvím v pondělí. Ale i u deti me posilal ve 20tt😊
@lenulinka10 ono mě vyleze bříško večer 🤔 a přes den to vypadá jako bych tam měla jen špek 🤣🤣 tak už by pomalu mohlo 😅😅
@kristynaprandl já si taky nemyslím, ze to u tebe bude kluk. Sama si řekla, ze se ti dva ukázali hned. Kdyby to byl kluk zlato opravdu už to víš. Doktorka na klcich mi to řekla během sekundy. Cekas holku. Taky se vsadim.
@berushe14 jako jo no, a hlavně už dve doktorky, mi řekli, ze kluci jdou hezky vidět ze je to nepřehlédnutelné a tentokrat nebylo vidět nic.. ale co ten sen? Kluci predtim mi taky dali signál 🤷🏻♀️no bude to napínavý do poslední vteřiny 😄😄😄
@kristynaprandl kolik ti vyšlo na té freebeta?
@berushe14 na kluka 26 ale u prvního syna mi vyšly nad 50 takzee u mee to úplně nesedi
Me vychází na kluka i ten lunární kalendař, i podle staří krve😄
@lenulinka10 dej hned vědět v to pondělí 🤗🥰
@kristynaprandl je to podle MoM

@kristynaprandl joooo přesně tak taky spim🤣🤣 no to mi povidej ja vzdycky, když sla spat a uz jsem zabírala, tak začali šíleně řádit🙊🤣🤣🤣 ale uz se na to těším a uziju si to🥰🥰 je pěkný,ze se holky hádají kvůli jménu 🙊 aspon maji něco vybrané. My vubec netušíme 🤦♀️🤣 jinak v pondělí jdu na kontrolu, tak se těším až prcka zase uvidím 🥰 jeste mi budou brát krev nejaky ty větší rozbory nwm jak se to presne jmenuje.