Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@kristynaprandl jako protivna jsem extrémně. Hnusna jak prdel. Se divím, ze sem od manžela ještě nedostala po cuni😂😂😂 ale já sem plactiva i u masterchefa. A to v životě brecim jen na pohrbech
@berushe14 tybrdoo, hormony s nama hazi koukám pěkně naši chlapi by taky měli dostat nějaký ocenění, ze to s nama zvládli až do konce 😄😄
Já byla do 7 týdne hadava hodně, manžel se vždy chytal za hlavu že je to tu zas 😄😄
Ale od toho 8tydne je mi tak blbě že nemám ani náladu naa nespory, jsem rada že vůbec ziju 😄😄😄
Masterchef je někdy fakt dojemny ale
@kristynaprandl no už ať je tak 13tt. Jestli to bude jak u našeho malého tak to přejde. Ta nevolnost.
@kristynaprandl přesně jak říkáš.. ja jsem tak unavená z té každodenní kocoviny, že nemám sílu na nic, natož se hádat 🤣🤣
Jen mě sere, že už nemůžu ani vzdychnout, aby hned nepřišla otázka To už ti je zas blbě? To není normální... 😁😁
@berushe14 ani si nepripoustim ze by to nepřešlo! 😄
Já u kluku nic, mě bylo krásně nebylo mi vůbec nic 🙈
@kristynaprandl já vím, ze jsem měla kocovinu u malého, ale takhle šílené to podle me nebylo.
@tynuska77 A pomáhají ti trosku ty leky ?
No holky pozor! Manžel je hodně empaticky, vadí mu teda ze kdyz mi udela jídlo tak do toho jen “dloubu” a nakonec nic nesnim, že to malý musí mít živiny prej 😄 ale jinak mi pomáhá jak muže ❤️ na druhou stranu je rad ze je doma klid a jen skuhram než abych prudila😄😄😄
@kristynaprandl nesmím vynechat.. jakmile si vezmu jenom 2x denně, tak večer už to stojí za to.. kdyby mi bylo blbě tak nějak normálně.. ale já jsem pak schopna problit celou noc 🙈🙈
@kristynaprandl jinak dnes jsem byla na kontrole. dle utz jsme 9+0, malý má 3,2cm a příští týden se mám objednat na genetiku na odběry a screening 🥰🥰
@tynuska77 jeeee tak to je krásný 🥰🥰 já zítra budu 9+0 🥰 to mě mrzí ze je ti až takhle na hovno tybrdo
Já si včera kupovala ty ZAzvorovy lizatka tak snad mi v těch nejhorších chvílích uleví 🙏🏼zatím je klid 🙏🏼
Ahoj holky jedu od dr. ráno jsem měla velky křeče v břiše tak jsme radši jeli a chvála bohu je mímo v pořádku, podle UTZ 9+4tt srdicko bije krásně🥰
udělala mi rovnou kontrolu takže jdu až za 2 tydny 28.12 na krev a na kontrolu 🙏🏼🙏🏼
Strašný situace tohle 🙏🏼
@kristynaprandl prukazka furt nikde?
@berushe14 Nene půjdu si pro ni 3.1 před screeningem doktorka si ji chce nechat aby tam mohla rovnou zapsat výsledky z krve 🤷🏻♀️
@kristynaprandl Jo tak to Jo. A na tu krev jdeš na hladno? Já si to už nepamatuju a kvůli cukru bych rada šla na lacno
@berushe14 ano na hlaadovku 🙂) měla jsem jit teď 19 ale jsem rada ze jsem mrnouska videla 🙏🏼❤️ty dva tydny teď vydrzim
Holky na odběry před 1 screeningem nebudete jist? Mě říkali po telefonu když jsem se objednávala říkali že jist můžu🤷♀️
@siima12 tyvado já nevím jak je to na odběry se screeningem ale já nemůžu jist protože se mi to bude dělat dohromady i s krevním obrazem atd ☺️
@lenulinka10 jeee další trojnasobna mamina ❤️ gratuluju ! 🙂)
Ahoj holky, dlouho jsem se tu neukázala 🙈 tak podle utz jsem momentálně 9+0 a prcek mi teda dává zabrat 😀
@terezis007 ještě chvíli a snad nás to všechny přejde🙏🙏
@kristynaprandl moc dekuji🥰 nooo jsem na to zvědavá bude to asi záhul, ale my ženy zvládneme přeci všechno 🤣😊
@kristynaprandl jeee koukam,ze máme i podobnou fotečku ve stejný tyden🥰
@lenulinka10 anojoo, to je hodně podobny 🥰 a co mas doma už? Holcicky, chlapecky ? ❤️
@kristynaprandl mam holčičku té bude v květnu 6 let. A chlapečka tomu byli ted v prosinci 3 roky🥰

@kristynaprandl když jsem byla 15.11. tak byl/a o deset dní menší než mělo být 🙈 ale teď to prý dohnal/a a odpovídá týdnu 🙏🙏