Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@terezis007 ajeje takže taky blivno? 🙈
Mě bylo teď par dni dobře a dneska zas strašný, jsou pro mě večery a noci nejhorsi, docela mi pomáhají zazvorovy lizatka
@kristynaprandl fakt ti pomáhají? Já je mám, ale nepomahaji
@kristynaprandl je mi úplně stejne jako u dcery rano natahuji na zvracení tak pul hodiny. Nezvracim. A pres den jak kdy. Někdy se cítím dobře prijde to večer. A nebo je mi špatně cely den. 🙄 ale porad lepší jak u syna u toho jsem cele dny jen zvracela kromě noci.
@berushe14 to doufám, s dcerou tohle vůbec neznám 😀
@kristynaprandl takhle často jsem záchod nenavštívila ani při zánětu ledvin 🙈 🤣 celodenní ranní nevolnosti, zvracení a do toho pořád běhat čůrat 🤦♀️ přijdu si jak průtokáč ... Ale já mu poslední dobou taky dávám celkem zabrat 🙄 před týdnem mi umřel tatínek, takže nervy z toho a dneska se dceři objevily pupínky, vypadá to na neštovice 😢 takže to maličký si s náma vyloženě užívá 😞 ještě že já už jsem neštovice měla 🙏 nevím co bych dělala
@berushe14 jojo pomáhají
@lenulinka10 tybrdo a to posloucham ze všech stran, ze je většinou blbě u holek 🤷🏻♀️😄mee u synů nebylo krom únavy vůbec nic, to jsem si užívala od začátku a teď hrůza 😄
@terezis007 tykraso 🙏🏼já jsem rada ze nezvracim 🙏🏼 kolikrát maam naa malé ale bliti fakt nenavidim takže stojím na čerstvým vzduchu u okna a rozdychavam 😄
Ježíši tak to je mi moc lito, preji uprimnou soustrast 🙏🏼
Já když byla tehotna tak nám vždy někdo umřel v rodině teď se bojím stejného scénáře 🙏🏼
Jeee tak to já naa neštovice čekám jak naa smilovani, chci aby je kluci měli, než se to malé narodi než aby je chytlo v kojeneckem veku 🙏🏼
Mě spis děsí ta pata šestá sedma nemoc, že mi ji syn přitáhne ze skolky, co jsem četla tak je to nebezpečný dost pro těhotné a já žádnou takovou dětskou nemoc neprodělala, tak uvidíme 🙏🏼🙏🏼
@terezis007 bobo ty to schytavas teda slušně😭 fakt doufám, ze ti to brzo přejde. Já to mám stejně jako
@kristynaprandl já mám fobii ze zvracení, takže se snažím to rozdychavat. A doufám, ze to brzo přejde. Me jen atakuje moje dítě. A jsem už s nervama na dne
@berushe14 konečně je tu někdo já !!! 😄😄😄 já mam z toho taky úplně fobii, v červnu jsme měli střevní chřipku, když zvraci moje děti tak mi to nevadí ale dospelej, kord ještě když to tahá až z paty a řve u toho, to je něco
Nebo někdo cizi kdyz ho vidím zvracet, tak to mam taky jakoby ne strach ale je mi to nepříjemný 🙏🏼
Ale ta střevní chřipka, malej to přinesl ze školky, nejdřív začal on pak mladší syn pak já a manžel, ze mě to šlo jen spodem, ale bylo mi teda hrozně!
Manžel a mlaadši syn ty si to užili synovi v tu dobu bylo 22 měsíců a ten blinkal od 5 od rána do 1 do noci
Cely den, a jak to neznal, tak plakal, chudacek 😔😔
A když mam zvracet já tak to fakt udelam vše a kdyzz to neprejde tak to držím do poslední minuty 😄😄 pak u toho brecim !! 😂😂
Teď jsem zase slyšela ve školce ze zase řádí střevní chřipka tak se denně modlim aby to syn zase nepřinesl 🙏🏼
@kristynaprandl no tak to mě u syna bylo fakt hrozně. Jsem zvědavá co se nám v bříšku skrývá za lumpíka😊 je mi to jedno co to bude hlavně ať je vše v poradku a hlavně zdraví😊 ve středu jdu na kontrolu,tak už se nemohu dočkat 🥰
@lenulinka10 fakt je ti to jedno nebo po necem skryté touzis?❤️
@berushe14 no, je toho moc najednou chudák malej 🙈
@kristynaprandl děkuju. Hele, mám pocit že za nás žádný takový nemoci nebyly 😆 taky jsem nikdy nic takového neměla. K těm zazvorovym lizatkam jsem byla dost skeptická, u dcery mi nezabíraly. Ale asi je vyzkouším. Teď jsem si vzala radši OČR a budeme pravidelně počítat pupinky 😀
@berushe14 nene fakt je mi to jedno. Doma uz mam páreček, takže teď je mi to jedno😊 ale cítím se na holčičku stejné nevolnosti jako u dcery, pleť šílená, vypadám jak puberťák,ale uvidíme může to být jen můj vnitřní pocit😊
Zdravím všechny, dneska jsem byla na odběru krve na ten screening a jsem úplně vyřízená 🤣 od včera mě "táhne" břicho a takový tlak v tříslech.... prý je to u prvorodiček normální. Do toho mě tak naštvali přístupem u toho odběru, že kdybych mohla, tak jdu jinam ale už nemám čas někde něco shánět, všude plno.
@majina Ajeje jakto ?
@kristynaprandl tak nepříjemný personál jsem dlouho nezažila... Člověk si říká "soukromá klinika" a hrůza. Kdybych měla čas,tak jdu jinam ale bohužel.
@majina a kde jsi byla ? Já koukala ze naa ivf si byla na Gennetu v Praze? Tam si byla i na odběrech?
@kristynaprandl IVF jsme podstoupili v Gennetu Archa, tam je přístup luxusní od recepce po paní uklízečku, všichni strašně milí, ochotní. Screening dělají v Gennetu na Letné a totální nezájem o pacienta.
@majina tak já jezdím na gennet na letnou jak jako pacientka po nemoci tak v těhotenství na screeningy a vždy jsem maximálně spokojena tak asi záleží na koho zrovna narazis 🤷🏻♀️
Ahoj holky. Jdete ještě některá pred Vánocemi na kontrolu? Ja jdu ve středu a uz se nemůžu dočkat. Ted je mi 2-3 dny kupodivu nejak dobře. Jen rano nevolnost občas odpoledne. Ale hodne se to zmírnilo. Tak mam uplne strach aby bylo vše v pořádku. Bříško teda pobolívá pořád stejně,jak se to vse roztahuje atd. Ale přeci jenom nejaky strach tam je. Vím nevolnosti se můžou zase vrátit,ale vždycky mi prestavaly cca kolem toho 12 tydne. Uz at je středa 🤣🤣
@lenulinka10 Ahoj, já jdu na kontrolu až příští čtvrtek 28.12, 29.12 maam narozeniny tak snad bude vše dobrý a udela mi krásný dáreček ❤️ 🙏🏼 přesně jak píšeš, mě je dva dny dobře a pak se to vrátí 🙏🏼 jsem dneska 10+2tt a nic moc, únava je strašná, břicho už mě neboli, pomáhají mi na nevolnosti zazvorovy lizatka tak aspon něco 😄😄
Dej vědět, jak jsi dopadla naa kontrole budu držet palce ✊🏼
@kristynaprandl no take doufam,ze mi to udela krasny dáreček k Vanocum, když bude vše v pořádku 🙏🙏 no únava je u mě taky hrozná 🙄 urcite dam vědět 😊🥰 uz aby to bylo🤣🤣 uz koukam po angel sounds🤣 mela jsem ho i u dcery a super věcička člověk je hned v klidu.
@lenulinka10 já jdu ve čtvrtek na screening a to se teda bojím.... hlavně když něco bude špatně, tak celé svátky v nervech. Pak jdu 27.12. ke svému gynekologovi.
@majina urcite bude vše v poradku🥰 no já podle jak mimčo bude odpovídat na tydny. Protoze naposled bylo o par dni menší. Tak budou brát krev na ty vrozené vady a pak v lednu screening. Az budu mít tohle vse za sebou a budu vědět, ze je vše v poradku hned se člověku uleví😊
@lenulinka10 taky mam ! 😄
Je to skvělý kord když pak jsou kontroly jednou za měsíc, takhle si srdicko můžeme poslechnout vždy když je člověk v nějaké nejistotě 🙏🏼
@majina všechno bude v pořádku, uvidíš ✊🏼✊🏼 dej vědět a těším se na fotecku a první dojmy z UTZ 🥰
@kristynaprandl noo přesně tak. Ja ho prodala. Mela jsem ho pak i u syna. Ale necekala jsem,ze někdy budeme mít ještě třetí 🤣 tak musim zase koupit. Co jsem četla holky našli srdicko i dřív než ve 12 tydnu. Uz jsi zkousela?
@lenulinka10 ještě ne tyjo, zkusím možná příští tyden🤷🏻♀️
Já se taky všeho zbavila 😄🙈do velikosti 86 nemám nic 🙈😄
A tím ze si to nenechame říct, tak to zezacatku bude samej neutrál 😄
@kristynaprandl no já oblečení nemam skoro žádné. Az tak od 98 klucici. A holčičí vubec😅 jedine co mam tak postylku celou,monitor dechu a to je vše 🤣 jeee takze překvapení to bude🥰 ja bych to nevydržela ja jsem na to hrozná 🤣

@lenulinka10 jeee tak to je úžasný 🤗 a jak se citis ?
Mě teď bylo par dni fajn a dneska už je mi večer zas na 💩🙈